![]() |
|
|
#5686 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Upravo sam procitao da je blizu dogovor sa Laziom za Odda, koji dolazi uz pomoc Foggie i 10 miliona Eura. Do potpisa ostaju samo neki detalji oko njegove plate....
Sto se tice golmana, izgleda da su celnici Milana primetili da ako ubrzo ne dovedu nekog, imacemo 3 golmana koji zajedno maju vise od 100 godina. Na tgcom.it sam procitao da je Milan vrlo blizu dogovora sa Juan Pablo Carrizo, koji je prvi golman u River Plati. Za njega kazu da je kopija Peruzzi-ja, da je specijalist za odbranu penala, mlad (rodjen 06/05/1984) sve u svemu trebao bi da bude odlican projekat za buducnost, posto kako izgleda Buffon sigurno ide u Inter.
|
|
|
#5687 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Još jedan trač vezan za igrače tj. pojačanja.... Navodno je Milan dao ponudu za golmana Stugartta Tima Hilderbranda, evo još jedno ime u nizu...
![]()
|
|
|
#5688 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
milan-catania
3-0 gila kaka jankulovski KONACAN PREDICT ![]()
|
|
|
#5689 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan - Catania 2-1
Gilardino, Kaka' KONAČAN PREDICT ...................................
|
|
|
|
#5690 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Milan - Catania 3-0
Gilardino, Oliveira, Kaka KONACAN PREDIKT
|
|
|
#5691 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan . Catania
3 : 1 Kaka,Gila,Oliveira Konacan Predict |
|
|
|
|
|
#5692 |
|
Registered User
![]() |
Ajdee Oliveiraa daj gooo :P Cekam te za 4-0, sve ostalo imam
![]() |
|
|
|
|
|
#5693 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Dobro je konacno pobjeda jebg sad da je jos u udinama izvuc sta povoljno oni su nam dobri gosti uvijek bili..
red and black is back
|
|
|
#5694 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Pirlo,Gattuso,Dida,Materazzi
![]() |
Pobedili smo!!!3-0!Kaka,Gila,pa opet Kaka
Ali je zato Inter pobedio.UF!! Ali je Ibrahimovic dobio crveni karton,pa mi je sve lakse palo O da,ja sam nova ovde,iz Republike Srpske sam iz Doboja.
|
|
|
|
#5695 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
Dorodosla na MM Vrlo bitna pobeda Milana za vracanje morala sad jos da pobedimo Udinese i vracamo se FORZA MIIIIILAN
|
|
|
|
#5696 |
|
Registered User
![]() |
Da li znate gde mogu da nadjem sajt na nasem jeziku,gde mogu da kupim,sta ja znam,Milanove dresove,salove i slicno.Ima acmilan.com,ali naravno ne isporucuju van Italije.A hitno mi je potrebna 'navijacka
![]()
|
|
|
|
#5697 |
|
Registered User
![]() |
A kada se Milan opet vrati u formu,prvo ko ce da naje*e je Inter
|
|
|
|
#5698 |
|
Registered User
![]() |
Sad sam baš gedao highlightse, Kaka je fantastičan, prestrašan, premoćan, neznam kako bi opisao to.... Izgleda ad mu dobro paše pozicija u napadu uz Gilu, bliže je golu, opasniji je.... Oduševljen sam!
Forza Milan!
|
|
|
#5699 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma vrijeme je i bilo da i mi očepimo nekoga!
Takođe je pozitivno i to što nismo primili gol. Utakmicu nisam gledao ali rezultat mi sve govori, a u Udinama cemo nastavit istom mjerom (nadam se) ! Kaka' se ne mora komentarisat... on je NO1 trenutno a Canavaro,Ronaldinjo su 5 stepenica ispod njega, čak sta vise Canavaro je i 10 nize... Šta mu je samo Cerju radio majko moja,a on opet dobi Zlatnu Loptu Pored Pirla bez kojeg je Italy najblaže receno - smiješna... ps: DobroDosla "KakaRossoneri" na MM FORZA AC MILAN FORZA B H FLast edited by uvijek_rossoner; 21-12-2006 at 05:15. |
|
|
|
|
|
#5700 |
|
Registered User
![]() |
Redosljed nakon 27. kola:
1. Acmir^ 41 2. _MaJi_tz 35 3. uvijek_rossoner 25 4. Mirza 24 5. mrki 21 6. Warp05 21 7. ENIS 17 8. eve 17 9. acm-zgb 16 10. Josip 16 11. KAKA_22 13 12. Senahid1 12 13. Irma 9 14. Lang 7 15. eki111 5 16. vlado 4 U ovom kolu svi koji su dali predicte dobili dosta bodova, tri četvorke, ostalo sve trojke... KAKA_22 stavljaj Konačni predict, ovaj put sam ti priznao i bez toga sljedeći put neću (ovo vrijedi i za ostale)... Moguće su pogreške, ako skužite kakvu javite pa ću ispravit. Sljedeće kolo: 23.12.2006. Udinese - Milan Nadam se da će i to bit uspješno kao ovo! Forza Milan! ![]()
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by Warp05; 21-12-2006 at 08:50. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|