![]() |
|
|
#6091 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Lazio-Mlan 0:2
KAKA, GILA KONACAN PREDIKT!!!!!
|
|
|
|
#6092 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Lazio- Milan 1:3
Gilardino, Kaka, Jankulovski Konacan predict |
|
|
|
|
|
#6093 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Raja evo malo gledam Inter i mogu vam reci da nam neće biti ni malo lako iduce sezone,
ako nedovedemo barem ( PO MENI ) Gerrarda i Buffona stim da cemo kupiti Odda sada i ako Ronaldo dodje i pokaze se onda mozda Inzaghia prodati a dovesti nekog mladjeg i boljeg. Zaista su jaki... a i Juve ce se pojacati Čak sta vise ne sumnjam da ce dovesti bolje igrace nego mi . Jer svi znamo kako je Galiani expert za takve slucajeve... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#6094 |
|
Registered User
![]() |
Milan (4-3-2-1): Dida; Cafu, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Seedorf, Kakŕ; Gilardino.
Ovo je početna postava za Lazio večeras... Opet jedan napadač i opet taktika božićna jelka... Pa da ih vidimo .... NAPRIJED AC MILAN |
|
|
|
|
|
#6095 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Nadam se pobjedi milana Lazio - Milan 0:2 kaka, gila
|
|
|
|
|
|
#6096 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
pa kakva pobjeda jedva da smo imali sansu !!!!! JADNI MI SA OVAKVOM EKIPOM
|
|
|
|
|
|
#6097 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Stvarno je jadno ovo večeras izgledalo..Da nisam navijač, nema šanse da bi inače gledao ovakvo mučenje..Prvo poluvrijeme je bilo jako slabo, drugo malo bolje ali opet malo toga pozitivnog u našoj ekipi..
Moram priznati da i ja polako gubim strpljenje s Anccelottijem, ovo danas je bilo neshvatljivo s izmjenama, a posebno njihov tajming..Ne mogu vjerovati da se mi trebamo zadovoljiti s 0-0?! Ne znam jel još itko gledao tekmu na OBN-u, ali oni komentatori su nevjerojatno jadni..Jedan je stalno govorio 'Anđeloti', spomenuo Adriana i Zambrottu (umjesto Gile i Cafua), a da ne spominjem stupidne primjedbe oko taktike i nekih drugih stvari..Stvarno katastrofa.. ![]() |
|
|
|
|
|
#6098 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
Ja sam gledo tekmu, stvarno su oba 2 tukca od komentatora, bas sam kompicu reko gle kak lik kaze Anđeloti, ma idioti.
A nadam se da ce zagovaratelji ancelotia nakon ove tekme promijenit misljenje o njemu, lik je ZAKURAC, TRUBA NAJVECA, pa vec drugi derbi(Inter) igramo s jednom spicom, pa di tog ima da milan igra sa 1 spicom, uzas. Onda lik vadi Brokia i stavlja Ambrosinija, pa kad sam to vidio skoro sam satro svoj mobitel, poludio sam, pa koj mu racku radi Gurkuf, fakat lik nema pojma o vodjenju momcadi. Po mom je Gurkuf trebo otpocetka igrat umjesto onog jadnog Brokia, mislio sam da lik valja ali samo mi je zamaglio oci ovim zadnjim par utakmicama. Sve u svemu jedan veliki uzas. Razocaran sam Anđelotijem. Trebali smo igrat sa dva napadaca i seedorfom umjesto brokija kak i inace igramo. Samo se zivciram, a nema koristi. I tako vec pk godina.
|
|
|
#6099 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ljudi ja sam davno reko da je ancelotti truba od trenera
malo stariji navijaci ce se sjetit kakav je on igrac bio- klasicni razarac i po mom misljenju takav trener ne moze forsirat neki lijep napadacki fudbal. On bi najvise volio kad bi mogo igrat sa 4 odbrambena i 6 veznjaka, jer zaboga sta ce mu napadaci kad je i 0:0 odlican rezultat:P Najgore u svemu je sto ga uprava podrzava, jer njima ocito odgovara trener koji pristaje da mu telefonom javljaju u toku utakmice (braida, galeani i dr) sta da radi. Jednostavno cojk nema autoriteta... |
|
|
|
|
|
#6100 |
|
Registered User
Fave Players: Sheva,Gila,Kicky,Gatuso,Pirlo
![]() |
Evo momčadi za osvajanje trostruke krune
moje mišljenje)Bufon Lahm -- Puyol -- Cannavaro -- Zambrotta Gerrard -- Fabregas -- Kaka -- Gurkuf Eto´o -- Gilardino Ovo bi bilo za početak...ljudi love imaju samo treba malo volje...sjetimo se devedesetih godina,kupili smo najbolje i dominirali,šta se čeka... |
|
|
|
|
|
#6101 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
dakle, trebamo SAMO 9 novih igrača.... to je SF zamisao.
|
|
|
|
#6102 |
|
Registered User
Fave Players: Messi
![]() |
Ancelotti ne moze vise motivisati ni moju nanu, trebao ga je Silvio mijenjati odmah poslije Istanbula ...
|
|
|
#6103 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
Što se Ancelottija tiče, bez obzira kakav je on igrač bio huss, prije par godina Milan je igrao jedan od najljepših nogometa u LP-u..Istina, imali smo odlične igrače u formi, ali nedvojbeno veliki dio zasluga pripada Carlu.. Sad mi se čini da on polako gubi samopuzdanje i rađe pokušava ne izgubiti, nego riskirati za pobjedu..Mislim ovo protiv Lazija je opet bilo predefanzivno(paralela s tekmom protiv Intera) i od početka je mirisalo na 0-0..Branimo se s 9 igrača i logično je da ćemo teško primiti pogodak, ali napadati sa samo 3 nema nikakvog smisla..Naša kompletna vezna linija kao da ne sudjeluje u napadu(Pirlo, Gattuso, Brocchi), bokovi su preslabi jer Cafu ne može kao prije, a Janku ipak nije neki veliki igrač i naravno da nemamo pravih prilika.. Kaka je bio prilično slab jučer, ali neka netko pokuša dobro odigrati čuvan s najmanje 2 igrača i sa očajnom potporom suigrača..Jednostavno nemamo šanse za neki dobar rezultat s takvom igrom, a kamoli da će to još i izgledati lijepo za oko..Ako već želimo igrati s jednim napadačem, ja bi volio da to izgleda ovako: ----Gattuso - Pirlo Gourcuff - Kaka - Seedorf -------Gilardino |
|
|
|
|
|
|
#6104 |
|
Registered User
![]() |
Joj Milanista 7 pa ti ga zaista presra...
Nemoj takve glupe taktike i sastave ostavljat... Pa nismo Inter ili Real da mjenjamo gotovo komletnu momcad i jos stim da dovedemo neke debile kao sto su Lam i Pujol ... nemoj tako ti Boga... A mi smo sinoć najblaže rečeno bili KATASTROFALNI... JOS nam onaj konj Behrami sjeba Gilu i et. Nema nas nigdje... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#6105 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Još uvijek ništa od Odda.... Razlika je 3 mil. i Galliani ne posustaje u svom fantastičnom vođenju pregovora. Najbolje bi bilo da mi kažemo svim igračima koje želimo da se sami plate i samo dođu u Milanello, pješke. I da, moraju imati 30 godina inače prvo idu u naše juniore na par sezona dok ne ostare mrvicu...
Nemam više živaca za Galliania i posebno Ancelottia koji je jučer toliko dobro vodio utakmicu da sam skoro bacio mobitel u TV kad je umjesto Brocchia ušao AMBROSINI. Nemam ništa protiv Ambra, ali kakav je to potez?? Gila je ok, ništa slomljeno Bar nešto dobro...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|