![]() |
|
|
#6106 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Opet smo uspjeli svi promašiti u svojim predictima, opet nitko ni boda (olakšavate mi posao).....
Sljedeca tekma: 25.01. Milan - Roma ![]()
|
|
|
#6107 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
ma ljudi nemate se sta nervirat losi smo i to je to !!!!! mora se novi trener dovest ja licno bi volio murinja umjesto ancelotija nek se mijenjaju odmah.ANCELOTI JE STVARNO BLESAV KAZE ---NETREBA NAM RONALDO--- PA NEK MU MAMA NJEGOVA IGRA JEBOGA OLIVEIRA I NJEGA I ONOGA KOGA DOVEDE !!!!!! I JOS NESTO ZA ODA STA SE TOLIKO BORE KO DA JE NEKI IGRAC VRHUNSKE KLASE PA NIJE NISTA BOLJI OD SIMICA
|
|
|
|
|
|
#6108 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Hajde vise sta kukate ko bebe, nije ovo ni prva najlosija a bogami n iposljedna najlosija sezona, naucite se na to.
A to za Odda, lik je kapiten lazia,talijan,dao je 5 golova dosad, standardan je u Ita. reprezentaciji. Sta hoces vise ? Danija Alvesa za kojeg bi trebali pljunuti 60 miliona '. |
|
|
|
|
|
#6109 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,pirlo,ballack,maldini.......
![]() |
[b]Cao svima,ja sam Maja!!!Dolazim iz bijeljine,imam 16 god i volim milan vise od icega na svijetu,kao i vecina vas pretpostavljam!Nadam se da cu se lijepo slagati sa svima vama!!pozzzzzzzzzz......:)))
|
|
|
|
|
|
#6110 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
Dobrodosla Maja, uzivaj na MM sve se plasim da ne ce biti nista od Odda i Ronalda i onda tesko da stignermo i do cetvrtog mesta. Carlo je izgubio utakmicu ustvari nije ni zelio pobjedu protiv Lazio plasio se da ne pobjegne Lazio 6 boda zato i smo igrali tako defanzivno, on je prava kukavica trebao je ici na sve ili nista
|
|
|
|
#6111 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6112 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Znam da mu nije lako i da ne želi gubiti tekme, ali to definitivno nije način kako bi Milan trebao igrati..Drag mi je Ancelotti, bez sumnje je vrlo kvalitetan trener, odan klubu, ali zbilja je vrijeme za promjene..Ima puno kvalitetnih trenera, mlađih i odlučnijih i mislim da nećemo pogriješiti ako dođe bilo koji od onih s kojima nas povezuju..
Nije čak ni problem što ne pobjeđujemo ili što nam ne ide, nego najviše smeta činjenica što se zadovoljavamo s tim..Šokirao me način vođenja zadnje utakmice protiv Lazija koji je bio samo potvrda onome čemu naš trener teži ove sezone..NEPRIHVATLJIVO! Prema mnogim izvorima(Rai, Calciomercato, Channel4) Oddo će potpisati danas tako da smo riješili pitanje desnog bočnog..Smeta me što neki ovdje luduju zbog toga što ne želimo odmah iskrcati ogromnu lovu, pa normalno da ćemo pregovarati - ona prva opcija je za budale(Real, Inter, Chelsea) koji troše lovu kao ludi, a rezultati nisu adekvatni uloženome.. A Ronaldo, tko će ga znati kako će se to odigrati..Možda dobro, možda ne, jedino je sigurno da ćemo financijski profitirati i još malo naljutiti navijače Intera ako ipak dođe.. ![]() |
|
|
|
|
|
#6113 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
tako je napokon smo zakrpali jednu od par rupa
Massimo Oddo is finally a Milan player according to reports coming from Italy. http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=216737 ![]()
|
|
|
#6114 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Drago mi je zbog Odda, mislim da cemo s njim igrati daleko bolje jer se vidi da nam fali desni bok, i u ofanzivi i u defanzivi.
|
|
|
|
|
|
#6115 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
Milan-Roma
2-0 Inzaghi,Pirlo KONACAN PREDICT
|
|
|
#6116 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
oddo je nas a ronaldo 60%
|
|
|
#6117 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Odda smo dobili za 8 Miliona i karton Foggie.
Inter "replicira" sa Cassanom, mada nemaju pojma sta rade, jer dovode epidemiju sa svaku svlacionicu, koja siri zarazu nezadovoljstva i zle krvi na sve suigrace. Kada Capello u dva navrata nije uspeo da ga ukroti, nece ni pedercic Mancini. Mijatovic trazi da mu se Galliani "dodvori" i uruci sluzbenu ponudu za Ronalda, da bi on onda kao i svaki dobar papagaj, koji je naucio jedinu pesmicu koju zna, odgovorio da trazi makar 10 miliona (koje je vec ponudio Al Ittihad) i opciju za Kaku, sto Galliani nema ni namere da uradi, valjda stedi novac jer nece ni avionsku kartu da plati. Najnovija vest na TGCOM.IT, Ronaldinho izgleda da ne namerava da produzi ugovor sa Barcom, moguca i za sada jedina destinacija Milan, to je izjavio njegov brat/menadzer Roberto De Assis, koji nam je doveo i Oliveiru. Kamo srece.... I na kraju, uz ove optimisticke vesti, da zavrsim sa Konacnim Prediktom za sledecu utakmicu sa Romom. Milan-Roma 2-1 Kaka', Oliveira
|
|
|
#6118 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Konacno Oddo nam dolazi stvarno dobar igrac i u ofanzivi i defanzivi to nam je bilo neophodno jer Cafu vise ne moze igrati ko nekad
Milan - Roma 2-1 Inzaghi, Kaka Mancini KONACAN PREDIKT
|
|
|
#6119 |
|
Registered User
![]() |
[quote=eki111]Odda smo dobili za 8 Miliona i karton Foggie.
Inter "replicira" sa Cassanom, mada nemaju pojma sta rade, jer dovode epidemiju sa svaku svlacionicu, koja siri zarazu nezadovoljstva i zle krvi na sve suigrace. Kada Capello u dva navrata nije uspeo da ga ukroti, nece ni pedercic Mancini. Ja sam mislio da sam jedini ovdje koji nije zelio Cassana u AC Milan, svi dobro znamo gdje god je igrao pravio je probleme, dobar igrac ali karakter nula. Neka im je sa srecom, kad ga dovedu samo ima da posvadja tim i napravi sve nerede ![]() |
|
|
|
|
|
#6120 |
|
Registered User
Fave Players: Messi
![]() |
Cassano moze samo sanjati da ce zaigrati u ovom Interu
![]()