![]() |
|
|
#5671 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Drago mi je zbog gilardina sto je zabijo dva komada,nadam se da ce ovako nastavit..Stose tice rezultato mogli smo izgubit ni ovako nije lose!A Casano bi nam dobro dosao!
|
|
|
|
|
|
#5672 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
evo i mene ljudi napokon sam naso malo vremena da se javim, posto faks i sve to, nema se vremena , kakvi ste mi vi nako ? kako Milan ?
|
|
|
|
#5673 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
A dobro je i završilo, prošle godine smo izgubili u Firenci... Možda su ova dva gola Gilardina naznaka boljih dana, možda je proradio.... Evo baš čtam u jutarnjem intrvju s Šimićem, i spominje se da je Milan pogodio ove godine čak 23 puta gredu il stativu... koja nesreca...
|
|
|
#5674 |
|
Registered User
![]() |
Redosljed nakon 26. kola:
1. Acmir^ 37 2. _MaJi_tz 32 3. uvijek_rossoner 22 4. Mirza 21 5. mrki 18 6. Warp05 18 7. ENIS 17 8. eve 17 9. Josip 16 10. Senahid1 12 11. acm-zgb 12 12. KAKA_22 10 13. Irma 9 14. Lang 7 15. eki111 2 16. ac-milan 0 17. vlado 0 Moguće pogreške, ako skužite kakvu javite, pa ću ispravit... Sljedeće kolo: 20.12.2006. Milan - Catania Forza Milan!
|
|
|
#5675 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Ako bi se proglasavao sampoin sveta u neresenim utakmicama i pogodjenim gredama, onda bi taj epitet sigurno dobio Milan, ali eto hvala Bogu, i Gila proradio, mada treba reci da nam sudjenje nije islo na ruku (jeste na Kaladze-ovu) mada to nije bio penal, ali navikli smo mi na sudijske greske, jer da nije njih, bili bismo u makar prvih 5.
Za Cassana, milo mi je da dolazi (ako je to istina), jer on jest kapacitet koji moze promenitti tok utakmice jednim potezom, mada je dosta "divalj" za bilo kojeg trenera, pa makar se on zvao i Capello.Nadajmo se dobrom. Juce sam na Sky AC004 kanalu video da je Milan blizu sklapanja ugovora sa najnovijijm fenomenom Brazilskog fudbala (nisam uspio da uhvatim njegovo ime), ali kazu da je "razvalio" se na zadnjem "Mundialitu", kazu da je bolji od Ronaldinha, covek je na jednoj utakmici presao 3 protivnicka igraca samo kiksovima na jednom ramenu, i to tik uz aut liniju, impresionantno. FORZA MILAN Milanista od zaceca... |
|
|
|
|
|
#5676 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Taj igrač je Aledander Pato, 17 godina. Nadam se da će biti nešto od tih transfera jer smo u velikim problemima....
|
|
|
|
#5677 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Ova nasa pozicija je relativna, igraci ne daju sve od sebe, zamislite kad bi citav tim igrao davajuci ono sto moze, bili bi smo medju prva 3 sigurno.
|
|
|
|
|
|
#5678 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Malo mi je čudno da niko nije spomenuo smrt dva mlada igrača Juventusa (jedan je napunio 17 god. prije 3 mjeseca a drugom je rođendan bio na dan kad je umro)... Znam da ovo nema nikakve veze sa Milanom ali mislim da treba spomenuti...
TORINO - Dvojica mladih igrača Juventusa utopila su se u umjetnom jezeru koje se nalazi u sklopu trening kampa kluba, zbog čega je odgođena utakmica između torinskog kluba i Cesene. Dvojica 17-godišnjaka, Riccardo Neri i Alessio Ferramosca izvučeni su iz ledenog jezera uspomoć ronioca jučer u poslijepodnevnim satima, no pomoći im nije bilo. Liječnički napori nisu pomogli, mladići su u večernjim satima preminuli, prenio je Bljesak. Nije poznato kako su u jezero dospjeli, no pretpostavlja se da je jedan stradao u pokušaju spašavanja drugog. Utakmica Serie B Juventus - Cesena odigrat će se naknadno, vjerojatno 14. ili 15. siječnja, dok će sve utakmice Serie A i Serie B početi minutom šutnje. 16.12.2006. Pincom.info |
|
|
|
|
|
#5679 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pozdrav ljudi, evo i mene napokon...
Vidim i Fio nas zeznu, ali MORAMO i mi proraditi... Kad-Tad Evo izgleda da i Gattuso kritikuje upravu kluba, a i Curva svaki dan sve ozbiljnije trazi smjenu Galiania... O transferima necu da pricam jer svaki dan 2-3 nova igraca na spisku... Vidjet cemo u januaru sta ce biti... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#5680 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
upravo sam procitao da bi mogli kupit nekog iz Arsenala!!!!
Milan:Catania 2:0 Gila KAKA
|
|
|
|
#5681 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Prije 2-3 sezone, moje jedine želje za transfer su bili Gilardino, Cassano i Bonera, još nam samo fali Cassano, izgleda da će se i moje želje i moj idealni sastav sa FM konačno ispunit
![]() A nisam čuo to za juventusove igrači, žalosno stvarno, sad shvatam zašto su tekme počinjale sa minutom šutnje... ![]() --------------------------- AC Milan- Catania 4-0 ACM: Gila, Kaka, Borielo, Pirlo KONAČAN PREDIKT
|
|
|
#5682 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan-Catania 2:0
Kaka,Gila Konacan predict!
|
|
|
#5683 |
|
Registered User
![]() |
Milan-Catania 4:0
Oliveira, Gila , 2 Kaka, Konacan Predikt ! |
|
|
|
|
|
#5684 |
|
Registered User
![]() |
Milan - Catania 2-0
Gila, Kaka KONACAN PREDICT
|
|
|
#5685 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Posto je Gila "proradio" a i Kaka' nije poodavno zabio gol, moj Konacan Predikt je:
Milan-Catania 2-1 FORZA MILAN Milanista od zaceca... |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|