![]() |
|
|
#5761 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
ma samo ignorisi te ljudi sto tako govore tko su oni da ti kazu da ne dolazis ovde svakako da si dobrodosao ovde ![]()
|
|
|
|
#5762 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
mozes se pridruziti njihovome forumu i tamo mozes prikazati svoj avatar Seedorfa, jer je on ipak bio i igrac Intera, pa ce te tamo primiti oberucke. A sto se tice poziva navijacima drugih ekipa tice, ostavi vecini da odluci ko ce a ko nece moci da ucestvuje na nasem forumu. ![]()
|
|
|
|
#5763 | |
|
Registered User
Fave Players: Adri, Deki, Solari, JZ, Kaka, Torres, Goran Pandev
![]() |
Quote:
Sta je sad tvoj problem?? Ni sam uvredio nikoga, ni sam kazao nista loso za Milanu, sta je problem??
|
|
|
|
#5764 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
svako ima pravo da kaze nekome da dodje na ovaj forum i da ostane na njega ali niko nema pravo da kaze nekome da si odi od ovaj forum zato sto ovaj forum je slobodan za svaki covek bez razlike za koji tim navija ako postuje pravila milanmaniji normalno. Siguran sam da vecinu clanova ovde nemaju nista protiv navijacima drugih ekipa dokoliko niko ne vrijedjaju i postuju pravila MM, vec imamo takvih clanova Toni i Karim koji su mnogo pridonesli MM sa svojim postovima, i dali ce neko ucestvovati na forumu to samo administratori mogu odluciti ali on nije prekrsio nijedno pravilo. I sta sad ima veze moj avatar Seedorfa igrao je za Interom pa sta, sad je u Milanu nesto nije u formi u poslijedno vreme ali bio je nezamjenliv igrac svih ovih godina i jos je, posle novoj godini vratice se u formi i opet ce biti najbolji na sredini terena. Stvarno mi nije jasno zasto neki ljudi necu navijaci drugih timova na ovom forumu to samo moze da podobri MM. pozdrav Eki ![]()
|
|
|
|
#5765 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Pirlo,Gattuso,Dida,Materazzi
![]() |
Molim vas ljudi necemo se raspravljati,a pogotovo ne oko Intera i navijaca.Mislim nije bitno da li navija za Inter ili ne.Ok ovo jeste Milanov forum,ali sve dotle dok ne vredja Milanove fanove,u redu je i ako postuje pravila i to.Samo nek' ne spominje Inter,moze Materazzija ali Ibrahimovica i tako neke ne mora bas.Mislim, moj najbolji drug navija za Inter,ali on je kreten kojem treba otvoriti oci.
|
|
|
|
#5766 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Eki 111 uz tebe sam i za mene niti jedan navijač Intera i Juvea nije dobrodosao na ovom forumu ...
a KakaRossoneri jesi li mogao/la izabrati iti jednog dr KRETENA iz intera nego onu tu dvojicu konja? Vjerovatno i tebi treba otvoriti oči a ne samo tvom drugu... ps: AC Milan će vjerovatno dovesti 1-2 igrača u Januaru a na ljeto je čistka... FORZA AC MILAN FORZA B H F ![]() |
|
|
|
|
|
#5767 | |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Quote:
Ako on hoce mirno s nama pricat nek prica, ali ako hoce da bude ko North_Side onda nek se goni u tri pi*ke materine!!! Ali kako se sad cini ne vrijeda nas pa sto se mene tice moze bit ovdje kolko god ga volja!!!!
|
|
|
|
|
#5768 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Gila,Kaka',RiO il Milan #7
![]() |
Otvorena je prva stranica AC Milana u Hrvatskoj
www.acmilan-cro.com . -registrirajte se- www.acmilan-cro.com/forum/ . naša želja je da to bude novo okupljalište svih iskrenih navijača Milana sa ovog govornog područja..(ex jugo i svi koji se tako osjećaju)... Dobrodošli (pozdrav faberka) Last edited by Sir Gilardino; 26-12-2006 at 18:17. |
|
|
|
|
|
#5769 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#5770 |
|
Registered User
![]() |
Sir Giladino hvala ti mnogo.Sajt je extra.
|
|
|
|
#5771 |
|
Registered User
![]() |
Nove glasine.... Milan je ponudio Mancesteru 6m za Gabriel Heinze-a... 28 godina, 178cm , igrao za reprezentaciju...
|
|
|
|
|
|
#5772 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Zar to nije i dovoljno??? Razumem kada je neko samo prisutan i deli informacije, ali ne verujem da bi neki npr. Izraelac dozvolio da mu se ispred nosa mase sa Palestinskom zastavom u njegovoj kuci (nije bas neki primer, ali ko ima mozga shvatice o cemu mislim). Pa dajte ljudi osvestite se, pa nema sanse da neko od nas moze uciniti isto na njihovom forumu.... Neka menjaju potpise (i po mogucnosti ekipu za koju navijaju), pa neka ucestvuju na NASEM forumu. Neka se i ostali clanovi oglase o ovom pitanju, i nemojmo se delit na Bosance, Hrvate, Makedonce i podrzavat svoje, iako su fanovi druge ekipe, mi smo svi MILANISTI. Toliko od mene. ![]()
|
|
|
|
#5773 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Redosljed nakon 28. kola:
1. Acmir^ 41 2. _MaJi_tz 39 3. Mirza 26 4. uvijek_rossoner 25 5. Warp05 24 6. mrki 21 7. eve 20 8. ENIS 17 9. acm-zgb 16 10. Josip 16 11. KAKA_22 16 12. Senahid1 12 13. Irma 9 14. eki111 8 15. vlado 4 16. KakaRossoneri 3 Evo i tablica od prošlog kola, nije mi se dalo prije radit, moguće su pogreške, ako skužite kaj javit pa ću ispravit... Sljedeća tekma: 10.01.2007. Milan - Arezzo Sad šta se tiće interovaca na ovom forumu, ja sam se izjasnio još kod Tonya kojeg ste potjerali, ako se normalno raspravlja i ne provocira šta se mene tiče svi su dobrodošli, kad krenu provociranja ko onaj North_Side onda nek odjebu, al ako će normalno raspravljat zašto ne... I nisam zbog ovog neki ljubitelj Intera ili Juventusa, nego jednostavno želim zanimljivije i kvalitetnije rasprave, šta vrijedi bit i zakleti Milanista i na forumu ostavljat predict samo, ako i to, a bez da se napiše i jedna rečenica o Milanu, ovako bar ima rasprave... Forza Milan!
|
|
|
#5774 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
apsolutno se slažem s Warpom... kao prvo i prvo, ne odlučujemo mi o tome tak i onak
![]() ne znam zakaj se uopće moramo izjašnjavat... testirajte sad malo svoju tolerantnost pa ignorirajte njihove potpise... iako meni manje upadaju u oko nego potpisi nekih od nas... (hehe, i na sebe ovdje mislim )
|
|
|
|
#5775 |
|
Registered User
![]() |
Slazem se u potpunosti sa Warpom.Sve dok ne kenjaju nesto za Milan mogu biti tu,ali samo jedna losa rec o bilo kojem igracu Milana,bilo sta o Milanu,NECE SE DOBRO PROVESTI!!!
![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|