AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 29-11-2006, 07:25   #5461

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MILANQUORE
Sheva: per gennaio il Chelsea pensa di prestarlo al Milan

10:00 del 29 novembre
Evo,kako javlja CALCIOMERCATO.COM
Shevchenko,Clamorosa indiscrezione lanciata dall'edizione odierna del tabloid britannico The Sun: in vista del mercato di gennaio, il Chelsea starebbe valutando la possibilitŕ di far tornare Andriy Shevchenko al Milan con la formula del prestito fino al termine della stagione.
Nešto ovako:

Britanski tabloid : "The Sun" piše da će u zimksom prelaznom roku, Chelsea posuditi Shevu u Milan do kraja sezone...

Uglavnom to je to... Ali daj Bože da bude neš' od ovog
Irma is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2006, 07:27   #5462

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Quote:
Originally Posted by eve
ajme meni! nisam plavuša, kunem se
Haha ne diraj ti plavuše... Ja kako sam rasla kosa mi je postajala smeđa ali sa 7-8 godine bila sam PRAVA plavuša
Old 29-11-2006, 08:43   #5463

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Ljudi pa jestel videli kako je nas "zlatni" Kalac branio sinoc, ko' pravi laf....salim se bas je dobro reagovao par puta narocito par poslednjih prilika Brescie.

Samo tako neka nastavi, makar dok se Dida ne oporavi ili dok se Berlusconi ne probudi iz ovog njegovog sna u kome moze da ima sve naj igrace a da ne potrosi ni cent njegovog novca.

FORZA MILAN

FORZA GOURCUFF (sve mi vise lici na Cristiano Ronalda).

Milanista od zaceca....
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2006, 09:11   #5464

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Ja nikako vidit Gourcuffa na djelu.... Nisam ni gledao previše tekmi Milana ove sezone, a one kaj sam gledao nije igrao...

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2006, 10:10   #5465

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
pa Gourcuff je sjajan,,nema šta,,za dvije godine u Milanelu će ga dotjerati, u pravu zvijezdu,,,,a i sad dobro igra,,mislim da smo pogodili sa ovim transferom....
još sam da poječamo/podmladimo odbranu....
a što se tiče Sheve,,nek dođe,,da malo poigra ko u "stare dane",,,kažem je vama davno----Sheva zna igrati samo u Milanu,,nigdje više,,,vjerujte mi........
a i ako dođe,,,ne može igrati u CL,,jer je već igrao za Chelsea,,,,,al bi nam dobro pomogao da osiguramo plasman za Champions League sljedeće sezone,tj jedno od prva 4 mjesta,(a bolji je od Bianchia i Budana),,,,

FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2006, 13:29   #5466

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
ac-milan is on a distinguished road
Gourcouf je sjajan stvarno,odushevljava me..Mislim da ce vec pocheti neki klubovi davat ponude za njega..Zhalosno bi bilo izgubit mladu nadu kao shto je on.

GoD On HeAvEn . . . . . KaKa On EaRtH
ac-milan is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2006, 13:57   #5467

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Kaka na nadgrobnoj ploči Calderona!

"Ovdje počiva čovjek koji NIJE uspio dovesti Kaku u Madrid", stajat će na mome nadgrobnom spomeniku, izjavio je predsjednik Reala Ramon Calderon. Time je jasno izražena njegova frustracija i ujedno opsjednustost Kakom...

Međutim, Calderon nije rezignirao, naprotiv:

- I dalje želim dovesti Kaku i to ću zasigurno učiniti, izjavio je predsjednik kraljevskoga kluba nakon utakmice s Valencijom.

Calderon napominje kako je uoči izbora za predsjenika Reala obećao da će u Madrid dovesti Kaku i Arjena Robbena.

pincom.info

Haha na ovo se čovjek sam može nasmijat...
Old 29-11-2006, 14:01   #5468

Irma

Registered User

Irma's Avatar

A što se tiče ovog o Shevchenku izgleda da od toga nema ništa jer u Italiji imaju neka pravila... Ma ja ništa nisam skontala jer je tekst bio na talijanski a taj jezik ne znam baš najbolje... Uglavnom od toga, bar za sada, ništa
Old 29-11-2006, 15:01   #5469

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Irma to ti je pravilo u calcio koje kaze da milan vise ne moze dovest anti eu igraca a sheva je kako oni kazu jedan od njih mada ja mislim da je on dobio italijanski pasos ali previse igraca se veze za milan a sto se tice calderona on je obicna neznalica o fudbalu koji vidi nekog igraca ili cuje da je neko drugi zainteresovan odma hrli i zeli ga dovest po svaku cijenu samo da bude u realu da ga ne moze niko drugi uzet sto je npr bek marcelo koji ce biti poslan u b tim reala sto je najveca glupost slican je abramovic al on koga oce dovede ispuni obecanje nije ko ovaj samo mu jezik radi....
inace real i chelski su dva tima sa najgorim poslovanjem u velikim su minusima kupe igrace za velike pare a troduplo jeftinije ga prodaju sto je cista glupost al ko njih prca...
uvezali smo dvije pobjede ovo gostovanje kod caglarija je presudno ako pobjedimo i to psiha ce nam se popravit u to sam siguran
pozz

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2006, 06:34   #5470

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
ac-milan is on a distinguished road
A da li je 100% sigurno da ce Ilsinho preci u Milan,jer sjetite se prije no shto je pochelo sve,isto je tako bilo 100% sigurno da ce Crespo u Milan,zatim Ibrahimovic...

GoD On HeAvEn . . . . . KaKa On EaRtH
ac-milan is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2006, 07:51   #5471

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
joj ljudi,,,,da je Cagliari dobit,,i eto nas malo smo se vratili,,,,al oni su jedini (prije intera pobjedili Palermo,sa Interom su igrali 1-1,,a vodili su 1-0)tak da će biti teško...al ja vjerujem ovim momcima,,naročito Kaki , Gourcuffu i Oliveiri,jer bi oni mogli nešto napraviti u sljedećoj tekmi,a ni Gili nije isključen........samo da Kalac bude siguran na golu...

POZDRAV SVIMA

FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2006, 08:24   #5472

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Ja sam nekako optimističan, polako se vraćaju, evo dobili i u kupu, gdje nije toliko ni važno, a i nije najjai sastav bio,... Nekako mi se čini da se stvari okreću na bolje, vrijeme je bilo. A ako uspiju pobijediti, odmah će narast i samopuzdanje...

Campioni d`Europa
Old 30-11-2006, 08:28   #5473

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Ja bih najradije voleo da se ljudi iz Milana vrate na one reci da u Milan treba dovesti igraca koji ne kosta puno (znaci odgovara Galianiu i Berlusconiju) a stavrno je kapacitet a to je Suazo iz Cagliari-a. On bi bio perfektan partner i sa Gilardinom, i sa Inzaghi-em i sa Oliveirom, ...kruzni napadac, koji i dribla, i ubija glavom (kao nekad zlatni Weah) i sto je najbolje, nece se uplitati u noge drugim napadacima (kao sto je to sada slucaj u Milanu).
Samo daj boze da nas bas on ne kazni na sledecooj utakmici protim Cagliari-ja.

Mislim da bi i Gourcuff i Oliveira trebali da "eksplodiraju" i da nam pokazu koliko oni ustvari vrede, a Gilardino za inat svima onima koji kazu da je nikakav igrac pocne da daje golove kao u jednom delu prosle sezone......nadam se ja, nadam ....

Forza Milan zauvek

Milanista od zaceca...
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2006, 09:42   #5474

oskarius

Registered User

oskarius's Avatar

Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
oskarius
Eto, prošli smo dalje u Talijanskom kupu, Oliveira je zabio i napokon bi mogli zaredati s dobrim rezultatima..Sljedeća utakmica je vrlo važna jer pobjeda će značiti puno s obzirom da slijedi nebitna CL tekma i dosta lakši protivnik kod kuće, Torino..

Dosta se priča u zadnje vrijeme o povratku Ševčenka..Ne vjerujem da će do toga doći, a nisam baš ni siguran da li bi to volio iako mi je i dalje jedan od najdražih igrača..Zbilja je bolno vidjeti ga kako se muči u Engleskoj, jedino što mi je u cijeloj priči drago je to što je sigurno više puta zažalio što je napustio Milan..Oliveira i Gila izgledaju kao da se polako vraćaju u formu i ne vidim razloga zašto bi doveli još jednog koji se tek treba vratiti u formu(ako se ikad vrati..) pa zvao se on i Mr.Ševčenko..
oskarius is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2006, 10:20   #5475

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Ma meni je Sheva car, bio mi se zgadio jer je odlazio (a otišao je isključivo zbog para, može on laprdat o obiteljskim razlozima i neznam čemu, al pare su presudan faktor uvijek), volio bi ga vidjet u Milanu pa nek pomogne da se dokopamo lige prvaka sljedeće godine. A očekujem i da vidim veliko pojačanje koje je Galliani obečao navijačima u zimi....

Isto tako čitam na eurosportu kako Nesta i Serginho moraju na operaciju... šteta, tko zna koliko će oporavak trajat.

Na tribalu pak piše da se Milan sprema prodrmat premiershipom i uzet Shevu i Gerrarda (mada to treba uzet s rezervom, ipak je to tribal....). Nije da samo Mrki voli Gerrarda, i meni je on prestrašan igrač, i zbillja mislim da bi jako, al jako osvježio vezu Milana, i da se njega isplati dovesti pod svaku cijenu, a navodno je u svađi s Benitezom, sad di ima dima ima i vatre...

Za ilsinha nemam pojma kakav je igrač, svi vekle da je dobar, neznaqm, nisam ga gledao (vidio sam onaj jedan dribling), al nisam vidio ni Kaku prije nego je došao u Milan...

Ma samo da pobijedimo Cagliari, imam osjećaj da je to strašno bitno, da bi se stvari skroz okrenule nakon toga...

FORZA MILAN!

p.s. Kad učim uvjek imam inspiracije za pisat i tražit vijesti po netu!

Campioni d`Europa

Tags
balkan

Posting Rules