![]() |
|
|
#5926 |
|
Registered User
Fave Players: Zorro, KK, Maldini, Weah
![]() |
nemojte zaboraviti da je barcelona prodala sve svoje najbolje igrace u posljednjih 10-ak godina-ronaldo, rivaldo, figo (i to u real!!), prosinecki
, ronaldinho??barcelona ima cudnu politiku transfera, sjetite se neiskoristenog riquelmea... sve je moguce... |
|
|
|
|
|
#5927 | |
|
Registered User
Fave Players: Zorro, KK, Maldini, Weah
![]() |
Quote:
samo zamislite... buffon oddo,nesta,kala,grimi/janku rino,pirlo,seedorf kaka,ronaldinho gilardino coach:lippi |
|
|
|
|
|
|
#5928 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ma ljudi od ovih imena mi se vrti u glavi, hvala bogu pa se 80% od ovog nece ostvarit, a i bolje da je tako jer bi postali novi chelsea. Oni su u zadnje 2 godine doveli 30 zvucnih imena i sta su osvojili? Englesku ligu i tu se prica zavrsava, dakle niti jedan euro kup... Po meni milanu trebaju 2 maksimalno 3 nova igraca i to je to. Previse novih igraca treba ukomponovat u tim a za to ej potreban jedan autoritativan trener, kakvog mi trenutno nemamo.
|
|
|
|
|
|
#5929 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ma treba po jedan igrač u svakioj liniji, eventualno u obrani dva jer Maldini, Cafu i Costacurta nisu više za nogomet na ovoj razini, sustigle ih godine... A ako i golmana dodamo, to je minimalno 5 igrača... I recimo da sada sopejaju Odda i ako bog da Cassana, i evo tri igrača na ljeto i to je to, uz Lippija naravno...
--------------Buffon-------------- Oddo---Nesta--- Mexes--- Janku-- -------------Pirlo------------------ ---Gattuso------------------------ ---------------------Gourcuff (?)-- ------------Kaka----------------- -------Gila----------Cassano------ S tim da je Gourcuff još mlad pa neko pojačanje za to mjesto, jer Seedorf je izgubio žar, usporava igru, nije više za prvih 11, i eto... Sam kaj jdna ili dvije ozljede sve poremete, zato treba i duga, ali i dobra klupa... ![]()
|
|
|
#5930 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#5931 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Joj od ovog Casana mi se dize kosa na glavi...
Nama treba dosta toga a recimo po meni bi ovako naj bilo: __________Buffon_____ Oddo__Nesta__Barzagli__Abidal _________Pirlo_____________ __Gattuso____Gerard_______ ________Kaka_____________ ___Gilardino___Trezegue (Suazo) trener : Lippi U prevodu znači: Buffon 25, Oddo 5 + Foggia , Barzagli 10 , Abidal 15 , Gerard 45 , i Trezegue oko 10 jer mu istice igovor 2008 sto znaci da ga sam moze otkupiti na kraju ove sezone jer je vise od 5 godina u Juveu. Kad se sve sabere dobije se cifra od 110 mil eura što znači one pare za Ronaldinja dati ovim igračima od prilike,koji mil gore-dole. a Klupa nam ova. Grimi na Odda,Kaladze,Šimic,Bonera na Nestu i Barzaglia,Favali na Abidala, Ambrosini na Gattusa, Sedorf na Gerarda, za Pirla (?), Gourcouf na Kaku', Oliveira na Gilu, Inzaghi na Trezegue/Suazo - a rezerva za Buffona pa bas i ne znam ko ga bi, neka recimo ostanu Kalac i Fiori onda jos Jankulovski u vezi i jos jedan na Pirlovom mjestu kao zamjena... Odpustit- Dida (ne zeli produzit), Cafu,Maldini,Costacurta,Serginho (oprastaju se), Brochia i Boriela... Ovo je neko moje mišljenje... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#5932 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Slazem s mrkijem za onaj post gore da je lippi najbolje koristio pirla jer ipak je bio 3 igrac svjetskog prvenstva i da stavio je dva jaka igraca ispred njega a to su gattuso i de rossi znaci samo zadnjeg da dovedemo i to je to odbranu stvarno trebamo pojacat i nadam da ce dovest prave igrace jel uvijek je milan bio prepoznatljiv po betonskoj odbrani ali meni je jedan igrac zapao za oko davno koji je idealan za milan i kao dugorocna zamjena seddorfa to je snijder sigurno najbolji igrac ajaxa
|
|
|
#5933 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Siguran sam da bi Lippi to sredio. Ali s Ancelottiem nikako, to si u pravu. Uglavnom, mi trebamo ponovno uspostaviti snažnu obranu, jer to nam je uvijek bila najjača strana. Mislim da će nam poslije Odda trebati na ljeto još 2 igrača za obranu, jedan ili 2 vezna i špica. Nije malo, ali u zadnjih par sezona nismo baš dpbro radili na mercatu tako da smo sada u ovoj situaciji... Što se tiče Pirla, postoji li ozbiljan igrač u europi koji trenutno pretrči manje od njega?????
|
|
|
|
|
#5934 | |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Gila,Kaka',RiO il Milan #7
![]() |
Quote:
nego da ja odgovorim novim pitanjem.. Što se tiče Pirla,postoji li bolji klasični playmaker u europi od njega?????? |
|
|
|
|
|
|
#5935 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
joj.. Pirlo to nije već duuugooo vremena... bar u Milanu....
|
|
|
|
#5936 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pirlo je dobar kada ima loptu u sredini terena, ne 35 metara od našeg gola kao što igra ove godine. Postoji li bolji playmaker? Kada Pirlo igra kao što je igrao s Lippiem, rijetko tko je bolji. Ali kada igra kao sada, da, postoji. Problem kod Pirla( u Milanovom slučaju), je taj što više nemamo dobre bekove kao s Maldiniem i Cafuom, a čak ni Seedorf ne funkcionira kao prije. Tako da Pirlo nema kome dijeliti te svoje točne lopte, a nema niti Seedorfa koji ce igrati dobru obranu kao prije recimo 2 sezone. Pogledajte asistencije Pirla na SP-u, i asistenciju protiv Udinesea za Kaku kada je bio penal. To su pozicije na kojima se on treba nalaziti. Ovako, s toliko malo kretanja oko njega ( a i njega samoga), on postaje poprilično neiskoristiv. Još uvijek čekamo Odda.... Gledao sam na SKY danas i kažu da je transfer 99% gotov i biti će to 5 mil + Foggia i Marzoratti, ili 7 mil + Foggia.
|
|
|
|
|
#5937 | |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Quote:
DA!!!!!!!!!!!!LUKA MODRIC!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#5938 | |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Quote:
DA!!!!!!!!!!! LUKA MODRIC!!!!!!!!! p.s.ja jos uvjek stojim iza onog da dudu, corluka i modric dođu!!!!!!!!!! S NJIMA OSVAJAMO LP 100%!!!!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
|
|
#5939 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ojjjj ako daju foggia i marzoratija oni su ludi jebo ih oddo marzoratti je najveca def nada milana i italije
|
|
|
#5940 |
|
Registered User
![]() |
Danas u 17h je Milan - Juve, Berlusconi Cup. Samo da vas podsjetim...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|