![]() |
|
|
#5371 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
@ oskarius - da, imaš pravo... zaboravila sam na Gourcuffa. al imam vjere u njega i mislim da bi mogli od njega napravit nešto, iako ne sad kad ovako igramo, al....
- za Didu mi je drago ako će ostat jer ga zbilja poštujem i po meni je on dobar golman, al se ne bi bunila kad bi kupili i Ameliju jer ovaj Kalac je očajan... nek mi netko pliz objasni zašto ih je ovaj usred tekme zamijenio?? nije valjda da se Dida sad opet ozlijedio? joj kako mi je strašno kad se tolko ispromašujemo i rezultata nema... strava... prije svake tekme si velim da je zbilja vrijeme da pobijedimo i nadam se tome, al me opet iznova razočaraju!
|
|
|
|
#5372 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Mislim da je Dida ozlijedio koljeno, nadam se ništa strašno jer je Kalac jedan od najgorih golmana koje sam vidio..
A taj Amelia kojeg svi ovdje žele, moram priznati da me nije oduševio u tekmama koje sam gledao..Napravio je nekoliko teških grešaka, a nije se baš niti proslavio protiv Hrvatske u Livornu..Ne znam je li to slučajnost, ali eto to je sve što sam od njega vidio..Ali zabio je i jedan gol u Kupu Uefe, možda da ga isprobamo na nekoj drugoj poziciji.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5373 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ma ove godine sve nakako loše, igrači stari, mladi nisu u formi, jedino Kaka, koji igra bolje nego ikad. Galliani i ekipa će morat sad u zimi i u proljeće dovesti još 10ak igrača, a da su razmišljali dovodili bi ih postupno, svaki prijelazni rok nekoga. Ovako je uvjek teže uigravat skroz novu ekipu, nego jednog il dva igrača. Malo sam razmišljao i evo šta sam prokontao (nije da sam otkrio nešto novo): Cafu, Maldini, Billy, Serginho il odlaze il jednostavno nisu više za nogomet na najvišoj razini; Ambrosini isto tako (nije neki igrac), Borriela se ne shvaća ozbiljno, a Inzaghi isto već star i nejde ga.... To je već sedam igrača. Bonera se nije uklopio, dijelom jer ga se stavlja na poziciju koja mu nije prirodna, Šimić je dobar za pokrpat praznine, al nije više ni on neka igračina, ista stvar i s Brocchijem, a i Seedorf je izgubio svoj doprinos ekipi, Jankulovski standardan, ništa posebno, al ni loše, znači ova pet su dobri ko zamjene... Tko ostaje? Kaka, jedina prava zvijezda kluba koji je u formi; Nesta i Kaladze stupovi obrane, bez Neste je teško i zamislit kakva bi obrana bila, Gourcuff, mlad, od njega se nešto može i očekivat; Pirlo, do sad uvijek začetnik svih akcija i mozak ekipe, nažalost nije u formi al to se lako ispravi; Gatusso borben, uvjek daje maksimum; Gilardino, ist stvar ko i Pirlo, Oliveira pak jednostavno nema sreća, i to se mora promijeniti, a i ima obiteljskih problema... Znači da bi se stvorila neka dobra ekipa, od koje se može očekivati rezultat treba kupiti barem 7-8 igrača i to vrhunskih jer zamjena ima... Što odvodi do zaključka da je management vodio poprilično loš posao ovih sezona... A i Carlo koji nije nikad ništa tražio, da kaže trrebam dva igrača, kupit mi tog i tog i gotovo... I ad ove sezone su došle sve loše odluke i politika kluba na naplatu, jednostavno nema igrača. Loše brate, za popizdit....
![]() Ovo fali... (po meni) -----------Dida----------- --?---Nesta--Kaladze----?- --Kaka- Gatusso-Pirlo----?- ------Gilardino----?--------
|
|
|
#5374 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nama stvarno i ozbiljno fale oda dva beka, lijevi vezni ( ako to ne bude Gourcuff), i pravi napadač. U zadnje vrijeme se spominje da bi moglo doći do zamjene Gila - Toni, hm....
Jel netko od vas gledao tog Ilsinha ikada??
|
|
|
|
#5375 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
mrki kralju spominje se i trez da ce dov iz juneta jebg spominje se milion neki igraca ko je bio na ovom forumu sjetice se prosle god u ova doba kad nam je odbrana bila losa da su nas povezivali sa svakim mogucim defanzivcem a sad posto nis ne valja sad nas povezuju sa svim i svacim ja sam vjerujem gazeti oni su fakat objektivni....
a sto se tice Ilishina ja ga licno nisam gledo al sam cito na forumima da posjeca na cafua kao sto i marcelo posjeca na carlosa tak da je sigurno dobar iako kazu da moze odbranu igrat jos bolje al sam nek nekog dovedu mladog dobrog potrebna nam je revolucija pozz
|
|
|
#5376 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Ako ovako nastave da igraju, a ne kupuju bilo kog ko je kao sto kazu "DA MILAN" onda se nemojte iznenaditi da nam i jedini dobar igrac odluci nesto osvojit, a ponuda na sve strane, oces Real, Chelsea....pominju se na stotine miliona. Vidite da ko nesto osvoji (a nije neki bog zna igrac, a jos je i igrac kome je GEA maticna kuca) - osvojio Zlatnu Loptu, onda ce Kaka' sa pola snage koju sada trosi za Milan, sigurno osvojiti sve sto pozeli.
Ako menadzment Milana dozvoli da Kaka'a odluci da ode onda stvarno treba trazit neku drugu ekipu i postat njihov fan....nema druge jer sam stvarno razocaran. |
|
|
|
|
|
#5377 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
evo na gazzetti objavili da milan zeli Mexesa i Barzaglia, to je super izbor ako to ne bude jos jedan u nizu snova
Po meni dva extra igraca, a jos su i mladi. I kad bi mene neko pito, onaj Keita iz Lillea je odlican igrac, ne znam sta rade milanovi scouti. Evo nek me angazuju, radicu besplatno... ![]() |
|
|
|
|
|
#5378 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
jucer mi se ful svidio nani iz sportinga zasto njega ne probaju dovest taman bi mogo igrat umjesto seedorfa, ak on ode
a fali nama puno toga, s tim da je galiani reko da nece biti nekakvih zvucnih imena u zimskom roku
|
|
|
#5379 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ajmo Braida, Barzagli i Ilsinho za siječanj, i još Higuani. Iako.......pazite ovo. Braida tvrdi da Milan NEMA ŠANSE u borbi protiv Reala za potpis Higuana jer se financijski ne može natjecati sa španjolskim klubovima zbog zakona u Italiji koji ne odgovaraju klubovima ( preveliki porezi i tako to...). Braida tvrdi da niti jedan pravi igrač kojega Milan želi ne želi doću u serie a, a oni koji su tu, ti žele otići...
???
|
|
|
|
#5380 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
Nitko nije zadovoljan menadžmentom ove godine, ali ne smijemo zaboraviti da nam je reputacija opasno uzdrmana skandalom oko namještanja utakmica..Moram priznati da bi i ja dobro razmislio da li bi potpisao za klub koji je teško optužen, tako da tu vjerojatno leži veliki dio problema oko slabog transfer marketa.. Povezani smo s brdom različitih igrača, osobno bi volio onog desnog bočnog Brazilca i Mexesa u obrani jer nam je to trenutno najpotrebnije..Što se veze tiče, moj prvi izbor bi bio Malouda iz Lyona, ali mislim da on nije opcija prije ljeta..Za napad zbilja nisam siguran, možda Huntelaar ili Torres, iako je ovaj posljednji prilično precijenjen i nesiguran za Serie A.. I meni se svidio onaj Nani iz Sportinga, ali je malo preofanzivan za našu vezu, možda bi bio dobra zamjena za Kaku..Svejedno, takvih ima dosta - Diego, Kerlon..Na ljeto bi umjesto Ronaldinha, u Milanu radije vidio S.Gerrarda..Mislim da je upravo on igrač koji bi najviše pridonio ekipi, jedino se bojim da je to nemoguća misija.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5381 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Upravo sam procitao da je povreda koljena kod Dide ozbiljnija nesto sto se mislilo.
Vec se govori o Ameliji kao mogucem zameniku. Takodje se govori o mogucem dogovoru sa igracima kao Oddo, Felipe, Marzorati i Barzagli posto se nasa lista povredjenih previse oduzila tako da Milan Lab ima vise posla nego vojska SAD-a u Iraku..... Nadajmo se...ipak ovo su recu Galiania. Milanista od zaceca.... |
|
|
|
|
|
#5382 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Ej ljudi losa vijest!!! Upravo sam procitao da Dide nece bit 6 mjeseci il tak nes!!!! Znaci Najgori golaman na svijetu skupa sa Turinom ce nam branit ovih pol godine!!! Moramo kupit Ameliu ili nekog!!!!
|
|
|
|
#5383 | |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#5384 |
|
Registered User
![]() |
joooj... mutavi kalac će branit do veljače, ak ne kupimo zamjenu! strašno!
|
|
|
|
#5385 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
hehe ![]()
|