![]() |
|
|
#5341 |
|
Registered User
![]() |
Ja bih rekao da ce konacan ishod biti AEK - AC MILAN 0 - 2
Oliveira, Kaka |
|
|
|
|
|
#5342 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
FORZA MILAN svima!!!
Narocito pozdravljam sve one koji se ne slazu da na NASEM sajtu imamo navijaca kluba kojeg mrzimo vise nego Bush Bin Ladena. Dajte da probamo da neko od nas navijaca Milana proba da bude clan foruma Juve......nema sanse, pa da jos postavi avatar sa nasim lijepim crveno-crnim prugama...NEMA TEORIJE. Razmislite malo pa ce valjda parlamentarnost (glas vecine) odluciti. AEK:AC MILAN 0:1 Oliveira Konacan Predikt. i jos jednom kao i uvijek FORZA MILAN Milanista od zaceca... |
|
|
|
|
|
#5343 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
AEK- Milan 1:3
Kaka, Gilardino,Pirlo Konacan predict |
|
|
|
|
|
#5344 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
AEK - Milan 0-2
Kaka, Oliveira K.P.
|
|
|
#5345 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ma ništa, zaboravite...
Forza Milan! ![]()
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by Warp05; 21-11-2006 at 06:24. |
|
|
|
|
|
#5346 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ako ja koji prevrnem cijeli internet naopako svaki vikend da bih našao Milanovu tekmu( makar i na lošem kineskom programu
), putujem 1000km do Milana na utakmicu itd., nisam pravi ljubitelj rossonera onda ne znam što više trebam učiniti. Izgleda da je vaš problem što ne podnosite međuljudsku toleranciju, iako ne znam iz kojih to razumnih razloga. Juve uistinu ne volim, ali imam puno prijatelja Juventina i Interista. Ovaj forum se baš raspao zbog ovakvih gluposti. Ali ja neću otići nego ću biti ovdje da podupirem ovaj malo razumniji dio "publike". Zanima me kako biste se vi ponašali na San Siru kada pokraja vas prolazi 30 000 interista i nitko nikoga krivo niti ne pogleda. To se zove SPORT. Talijani su to uglavnom shvatili, barem ovi u Milanu. Danas igramo s AEK-om, nadam se da ćemo barem zabiti koji gol i pokazati određeni napredak u igri. A sada najtužnija moguća vijest: Paolo Maldini je najavio odlazak na kraju ov sezone FORZA CAPITANO!!
|
|
|
|
#5347 |
|
Registered User
![]() |
Iako je on (Paolo) stub ove ekipe, gledajmo na njegov odlazak sa vedrije strane, ipak on je u godinama u kojim moze biti od vece pomoci ako nalazi nove talente, sto je u danasnje vreme vaznije nego imati trenutno dobre igrace.
Vidite primer Kake', ja mislim da je njegov pronalazak najbolja stvar koja se desila Milanu u zadnjih desetak godina, barem od dolaska Van Bastena. Nadajmo se da ce bas Maldini naici na nekog novog mladog Maldinija (naslednika), koji ce ga dostojno zameniti. Iskreno receno, treba nam mladja odbrana, nesto kao ona u Arsenalu, a dali je doslo vreme da se Maldini, Costacurta, i Cafu oproste od fudbala, vreme je, iako je svima nama zao, ali doci se neko mladji (sto ne znaci i bolji). Da ne filozofiram, nadam se da ce Paolo ostati u Milanu i da ce nas jos puno puta kao i do sada obraduje njegovim radom, sta god bude radio u klubu. Forza Capitano Forza Milan!! Milanista dal concepimento.... |
|
|
|
|
|
#5348 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Bi bismo sljedeće godine mogli ostati bez: Maldinia, Billya, Cafua, Favallia ( nije šteta), Serginha i Dide. to je vec 6 igrača, s tim da nam za poboljšanje ekipe treba jos 3 najmanje. Mi ćemo morati kupiti 10-tak igrača. Baš me zanima kako ce to škrti Galliani izvesti...
|
|
|
|
#5349 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
On je izgleda navikao da samo uzima novac zaradjen od prodaje i od Champions League a nece ni centa da potrosi na nekog ko mu moze doneti mnogo vise nego koliko je ulozio Higuain,Gago, a moze i jeftiniji Mesto iz Reggine, koga su vec trabali imati jos od prosle sezone. Ndama se da ce se opametiti, mada sam dosta skeptican Ono sto me obradovalo je da sam na utakmici sa Empolijem vide Leonarda pored Galiania, sto je dobro znajuci da je bas Leonardo taj koji je pronasao i doveo jedinog igraca koji trenutno "igra" a to je KAKA'. Milanista od zaceca... |
|
|
|
|
|
|
#5350 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
mislim da je glasanje potpuno nepotrebno, al ja izražavam podršku dijelu ekipe koja je za toleranciju...
isto tak, mislim da bi se milan ponovo trebao okrenut traženju mladih talenata i od njih radit igračine i odmah i naviknut na talijansku ligu i sve to... a ne čekat da nam neke gotove zvjezdice slete... mislim da nam je zadnja dobra investicija bio Kaka', i to je zbilja žalosno da nam se od onda nitko nije posebno islplatio!
|
|
|
|
#5351 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja mislim da nikome nije do podjele foruma ali mislim da je Mrki taj koji je poceo prvi da
vrijedja... ne bitno, ja znam da nikad ama bas NIKAD ne bi stao u odbranu juventina pored "brata" rossonera ... To sto kazes Mrki isao na utakmicu i sta vec trebas da uradis da nesto dokazes, da se razumijemo isao si radi sebe i nikom nista netrebas dokazivati, ali isto tako i ja sam prevalio put do Beograda i medju 70 000 delija sam pruzao koliku-toliku podrsku AC Milanu ,pa sta jesam li ista dokazao.. NIŠTA... isao sam radi sebe i radi AC Milana i uvijek ce mi AC Milan i Rossonery biti na PRVOM MJESTU... To neka svima bude jasno... Ne želim vise raspravljat na ovu temu... ps: hvala na podršci Weki,Vlado,Eki111 FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#5352 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Što se tiče oproštaja VELIKOG Maldinia , To je tužna vijest,
ali u neku ruku mi je drago iz razloga da ga nakon FENOMENALNE karijere Totti i neki mladji ne valjaju po terenu ko nekog tinejdzera... Zaslužio je da ode kako priliči jednom Kapitenu... Hvala za sve Capitenu ! ! ! Za te ostale mi nije ni najmanje krivo mada ja čisto sumnjam da ce se to tako desiti...Favali nece otici u to sam ubjedjen, kao ni Dida, od Costacurte se svasta moze ocekivati... Treba ce nam velike promjene kako u ekipi tako i na klupi jer Ancelottiu je odzvonilo... Nadam se samo da nece dovesti neke bezveznjakovice,nama trebaju provjereni igraci kao Buffon,D.Alves,Barzagli,Chivu,Zambrota,Xavi,Snaider,Torres i td... Nadat se ovakvim igračima ali to je gotovo nemoguce poznavajuci Galiania... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#5353 |
|
Registered User
![]() |
Momci, nemojte se tu svadjat zbog mene, molim vas.
Ovo mi je zadnji post u ovom subforumu. Ne mogu dopustit da se vridjate zbog mene ili da mi neko salje PM-ove gde mi psuje dicu i obitelj. A ako vas dvoje djelite ljude na Milaniste i ne-Milaniste...eh, ili ste strasno mladi, ili imate problem koji ce vas puno kostat u zivotu. Dajte volit zenske umjesto mrzit Juventine ![]() A na engleskom forumu ostajem. Imam puno prijatelja tamo, puno njih su moji msn kontakti s kojim svaki dan pricam, i sami oni mi ne bi dali da odem ![]() P.S : A sto se tice Milanesa u Juveovom forumu...hehe, pa momak sa najvise postova na juventuz.com je strastveni navijac Milana, i istinski je prijatelj sa svima tamo. I ima Inzaghija u Milanovom dresu za avatar. Da ne pricamo o Interovom forumu...pa pola njih tamo su navijaci Milana. Sorry again for the inconvinience, i sritno veceras s AEKom |
|
|
|
|
|
#5354 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
E ljudi ja jos ostajem pri tvrdnji da Eduardo, Modric i Corluka dodju u Milan!!!!
A i govori se da ce Milan ponudit za Budana. Sad neznam dal je to preko zime ili sljedece ljeto. Za taj trojac iz Dinama bi potrosio oko 15-20 milijuna eura. A i vrijede toliko!!! A i govori se o tome da ce Amelia preko ljeta doci u Milan. I onaj golman AEK-a preko zime!!!AEK:Milan 1:3 KAKA, OLIVEIRA, GILARDINO KP
|
|
|
|
#5355 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Pozdrav svima! Novi sam na ovom forumu, al za Milan navijam ne znam ni sam otkada. Ustvari slago sam
Moje prve simpatije za Milan su od finala 1994 u Atini, kad smo Barcu nabili 4:0 Inace najdrazi mi je Dejin go iz tog finala, lob sa 25 m, a Zubizareta ukopnan.... Evo da i ja dam svoju prognozu za veceras AEK- Milan 0:1 Oliveira |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|