![]() |
|
|
#5911 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
El Fre, pusti Juve, neće oni tako lako obnoviti ekipu..Brdo igrača je povezano s njima, ali nemoj zaboraviti da te vijesti uglavnom prenosi njihov list (Tuttosport)..Klose možda i dođe, ali samo kao zamjena za Trezegueta koji je zapravo bolji igrač..
@Rossoner, mislim da je ovo prvi put da se potpuno slažem s tvojim postom.. Ni meni nije jasno zašto svi žele tog Mascherana, po meni on nije ništa bolji od Gattusa, a dvojica nam ipak ne trebaju ako želimo kreativnost dostojnu velikog kluba..Gerrard bi bio pravi igrač za to.. |
|
|
|
|
|
#5912 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Joj Gerrard....
To se na moju neopisivu žalost nikada neće dogoditi. Samo još jedna stvar, ako malo proučite Lippievu formaciju s Italijom na SP-u, vidjet ćete da je on stavio 2 čvrsta igrača ispred Pirla koji je tako imao više "zaštite". Tako da bi se, ako Lippi dođe u Milan, moglo to dogoditi s recimo Emersonom ili tako nekim igračem. Po meni je za sadašnju Seedorfovu poziciju savršen Gerrard (naravno), ali i De Rossi! A za Abidala se potpuno slažem, ako smo pravi klub pokušat ćemo ga svim silama dovesti jer je on savršen za serie a, strašno podsjeća na Thurama dok je igrao beka, iako je Abidal lijevi bek.
|
|
|
|
#5913 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Ljudi,,prvo da vas sve pozdravim
POZDRAV DRAGI MOJI ROSSONERI!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
|
#5914 |
|
Registered User
![]() |
Sa velikim,velikim,velikim zakašnjenjem ,(a i danas je praznik),hvala na čestitkama svima koji su čestitali.
Sa velikim zakašnjenjem za sve pripadnike katoličke vjeroispovjesti : Čestit Božić Sa velikim zakašnjenjem za sve pripadnike islamske vjeroispovjesti :Bajram Šerif Mubarek Olsun i za 07.01.2007. god.(pošto me neće još dugo biti ,ne znam kada ću da se javljam),za sve pripadnike pravoslavne vjeroispovjesti :Mir Božiji Hristos se rodi (valjda se tako piše,,izvinjavam se ako griješim
|
|
|
|
#5915 |
|
Registered User
![]() |
u vezi pojačanja,svaki dan pratim Italijanske sportske vijesti:
-Oddo je gotovo sigurno naš -i Cassano isto,samo na pozajmicu_NAJVJEROVATNIJE oni su u igri u Januaru,,,,, Naši se i danas spremaju na Malti(Kaka' je malo bio na obali Malte) i MOLIM vas nemojte o politici ,,,nemojte da se diže prašina
|
|
|
|
#5916 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ja sam danas čitao da će Real Cassana pustiti bez odštete, ako je tako, nevidim razloga da ga ne ugrabimo...
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet...steta,56972.jl ![]()
|
|
|
#5917 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Pirlo,Gattuso,Dida,Materazzi
![]() |
Quote:
Hvala ti.
|
|
|
|
|
#5918 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ahhh...malo nam se forum vratio u normalu... bez brige, sve ja čitam.. samo mi se ne da postat na neke zbilje pretjerane postove... (ko da me itko išta pito uopće, al nema veze...
)uglavnom, zadnjih par sati samo letim po tim mercato stranicama i gledam sva ta imena... mislim, ne bi bilo zanimljivo da novinari pol tog ne zmisle... al od svih tih silnih igrača po meni bi najpotrebniji bio Oddo... i mislim da bi unatoč tim svojim godinama, i dalje bio jedan od mlađih u momčadi i da nam zbilja može samo pomoć i to uz dokazanu kvalitetu...a napadač - jedan uvrhglave...bolje bokove poboljšat... i iako inače, recimo, poštujem Trezeguetta.. ne bi mi sad napamet palo mijenjat Gillu taman kad se "probudio".... a uprava - no comment... zacementirali su se oni lijepo na svojim mjestima i ne pada im na pamet maknut se.. tak sumnjam u njihov odlazak i na kraju sezone.. jedino možda Ancelotti... al ni u to ne vjerujem živi bili pa vidjeli! ![]()
|
|
|
|
#5919 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5920 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
ja se slazem s mrkijem!!!! De Rossi ne bi bio los!!!!! Ja sam njega bas htio predlozit kao pojacanje al nisam imao vremena!!!!! Po meni bi Essien bio odlican!!!! Samo sto ga Chelsea nezeli prodati!!!! Pederi britanski!!!!!!
|
|
|
|
#5921 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5922 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
ma ljudi moji opet se zavaravate !!!!! da je berlusconi htio dovest nekoga ove sezone ucinio bi to na pocetku !!!! daj boze da nam casano i odo dodu to bi bilo super!!! a sljedece sezone treba lipija dovest odmah i remont tima potpuno uraditi. GRESKA JE STO SE SAVIOLA NE DOVEDE ON BI BIO SUPER POJACANJE I ZA SLJEDECE SEZONE ?
|
|
|
|
|
|
#5923 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Evo bas danas se spominje i Saviola (tribalfootball), a dobar je zbog toga sto nije nastupao ove godine za Barcu u Ligi Prvaka, pa bi mogao za Milan...
A sad jel istina da dolazi.... Mada mi se čini da bi se on i Gila dobro nadopunjavali. Također se spopminje i Ronaldinho (goal.com), navodno je u svađi s Raajkardom, ovaj ga je i potjerao s treninga, pa bi Milan uletio s 110 mil € i kupio ga... Kad bi čovjek krenuo sastavit listu igrača koji su bili povezani s Milanom ove sezone mislim da bi mogao sastavit dvije ekipe koje bi mogle ligu prvaka osvojit! ![]()
|
|
|
#5924 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ak se već sukobljavaju, ja bi radije da nama dođe Rijkaard neg "glavna zvjezdica Barcelone"...
a i nekak sumnjam da bi ga ovi prodali kad im je glavni zaštitni znak... ![]()
|
|
|
|
#5925 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
hey! Uh... nemoj takve stvari govoriti Ronaldinho-Kaka', to je Berlusconiev san, i nadamo se da će se i ostvariti. Rijkaard i nije toliko dobar trener, mi trebamo Lippia. ![]()
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|