![]() |
|
|
#5971 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
S malim zakasnjenjem sretan Božić onima koji ga slave.....
Brochi sad i onaj od prije tri godine, je dan i noć. Doduše tad nije ni igrao previše, al i ono malo kaj je igrao nije bilo nešto. Izgleda da mu je posudba u Fiorentinu koristila i to puno.... Ili šišanje...
|
|
|
#5972 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Nemam vremena da sve komentare pročitam i ne znam jeli ovo već neko napisao ali izgleda da Inter hoće Shevchenka!!??
|
|
|
|
|
|
#5973 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Da malo pojasnim to... Mancinia su pitali da li bi uzeo Cassana i on je rekao da je Cassano izvrstan igrač koji ima predispozicije za vrhunske rezultate... I nakon toga je rekao da bi, naravno, uzeo i Shevchenka. Eto to je to. Sheva ako negdje ode biti će to u Dynamo K.
|
|
|
|
#5974 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Pridruzujem se cestitkama!!
|
|
|
#5975 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Nakon duzeg odsustva evo i mene...
Zelio bih da svim Milanistima uputim cestitke za sve praznike ili blagdane, ili kako god ih ko naziva. Takodje, svim Milanistima zelim makar 4 mesto u ovogodisnjoj ligi, jos jednu titulu Champions League-e (koju neke Italijanske ekipe mogu samo da sanjaju, a nikad je nisu ni dodirnule, osim ako i taj kup dobiju na stolu a ne na terenu ), i nadajmo se jos jednom Kupu Italije.
|
|
|
#5976 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,gattuso
![]() |
kako mi je zao sto sam ovako kasno otkrio ovaj forum.mislio sam da sam ja najveci zaludjenik za milan u ovom regionu ali sad sam nasao vas i bas mi je drago
|
|
|
|
|
|
#5977 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
nikad nije kasno
dobro doso ![]() |
|
|
|
|
|
#5978 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
Ali ipak ova informacija oko prelaska me naljutila!!! Naravno i ja se pridružujem čestitkama sa "malim" zakašnjenjem... Opet ponavaljam kako je lijepo živjeti u zemlji u kojoj se slavi svi praznici... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5979 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
evo kazu za grimija da se super pokazao ali to je bilo protiv amatera maltezana 5-0 smo dobili!!!!!! a od pojacanja nema nista nece vise niko dolaziti 100% uvjeren sam !!! bicemo cetvrti u italiji i to je to za ovu sezonu
|
|
|
|
|
|
#5980 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Gattuso, Maldini
![]() |
Pozdrav za sve rossonere sa balkana... Sta mislite o onom malom Patu kojeg Milan trazi ???
|
|
|
#5981 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5982 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,gattuso
![]() |
da li neko zna sta je bilo sa najstarijom navijackom grupom sa apenina fossa dei leoni ne mogu vec duze da nadjem nijedan podatak o njima i njihovoj aktivnosti, a i sajt im je van funkcije evo skoro godinu dana
|
|
|
|
|
|
#5983 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
ej ljudi ja se ne sjecam bas da sam stavio svoj MSN!!! Pa cu sad staviti!!!! [email protected]
|
|
|
|
#5984 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
O raspadu Fosse imate na milanmani-i, ali na podforumu " mentalita ultras", ili tako nešto. Komplicirana je to priča s nekoliko verzija, a mislim da smo i mi ovdje već poprilično o tome pričali.
Nastale su komplikacije sa Oddom, Lazio i Milan se ne mogu dogovoriti oko cijene NAdam se da će sve ovo odobro završiti jer nam Oddo treba i bio bi stvarno vrlo koristan s obzirom na to da Cafu vise ne moze.
|
|
|
|
#5985 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Raja vidim Grimi je igrao juce i bio je dobar.
uzme li se da su igrali sa amaterima opet ga treba uzet sa rezervom... medjutim mene interesuje Da li je on potpisao za AC Milan (nema ga u sastavu na www.acmilan.com ) i koja je njegova PRAVA pozicija ,lijevi ili desni bek ? HVALA Ovo za Odda nije nimalo obecavajuce a takodje Galiani kuka kako su u Italy preveliki porezi i da će Italy klubovi sve TEŽE parirati Špancima,Englezima... Nista dobro cuti... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|