![]() |
|
|
#6016 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Sam da vas podsjetim, ak zelite bodove, stavljajte konacan predict, inace vas smatram rekreativcima....
![]() ________________________________________________________________ Milan - Reggina 3-0 Pirlo, Gila 2 KONACAN PREDICT
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by Warp05; 14-01-2007 at 07:18. |
|
|
|
|
|
#6017 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Pozdrav svima, vidim samo optimistične prognoze - tako treba..
Jedino što neki od vas ne znaju da Kaka ne igra danas..Ima laganu ozljedu noge koja bi trebala biti sanirana do utakmice s Lazijem..Također, Gattuso je suspendiran pa vjerujem da će u vezi igrati Gourcuff, a Seedorf na poziciji Kake, iza dva napadača..Milan-Reggina 2-0 Gilardino, Seedorf.. (Warp, mene ne računaj.. ) |
|
|
|
|
|
#6018 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
e drugovi bosanci jer znate oce biti danas prijenosa Milana na nekoj od ove dve bosanske TV
Pink BH i OBN
|
|
|
#6019 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Kaka danas ne igra tekmu tako da znate svi sto ste stavili da promjenite dok jos ima vremena odmara ga carlo!
|
|
|
#6020 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Prijenos ce biti na Pink BH .
|
|
|
|
|
|
#6021 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
DruGe bice prijenos na Pink BH, pa eto ako mozes pratit uzivaj
![]() |
|
|
|
|
|
#6022 |
|
Registered User
![]() |
jooooooooj hvala vam , idem sad u curin stan i tam bum gledo, haha prejebenica
|
|
|
#6023 |
|
Registered User
![]() |
ajde fala bogu jos jedna pobjeda, ali po rezultatu se cini da je bila lagana, ali ustvari bilo je dosta gusto, iako je milan imao inicijativu reggina je imala par 100% prilika, ali ko ih je.. kaj ih nisu iskoristili, najvaznije je da smo se primaknuli 4 mjestu kojeg svi zeljno prizeljkujemo, zasada smo na 3 boda manjka od cetvrte pozicije, ali lazio navecer igra tekmu protiv siene, koju ce nadam se izgubiti iako tesko, ali najvaznije je da smo mi pobijedili
- mislim da bi se ostali igraci trebali ugledat na dedu maldinia, odigro je fantasticnu tekmu ko pravi kapeta, za razliku od cafua koji je za mene aorist ili proslo svrseno vrijeme, pod hitno nam treba oddo i nadam se da ce se ta trakavica oko njega zavrsit, jer je i sam izjavio da mu je zelja zaigrat u milanu FORZA MILAN, MILAN CAMPIONE FORZA MILAN IL MILAN OLE ale.. ale.. ale.. ale FORZA MILAN.....ale...ale
sad svi ljudi plava lica znaju gdje je SAVICA ![]() http://img221.imageshack.us/img221/4404/mojasobaov0.jpg Last edited by acm-zgb; 14-01-2007 at 13:18. |
|
|
|
|
|
#6024 |
|
Registered User
![]() |
Bome da je bila neka malo ozbiljnija ekipa, mogli su nam najmanje tri gola uvalit... Al nema veze, pobjedi se ne gleda u zube, tri boda su tu i to je najvaznije.
Evo i zanimljivo je da u ovoj godini imamo samo pobjede, dvije službene utakmice i dve prijateljske, neka se nastavi tako...
|
|
|
#6025 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
upravu si warp05 ali pobjeda je pobjeda ali kad ce vise onaj favali otici ? zasto grimija ne ubaci dosta vise staraca. Nemamo vise onakvu granitnu odbranu kao prije, to me pravo nervira jos kada ode maldini neznam sta ce mo? jer bonera nije neko pojacanje i to svi znamo onako slabasan je i spor
|
|
|
|
|
|
#6026 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Bonera i Favalli su solidno odigrali, ali cafu stvarno vise nemoze, skoro svi napadi su dolazili sa njegove strane .
|
|
|
|
|
|
#6027 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Pa eto konačno smo i mi počeli pobjeđivati... Barem možemo do 4. pozicije jer nas dijele samo 3 boda...
Izgleda da su naši bili zainteresirani za dovođenje Beckhama ali eto... P.S. Može jedna molba? Ajd mene izbriši sa te PREDICTION liste ( do iduće sezone ) jer ionako ne učestvujem a ne volim se vidjet na zadnjem mjestu... ![]() |
|
|
|
|
|
#6028 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
evo da nam hoce ronaldo jos doci nebi bilo lose !!!!! sta vi mislite o tome jer nemamo takvog napadaca?
|
|
|
|
|
|
#6029 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Naprimer, predlog Rui Coste, koji je na jednom sastanku sa Gallianiem predlozio igraca Porta Quaresma, koji je svestran, dribler, igra glavom, ima dobar preglad igre, uostalom OK....
|
|
|
|
#6030 | |
|
Registered User
![]() |
Redosljed nakon 30. kola:
1. Acmir^ 46 2. _MaJi_tz 45 3. Mirza 29 4. uvijek_rossoner 29 5. Warp05 29 6. mrki 24 7. eve 23 8. Josip 21 9. KAKA_22 20 10. acm-zgb 18 11. ENIS 17 12. eki111 13 13. Senahid1 12 14. vlado 7 15. KakaRossoneri 3 Evo ga to je to, molim vas stavljajte KONACAN PREDICT (oni koji to nisu stavili, naravno).... Moguće pogreške, ako skužite, javite pa ću ispravit....Sljedeća tekma: 18.01. Arezzo - Milan Evo i malo novosti, Barca izgleda pušta Bellettija bez odštete i najvjerovatnije će potpisat za nas (ja vjerujem da će potpisat tek ako ne uspijemo Odda dopeljat, inače će znat da će bit rezerva, pa neće ni dolazit). Navodno je Galliani zainteresiran za Ronalda, al sad ko će ga više znat (mada sumnjam da će Ronaldo doći, ipak je Seedorf tu, mogao bi mu curu ponovo guzit Evo i članak iz Jutranjeg Quote:
![]()
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by Warp05; 15-01-2007 at 15:15. |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|