![]() |
|
|
#5251 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
AC Milan - AS Roma 3-2
Kaka',Giladino 2X KONAČAN PREDICT
|
|
|
|
#5252 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan - Roma 1-1
Gilardino, Mancini KONAČAN PREDICT ------------------------ Lippi je najbolji trener na svijetu. I ako on dovede par igrača po SVOM izboru, bit ćemo super jaki, to je sigurno. E sada, sve je na Gallianiu, toga se i bojim....
|
|
|
|
#5253 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Milan - Roma
3-1 Kaka X2 - još možda dodam kojeg strijelca, ali ako ne... nek se onda ovo smatra konačnim predictom ne znam točno što zaključiti iz predhodne tekme, osim da Kalac više ne smije stat na gol.... i nadam se da nas je ovo malo razbudilo, jer je krajnje vrijeme!!!
|
|
|
|
#5254 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Eve...Dida se ozlijedio. Protiv Rome brani Kalac!
![]()
|
|
|
|
#5255 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ev da se i ja sam javim... Nije me bilo dugo... Kaka' je dokazao kakav je igrač ...
Sutra pobjeđujemo 50% ...P.S. Mrsko mi slat PP... za pojedine: Ne mogu odg. na pozive (razlog ćete skontat) ![]() |
|
|
|
|
|
#5256 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
KAK Se dida ozlijedio,,nemoguće,,,
ljudi će nas prebiti ko MAČKE kod kuće,,,,je*ga,,,,,, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKALAC NO COMMENT FORZA MILAN
|
|
|
|
#5257 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma nemora značit da će Kalač loše branit, jebga uvijek mi je bilo žao tih rezervnih golmana, za nadat se najboljem.
FORZA MILAN!!!!
|
|
|
#5258 |
|
Registered User
Fave Players: [ 14 ]T. Henry,[ 22 ] Kaka',[ 21 ] Andrea Pirlo...
![]() |
ljudi,evo mene nakon duge pauze i nejavljanja...sigurno ste me vec i zaboravili,ali ako ce posluziti kao ikakv isprika nisam imao vremena bas da pisem...hajd sad nije bitno to.nego da malo porokomentarisem.Prije svega ovo je link koji svi morate posjetiti.Ja se divim ovome ko je napravio ovako fantastican blog. http://acmilanteam.blogger.ba/ ostalo i nemam bas puno da komentarisem osim toga sot se vrlo cesto zapitam kako neko moze uposte da drzi vise na klupi onog Ancelotija meni je davno on trebao otici...Kad bi dosao Basten ja bih bio prezadovoljan,a ni Lippi nije los...Kaku bih ja ispravio odmah kad bi ga sutra vidio na ulici na ovu njegovu izjavu : "Nisam ja najbolji,ROnaldinho je..." Meni je Kaka' nesumnjivo najbolji i najvrijedniji igrac naseg tima.Milan ne bi bio ni na ovom porazavajucem 16.tom mjestu na tabeli,da nema njega...jebiga ja mislim da je vrijeme da se stvari promjene,pomalo mi ga je i zao da ne propadne u MIlanu.A sumnjam da cemo nesto bas napredovat ako se do januara ne promjeni nista...ajde pozdravljam sve rossonere !!!
|
|
|
#5259 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Milan - Roma 2-3
Kaka, Gila; Totti, Tadei, Montella K.P.
|
|
|
#5260 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan-Roma 2:1
kaka gila, totti konacan predict!
|
|
|
#5261 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Mila-Roma 1:1
KAKA', taddei K.P.
|
|
|
|
#5262 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Milan-Roma 2:1
Inzaghi, Gourcouff Konacan predict |
|
|
|
|
|
#5263 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
eto mi fino ljepo ponovo izgubismo katastrofa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad se borimo za opstanak bas lijepo!!!!!!!!!!!!!! neka ancelotija dok ne ispadnemo strasan je !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#5264 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Jebga opet izgubismo, i nismo igrali toliko loše, 2 greške u odbrani su nas pravo koštale, imali smo 2 prečke, al je isto tak i Roma imala stativu i prečku, jebga nije nam se dalo, blizu je januar, nadam se da ćemo sa par kvalitetnih igrača popuniti šupljine u timu, mada poznavajući našu upravu neće doći ni do jednog transfera, i ako bude to će biti neki igrač na zalasku karijere.
Svaka čast Tottiju, čovjek je pokazao da je pravva legenda. Po meni, najbolji naš igrač, je bio Brocchi, nije zato što je dao onaj gol, neg se je čovjek stvarno čitavo vrijeme trudio...
|
|
|
#5265 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
hm..ja bi ipak promijenila svoj predict...
heheSTRAVA!!!! pa koji nam je k....? kao igrali smo dobro.. to oni sami sebe uvjeravaju poslije svake tekme.. pa kaj su slijepi.....? ?????????? ajmo Milan! ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|