![]() |
|
|
#6121 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Stigao Oddo, Ronaldo na pragu samo jos da ga predje i DA SE DOKAŽE,
a na ljeto jos njih par ako Berlusconi i Dragi Bog daju, i to bi bilo super... BUFFON, ODDO, NESTA, KALADZE, ZAMBROTTA, PIRLO, GATTUSO, GERRARD, KAKA' , GILARDINO, RONALDO. Što znači da nam trebaju jos Gerrard,Zambrotta i Buffon S'tim da je Oddo stigao i Ronaldo na pragu. a i umjesto Zambrotte imaju jos Jankulovski i Grimi ... Znači nekih 60ak mil eurića za Gerrarda i Buffona sto je sitniš za Berlusconia... Volio bih čuti misljenje i ostalih članova foruma da nesto konkretnije raspravljamo a ne samo predictima popunjatati stranice... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#6122 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,pirlo,ballack,maldini.......
![]() |
mislim da ce biti jaaako tesko dovesti gerrarda jer bi to izgledalo kao kad bi totti otisao iz rome!al sa buffonom je drugacija situacija,jer je on izjavio da je spreman otici iz juventusa ako oni sad kad se vrate ne budu direktno isli na titulu,tako da je on povoljna opcija!
vidim da vecina misli kako bi ronaldo bio dobar za milan,ali on to nije,jer bi mogao igrati mozda godinu dana(vjerovatno bi se za to vrijeme povrijedio 4-5 puta) a onda bi vjerovatno u penziju,a milan valjda treba da misli na buducnost i dovede nekog mladjeg al perspektivnog,kao sto je bio i sevcenko!!!!!pozzzz.... )) |
|
|
|
|
|
#6123 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
nama trebaju snijder torres(huntelar ili etto)barzagli i buffon i mi smo onda zemlja
|
|
|
#6124 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
aaa, napokon taj Oddo... (mrki
)ovaj, da.. Milan - Roma 2-1 Gourcuff, Kaka' Konačan predikt
|
|
|
|
#6125 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
A eto konacno i taj Oddo vala bas
ja i nisam nesto bio za njegov dolazak, ali eto vidjecemo Mislim da imamo ocajnu politiku kad su u pitanju transferi Ronaldo je prvi strijelac svjetskih prvenstava, to stoji, ali on nije vise ni sjena onog ronalda koji je igro za barcu pa cak i inter. Divim se Wengeru, da nam je jedan takav trener. Covjek dovede nekog anonimusa iz afrike i nakon mjesec, se ispostavi da je taj igrac sa svojih 20tak godina igracina. Dok je kod nas obrnuta situacija, npr. otpisali smo Vieru kao netalentovanog, kolko ja znam, a ne treba ni spominjat o kakvom se igracu radi. Al et nije sve crno, Kaka je nas najbolji potez u zadnjih 10 godina, e da i Sheva kako njeg zaboravi, al izdade nas dushmanin hehehe jos mu nisam oprostio....![]() |
|
|
|
|
|
#6126 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Hehe, Eve
Mislim da bismo mogli dovesti Buffona jer Juve, iako tvrde da ga ne prodaju, ipak ima financijskih poteškoća nakon otkazivanja Tamoila. No, neki ljudi kažu da smo zainteresirani za Akinfeeva is CSKA. Taj golman je strašan, ako ga imate priliku pogledati učinite to obavezno. Mislim da ima 19 ili 20 godina i isti je Biuffon kada je bio u toj dobi. Super talent. Dakle, ja big bio i s tim zadovoljan, iako je Gigi i moj prvi izbor. Gerrard....ah To se neće dogoditi, ali on je savršen za Seedorfovo mjesto u vezi uz Pirla, Gattusa i Kaku. Ronaldo? Vidjet ćemo...Milanlab je ipak nešto posebno. ![]()
|
|
|
|
#6127 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Barzaglia AC Milan NEĆE dovesti 99% jer su već izjavili da na tom mjestu imamo
Šimića,Boneru,Nestu i Kaladzea za buducnost. Ja bi radije dao Boneru i kes za Barzaglia. Sedorf produzio do 2011.g. Gerrard bi lego u vezu sa Pirlom,Gattusom i Kakom k'o budali šamar.. Buffon uhhhh , Ronaldo SAMO ako ga MilanLab (kao sto Mrki kaze) ČUDOM vrati u staru formu i onda bi to ličilo na nešto... ps: dobro dosla Maja Loves ACM FORZA AC MILAN FORZA B H F ![]() |
|
|
|
|
|
#6128 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Neznam ovo za Odda, po meni je Lazio na većem dobitku, mojih par jarana koji su Laziali slave, nesumnjam u njegove sposobnosti, al brate dat i keš i Foggiu, to mi baš i nije uredu i nesviđa mi se nikako, bolje bi bilo da smo dali više keša, lai zadržali Foggiu.
Hajmo sad dovest još nekog 30godišnjaka a u zamjenu dat Marzoratia, Pozzia, il nekog iz mlađih redova... --------------------- AC Milan - Roma 1-0 ACM: Brocchi --------------------- Popunjava nam se ženska populacija na forumu, muški dio postaje ugrožen, al nesmeta nesmeta nesmeta ![]() Dobrodošla Maja, osjećaj se kao kod kuće...
|
|
|
#6129 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Nemogu editovat prethodnu poruku, pa bih samo gore ispod prognoze dodao:
KONAČA PREDIKT ![]()
|
|
|
#6130 | |
|
Registered User
Fave Players: Zorro, KK, Maldini, Weah
![]() |
Quote:
mislim da on nije materijal za milan i ne bih ga uspoređivao sa marzzoratiom koji je puno mlađi i bolji |
|
|
|
|
|
|
#6131 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
evo mene ,,
Dobrodošla Majooooo,,ti si mi iz komšiluka(ja sam iz Doboja), Oddo je igač u pravom smislu riječi,,,,sam da još i Ronaldo pređe kod nas(zna on da igra u Serie A,[sjetimo se u Interu],uklopit će se on u našu igru,a svakako bolji je od Boriella, AC Milan - AS Roma 2-1 Seedorf,Inzaghi, Mansini KONAČAN PREDICT pozdrav
|
|
|
|
#6132 |
|
Registered User
![]() |
ev šta Galiani kaže za Ronalda:
GALLIANI COMMENTS ON RONALDO 1/24/2007 Milan chief executive Adriano Galliani said: ‘Ronaldo said that he only wants Milan and he had Real Madrid’s permission. So there shouldn’t be any problems with the Spanish club. If things proceed as they should, then I will go to Madrid on Monday. The tone of Real Madrid’s sports director regarding the meeting seems conciliatory, but I don’t want to be overly optimistic. We are still in discussions and we’ll see how it turns out in the end.’ (Ansa) sa www.acmilan.com
|
|
|
|
#6133 | ||
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
![]() Quote:
Izgleda a sutra Ronaldo potpisuje za Milan ili barem tak pišu talijanski mediji ("Ronaldo, domani e' il grande giorno") Shevchenko proradio u i Engleskoj... |
||
|
|
|
|
|
#6134 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
kamo lijepe sreće da smo ugroženi, ...na taj načinU pravu si ,sutra ili prekosutra sigurno,,,a šta sve pričaju italijanski mediji,samo da ja razumijem bar trećinu od toga,ak ima koji prevodilac,mogu vas izvještavati o svemu,,jer je na SKYTG24,non stop "Calcio mercato" i non-stop pominju Ronaldo-Milan,,,,. drago mi je zbog Sheve(mada je proradio u kupu,al od njega nikad igrača u Chelsea-u) ___________________________________________POZZ
|
|
|
|
|
#6135 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo Oddo je službeno igrač Milana! NAPOKON! Odoh sada gledati rukomet....
Kad' bi nam barem Milan igrao kao Hrvatska rukomet.... ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|