![]() |
|
|
#5326 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
dobrodosao Tony drago mi je da vidim jednog bianconera ovdje , jednom je je bio jedan nerrazuri ovdje pa su ga bannovali jer je pravio probleme, nadam se da ti neces biti takav .
|
|
|
|
#5327 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Aek-Milan 0:2
Kaka,Oli konacan predict
|
|
|
#5328 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Evo sad se vidi koliko Ševa fali, prošle sezone bi uvjek on nekako dao gol i evo bodova. Ove sezone od svih napadača nijedan nije u formi, ne sjećam se kad je Pippo dao gol, Gila nagovijestio promjene, s dva gola u dve tekme, al opet stao.... Oliveira dao gol smo na debiju ako se dobro sijećam, a na Borriela se ionako ozbiljno ne računa...
|
|
|
#5329 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
E moj WEKI ja i ti jedini dobro vidimo...
Ali sta ces... ovi ostali glume nesto. kao dobrodosao i ta sra*a , ali nije ni njima bas drago... duboko u sebi to osjecaju ali nece da priznaju... AC Milan će da pokaže pravo lice već sutra u Ateni, a u Subotu će Mesina da dobije porciju za sve ove što su nam pravili problemne zadnjih kola.... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#5330 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
AEK-ACM
1-3 oliveira broki pirlo ![]()
|
|
|
#5331 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
ja ti mogu reći da ti nisi baš sav svoj, nemoj se ljutiti molim te. Pa čovjek je došao malo raspravljati o nogometu s nama, čemu sve to? AEK-Milan 1-2 Pippo, Gourcuff KONAČAN PREDICT ------------------------------
|
|
|
|
|
#5332 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
AEK-Milan 1-3
Liberopoulos Kaka, Inzaghi, Oliveira KONACAN PREDIKT
|
|
|
#5333 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Maldini
![]() |
Ja bih rekao AEK-Milan 0-4, Oliveira postiže hattrick...
|
|
|
|
#5334 |
|
Registered User
![]() |
[quote=mrki]ja ti mogu reći da ti nisi baš sav svoj, nemoj se ljutiti molim te. Pa čovjek je došao malo raspravljati o nogometu s nama, čemu sve to?
Neljutim se ja Mrki samo ti vrijedjaj, ali i nisam sav svoj kada je u pitanju juventin, i tu si ne mogu pomoći... Ja ih jednostavno mrzim... Nisam ja rekao da je on los decko ili tak neš,neka on raspravlja ovdje i sve to ALi on za mene nije dobrodosao kao ni bilo koji drugi juventin ili interista... Ja sam ležao u cuzi 9 dana zato sto sam prebijo decka ali prebio sam ga zato sto je juventin... Ja ih mrzim i to je tako... Neka niko ne zamjeri a i ako zamjeri njegov problem... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#5335 |
|
Registered User
![]() |
AEK : AC Milan
1:1 Oliveira Konačan Predict |
|
|
|
|
|
#5336 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
AEK - AC Milan 0-2
ACM: Pirlo, Kaka KONAČAN PREDIKT
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja.... Last edited by MIRZA; 20-11-2006 at 17:19. |
|
|
|
|
|
#5337 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
pozdrav svim navijacima juventusa !!!!!!!!!!! ha ha ha izgleda da moramo sada navijati i za juve koliko se brani na ovome sajtu pa je cak i dres dopusten zato forza juve!!!!!!!! svasta? pa zar mislite da ovo moze u italiji ovako??? zna se koji je najruzniji,jadniji,i bijedniji nego juve a sad odjednom neka avatara!!! neka dresa kome smeta???? e pa smeta MRKI A JA NEZNAM STA JE TEBI ROSONER JE U PRAVU A TI NAPADAS COVJEKA I VRIJEDAS RADI JEDNOG GLUPOG JUVENTINA DAJ SE MALO SABERI COVJECE I RAZMISLI KAKAV SI TI NAVIJAC MILANA SAD SI DOKAZAO!!!!!!! NAVIJAJ ZA JUVE
|
|
|
|
|
|
#5338 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
al je lako pametovat tu po internetu...
AEK - Milan 0-1 Kaka' K.P.
|
|
|
|
#5339 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Nevjerojatno je kako se ovdje zakuha atmosfera zbog nekih gluposti..Rossoner i Weki, ako vi imate neko svoje mišljenje o nečemu, to ne znači da i mi ostali mislimo tako i 'glumimo' kako si naveo..Ovo je otvoreni forum gdje dolaze različiti ljudi s potpuno drugačijim razmišljanjima, ponašanjem i obrazovanjem i potpuno je normalno da se u dosta toga ne slažemo..
Naravno da je ovo primarno mjesto za nas navijače Milana, ali isto tako bilo tko može sudjelovati u raspravama ako se ponaša kulturno i poštuje činjenicu da se nalazi na 'tuđem' teritoriju..Tony dosad apsolutno nikog nije uvrijedio, dapače kulturno se predstavio i iznio svoje mišljenje s kojim se mi ne moramo složiti, ali zato forum i postoji, da se to raspravi.. Ne želim ovdje nikome popovati, ni ja ne volim Juventus, ali poštujem navijače koji se ponašaju kulturno i poštuju klub za kojeg ja navijam..Ako bude suprotno, i netko počne vrijeđati Milan, bit ću među prvima koji će odgovoriti na takve stvari, ali opet na normalan način, a ne vrijeđanjem i sramoćenjem samoga sebe..Ako netko želi ban zbog takvih stvari, neka izvoli, ali neka ne petlja u to ostale članove foruma.. Weki, vidim da si strastveni navijač i mrziš Juve, ali ono za Mrkija ti zbilja nije trebalo..Istina, ne znamo se, ali nitko nije ništa manji Milanista ako ne mrzi navijače drugih klubova pa bili oni Juventus, Inter ili netko drugi..Ne znam šta još reći osim da postovi puno govore o onima koji ih pišu..Eto, bolje da se vratimo na teme vezane uz Milan.. Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5340 | |
|
Registered User
![]() |
Quote: