![]() |
|
|
#6166 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
Milan-Parma 3-0
Gilax2,Kaka KONACAN PREDICT FORZA MILAN, MILAN CAMPIONE
|
|
|
#6167 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Kaže Kaka' da je dolazak Ronalda izvrstan potez ali da je njegova želja da jos tu dodje Ronaldinjo pa da to djeluje zaista Fantastično i Zastrašujuće za sve protivnike..
__Kaka' Ronaldinjo ___ Ronaldo Ali po meni samo onaj Stari Ronaldo jer ovaj bez motiva nam netreba,,. AC Milan : Parma 2:0 Kaka' Oliveira Konačan Predict |
|
|
|
|
|
#6168 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
To mi pravimo repku Brazila i Italije(izmješanu)....a oni su prve dvije na FIFA rang listi.....
to će bit COOL,, samo ne znam šta čekaju sa Ronaldom,treba ga što prije prebaciti,on još nije zvanično naš, a trebao bi,, Slažem se sa Kaka' -om,jo samo Ronaldinho nedostaje,i Dani Alves---- ![]() FORZA MILAN
|
|
|
|
#6169 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Milan - Parma
4:1 Gila x2, Kaka', Oliveira konačan predikt! - uvijek ovo zaboravim ![]()
|
|
|
|
#6170 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Znači da nam sada trebaju još "samo" 4 igrača za dream team
![]() ..................Buffon................. oddo.....nesta....kaladze..zambrotta ...................pirlo........... ....gattuso...........de rossi........ ..........kaka'......ronaldinho......... ..............ronaldo/gila.............. Znači samo Buffon, De Rossi, Zambrotta i Ronaldinho....samo 250 mil i evo nas! ![]() Milan - Parma 2-1 Kaka', Gilardino, Rossi KONAČAN PREDICT --------------------------------
|
|
|
|
#6171 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
i Dani Alves ![]()
|
|
|
|
|
#6172 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Slazem se s mrkijem najvise za de rossija strasan igrac ko je gledao cup utakmicu zna o cemu pricam.A licno ne bi volio ronaldinha u ekipi,jer bi imali previse zvjezda i zvjezdica.Svaka cast Kaki ali on i ronaldinho su na svjetskom nam pokazali kako mogu igrati zajedno. Naravno svako bi volio ronaldinha u ekipi koji moze dat go kad je najteze ali bojim se kako ce igrati u seriji a.
A sada nesto veoma vazno MILAN MORA DOVEST PATA NEVJEROVATAN IGRAC I TIMSKI VEOMA DOBAR GLEDAO SAM PAR UTAKMICA.HVALA BOGU MILAN JE POPULARAN U BRAZILI JER SMO IMALI GENERACIJE BRAZILACA KROZ ISTORIJU.MOMAK MOZE IGRAT I NAPADACA I IZA NJIH SA 17 GODINA FANTASTICAN. NOVI IL FENOMENO STO POSTO
|
|
|
#6173 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Milan - Parma 2-0
Kaka, Gila KONACAN PREDIKT
|
|
|
#6174 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Drago mi je zbog Ronalda , mislim da on moze jso puno dati, i da napomenem mi njega kupujemo kao skoro 4 napadaca, nece on stalno igrat (to je najveci argument mojih prijatelja koji su protiv ronalda, misle da ce on stalno igrat i da ce to bit katastrofa)
|
|
|
|
|
|
#6175 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ljudi Dani Alves NEĆE doci gotovo sigurno to i meni ostaje zelja...
Mrki ja mislim da bi nas ta 4 igrača kostala do 200 mil stim da bi jos ttrebali i trenera dovest sto znači 210mil. e jedino kad bi umjesto DE ROSIA doveli Gerrarda tada bi nas doslo priblizno oko 250 mil ali sta je to za Berlusconia mala sitnica samo malo volje ![]() ![]() ![]() FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#6176 |
|
Registered User
![]() |
dani alves je izvrstan igrac sto je pokazao brojnim golovima za sevillu u protekle dvije sezone, al je on prije mjesec, dva potpisao novi ugovor s sevillom...
sto se tice de rossia, izvrstan igrac sredine terena, al mislim da ga roma ne bi nikad pustila, ko ni tottia gerrard bi vec bio savrseno pojacanje, pa ak je juve uspio dovest vieiru za 15 mil. eura, mozemo i mi gerrarda za trideset |
|
|
|
|
|
#6177 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
NE slažem sa sa stvaranjem tog "dream team"-a... PA vidjeli ste šta je Madridski "dream team" postigao!
Uglavnom, Ronaldo je došao, mada ne vidim tu nečeg dobrog... U stvari, ima samo jedna dobra stvar a to je da se nerazzuri osjećaju iznevjereno od strane Roonie-a... |
|
|
|
|
|
#6178 |
|
Registered User
![]() |
najbolje od svega je sto je moratti popizdio i zamalo zaplakao jer je ronaldo ''odabrao pogresan dio grada'', prije par godina je moratti izjavio da mu je ronaldo poput sina-koji ce sada, nadam se, davat golove za milan
|
|
|
|
|
|
#6179 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
oduzećemo Ronaldinha,,,,jer Kaka' je naš Novi vođa i tako treba da bude a jel Ronaldo potpisao,zna li iko????????????????????????????????????????
|
|
|
|
|
#6180 |
|
Registered User
![]() |
iskreno, ja ne bih htio ronaldinha u milanu. Imamo kaku, koji je po meni bolji igrac i koji ce biti vodja milana u sljedecih deset godina..a za cijenu od 120 mil. eura koliko bi njega platili imamo zambrottu, alvesa, gerrada i buffona
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|