![]() |
|
|
#5521 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
jebiga kako smo odigrali dobro je, Borrielo dobar pravo treba mu cesce davat sansu i bit ce od njeg nesto, Bonera los , Maldini godine rade svoje jedino po meni je danas gorcuf i seedorf nesto radili ,Pirlu prvi put vidim da je crveni dobio on mi je uvjek nekeko izgledo manekenski.
|
|
|
|
#5522 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Sinoc sam citao na netu da su navijaci uputili zalbu Berlusconiju da otjera galliajnija jel ovaj nije nis napravio kako treba u zadnji par godina lose odradjivo posao na transferima a ako danas nije mogao da vidi da je suazo zvjer i masina i da je novi g.weaha onda stvarno ne znam pa nasa je odbrana citavo vrjeme igrala igru uhvatimo suaza kako je momak brz..
sto se tice tekme penala nije bilo nikako sudija nas je ljepo odpilo nema sta sjekao nam je igru, pirlov crveni hmmm barem je na ime mogo dobit zuti a borilleo je postigao veoma ljep pogodak treba ga vise koristit barem u seriji a ako ne u CL pozz
|
|
|
#5523 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Što se tiče ovog s Gallianijem, pa svim je valjda jasno da on radi samo ono što Berlu kaže..Galliani je ionako samo tu da podmetne leđa za mnoge druge stvari kao što su politika, novinari itd..
Borriello je zabio odličan gol, ali ništa bolje nije odigrao od npr. Oliveire..Bila su to 2 različita poluvremena, u prvom smo imali jedva dvije poluprilike i ništa ne zamjeram napadačima, nego beskorisnoj veznoj liniji..Suazo je danas odigrao odlično i iskoristio sve nedostatke naše obrane, ali oni koji malo više prate Serie A znaju da je ove godine Suazo jako loš, rijetko postiže pogotke i nije ni sjena sebe otprije..Danas je stvarno imao svoj dan, šta se može.. Mislim da su i penal i crveni karton bile odluke na mjestu, ja se ne bih previše žalio na suđenje danas..Pirlo je namjerno faulirao Suaza i to još s leđa, a po meni je za to više kriv Gourcuff koji je izgubio loptu i onda, umjesto da napravi faul, pustio Suaza da ide 1 na 1 s Maldinijem.. Maldini.. Kako mi ga je teško gledati ovako..Obožavam ga, ali stvarno on više nije u mogućnosti nositi se s nekim igračima s kojima prije ne bi imao nikakvih problema..Mislim da je danas Carlo pogriješio što nije stavio Šimića u prvu postavu, on bi sigurno bio bolje rješenje za brzog Suaza..Ništa, idemo dalje..Forza Milan.. |
|
|
|
|
|
#5524 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
FORZA MILAN,,biće bolje
|
|
|
|
#5525 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Carlo ne smije izbaciti Maldinia i na njegovo mjesto staviti Šimića. To je jedan od problema u Milanovoj svlačionici, vladaju igrači a ne trener. Cafu, Maldini ( iako je najbolji obrambeni igrač u zadnjih 10-15 godina , prije njega to je bio Baresi ), Serginho, Favalli, Ambrosini više nisu u stanju igrati u top tempu. Promjene su nužne, a s promjenama igračkog kadra i ulaganje novca. Naravno, od ulaganja se očekuje i povrat uloženog, ali to je sada druga priča i problem Milanovog marketinga u svijetu itd...
A ništa, Forza Milan i dalje. Sada nam 4-to mjesto bježi 8 bodova, što nije nedokučivo. Uz barem 2 pojačanja u siječnju ( desni bek i možda jedna povučena špica ), mi smo ok. Iako, što više gledam koji su to problemi koje bi trebalo riješiti, sve više mi se čini da nama treba 4 ili 5 igrača, a ne jedan ili 2.
|
|
|
|
#5526 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ja sam gledao drugo poluvrijeme samo od 1-1, i užasno me izživciro Seedorf, kako usporava igru da je nevjerovatno, kad primi loptu da je na prvu produži koliko bi korisnije bilo, nego on primi loptu par koraka napravi s njom, pajedan dribling pa tek onda doda (ak je prije toga ne izgubi), i do tad se svaka obrana stigne postavit, Borelo promašio ono šta je teže promašit nego pogodit. Jedino mi se svidjelo to kaj nakon šta je Pirlo dobio crveni nisu stali, čak su i par prilika imali... A niš bar nisu izgubili...
Forza Milan!
|
|
|
#5527 |
|
Registered User
![]() |
Ja mislim da si upravu...Seedorf usporava zadnjih godina dosta igru...Posto ove godine nisam u Crnoj Gori, moze li mi neko reci kako se snalazi Grocuff, kako igra? ko je jos dobar ove godine, znam da je kaka i ko jos..
|
|
|
|
|
|
#5528 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Brate ,GOURCUFF je sjajan,,malo je reći da je dobar,,,uklopio se u našu igru i bolje igra od Seedorfa(koji ,složio bi se ,,dosta usporava igru na sredini terena a i na cjelom terenu,,,,....)tak da bi trebao igrati umjesto njega,,,,) Problem su nam i povrede:Nesta,Dida,Ambrosini,Serginho,Gattuso,,,(skoro naša nekadašnja prva postava)..... a Borrielo se dobro pokazao........imamo mladih talenata i to je dobro(Kaka,Gourcuff,Borrielo,Gilardino ,Oliveira....),a ove matore treba mjenjati.. a što se tiče Maldinija,,,,najavio je čovjek odlazak na kraju sezone,,,a s obziro da je on naša LEGENDA,,i šta je sve uradio za AC Milan,,,,treba da igra svaku tekmu ove sezone,,jer ga iduće nećemo gledati u Serie A,,i ja ,da sam na Ancelotijevom mjestu ,,,dao bih mu da igra kad god želi i na kojoj poziciji,,barem iz poštovanja i zahvalnosti,pa makar samo stojao na terenu,,,Maldini to zaslužuje,,,,,naš dragi kapiten ,vođa ,lider...... MALDINI,,,kako ti je veliko ime,,,,svaka ti čast........ POZDRAV,,, ![]()
|
|
|
|
|
#5529 |
|
Registered User
![]() |
Eh, bash mi je drago da imamo tako nekog mladjeg boljeg igraca...Trudim se da procitam sto vise novosti na internetu da istrazujem, nisam znao da su Nesta i Serginho tako opasno povrijedjeni, to ce nam dosta otezanti.
U pravu si sto se tice Maldinija , zasluzuje da igra koliko mu se igra i gdje god hoce. Ko zna hocemo li ikada vise imati takvog vodju kao sto je on... |
|
|
|
|
|
#5530 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Pa stvarno zar ne vidite da vam samo jos fali da plavu boju na dresovima zamenite sa belom, i naravno da jos postavite Moggi-ja na neku funkciju sa koje moze da utice na utakmice, i sve ce biti OK za vas. Kupiste Juventusove igrace (Ibra, Vieira) a placete za jos tuce drugih (Buffon, Camoranesi), bese se i Moggi ponudio da ode u Inter.....kaze toliko slicnosti ima Inter sa Juventusom da jednostavno zudi da bude i on tu. Ah da ne zaboravim, i sudije su tu, da se mozaik uklopi, bas kao zadnjih 5 godina kod Juve. Ali neka, stvarno mi vas je zao, kad pogledas tolike godine niste osvojili nista, a mi moramo da prosirujemo zgradu uprave da bi stali svi oni Trofeji koje smo osvojili. "Samo toliko" od mene ovoga puta. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5531 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Trenutno nemam vremena sastavljat tablicu, napravit ću to nakon sljedećeg kola....
Sljedeća tekma: 06.12.2006. Milan - Lille
|
|
|
#5532 |
|
Registered User
![]() |
AC Milan - Lille 2-1
Kaka,Gialrdino NONAČAN PREDICT pozdrav
|
|
|
|
#5533 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Mislim da ce Milan ovu utakmicu glatko dobiti,iako je Lille OSC jedna veoma jaka ekipa,mislim da bi trebalo da Milan dobije ovu utakmicu glatko.
Ac Milan - Lille OSC 3:0 Gilardino,R.Oliveira,Kaka KONACHAN PREDICT
|
|
|
#5534 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
čini mi se da nam malo raste forma, al mene dosta muči to što stalno gubimo bodove u utakmicama koje bi trebali dobit i sa ne znam kako slabom ekipom. jer smo ipak Milan... i naša najslabija ekipa bi trebala bit ne znam kako jaka... i ne shvaćam kako to ove budale ne vide i ne dovedu prave igrače!
propustila sam prošlo kolo, al nastavljam s predictom... Milan - Lille 2-0 - ne znam još koji je sastav za tekmu, pa neću satvljat strijelce. nije konačan predict, al ak ga ne promijenim, računajte mi taj.... inače, jeste li vidjeli ko sudi...? Graham Poll.....lol..... ... znači u ovoj tekmi je kriterij tri žuta za crveni hehe ![]()
|
|
|
|
#5535 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Cao svima,
Nemam pojma ko ce igrati, ali znam da cemo se Lillu osvetiti za sve one bodove, koje su nam nepravedno pobegli, tako da je moj konacan predikt AC Milan - Lille 3-1 Gilardino, Oliveira, Borriello FORZA MILAN Milanista od zaceca... |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|