AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 29-01-2007, 17:45   #6211

Sir Gilardino

Registered User

Sir Gilardino's Avatar

Fave Players: Pirlo,Gila,Kaka',RiO il Milan #7
Sir Gilardino is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by m@j@ loves ACM
haha senahide neces vjerovati al cini mi se da ga i ja pocinjem voliti,jos ako smrsa...!

e ljudi jel zna ko kakav sajt odakle se skidaju ove navijacke pjesmice milana?ja sam bas trazila ali bez rezultata!!pa ako ko zna.....

pozzzzzzzzzz............))

ma ali pa naravno,to je nas acmilan-cro,evo tu link za audio u nasoj
donload zoni http://acmilan-cro.com/index.php?opt...d=34&Itemid=49

a postoje cak 34 pjesme..ne bih zelio zamarati vise sa tim,ali trebamo
kvalitetne postove na nasem forumu acmilan-cro a vidim da ovdje ima malo
starije ekipe sa kvalitetnim postovima,pa eto jos jednom da vas pozovem..

btw Oskarius ma i ja gledam inace preko ppstreama al jucer nie bilo linka pa sam moro ants..hvala za odgovor svima

sto se tice Ronaldovog transfera http://acmilan-cro.com/index.php?opt...=211&Itemid=40
uglavnom cesto updateamo...

WWW.ACMILAN-CRO.COM
Sir Gilardino is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2007, 19:01   #6212

oskarius

Registered User

oskarius's Avatar

Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
oskarius
Pogledao sam malo taj vaš site i na prvi pogled lijepo izgleda..Tekstovi su kvalitetni, ažurirani i općenito ima dosta zanimljivih stvari na naslovnici..Zamjerke pak idu na račun foruma, čini mi se da je previše 'šaren', pogotovo se to vidi prilikom citiranja postova kad su navodi jedva vidljivi, a ni slike u potpisima nisu baš najbolje riješenje..Nema veze, važna je dobra volja, a vjerujem da ćete to srediti s vremenom..

Primijetio sam da vlada prilično oduševljenje vjerojatnim dolaskom Ronalda, ja tu baš nisam tako optimističan..Već smo se nekoliko put opekli s dovođenjem bivših zvjezda kao što su bili Rivaldo, Redondo, Vieri itd., čini mi se da ni ovaj puta nije puno drukčije osim što je Ronaldo ipak mlađi par godina..Jako malo igra, izrazito je sklon ozljedama i pitanje je kako će nova promjena okoline djelovati na njega..Također ne može igrati u LP što je priličan minus s obzirom da je to natjecanje praktički jedina nada da nam ova sezona završi uspješno..

Pozitivne su strane da je on očigledno željan igre, izabrao je Milan čemu u prilog govori da je bio spreman izdvojiti dosta love iz vlastitog džepa, a činjenica da dobrim igrama želi ušutkati kritičare - ne može biti loša..Isto tako, čak i Ronaldo na 70% od onoga što može još uvijek je jedan od najboljih napadača i vjerujući, kako Mrki kaže, u MilanLab, mogao bi se on dići na onu razinu koja bi podigla našu igru..Bez obzira što sam skeptičan, nadam se da će to na kraju ispasti dobro i da ćemo imati koristi od tog transfera, barem financijske ako ništa drugo..

Gol Ronalda u derbiju, pogled na ljute i razočarane navijače Intera - neprocjenjivo..
oskarius is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2007, 19:49   #6213

Sir Gilardino

Registered User

Sir Gilardino's Avatar

Quote:
Originally Posted by oskarius
Primijetio sam da vlada prilično oduševljenje vjerojatnim dolaskom Ronalda, ja tu baš nisam tako optimističan..Već smo se nekoliko put opekli s dovođenjem bivših zvjezda kao što su bili Rivaldo, Redondo, Vieri itd., čini mi se da ni ovaj puta nije puno drukčije osim što je Ronaldo ipak mlađi par godina..

Iskreno da kazem,meni se Ronaldo poceo sve vise dopadat i poceo sam gledati na taj transfer sa odobravanjem iako sam prije nekih mjesec dana moglo bi se cak rec i "mrzio" Ronalda (buraz mi je zestoki navijac Reala,pa onda kako to vec ide..bratska ljubav hehe)..
Nisam bas bio ni za Odda (radie Ilsinho ciji video me odusevio) al sad kada je dosao on je nas i ja sam 100% uz njega i niti rijec protiv..

Uglavnom sto se tice igraca tipa Ronalda moj stav je jasan

-ja nisam za njega,ima boljih rjesenja...ali kada dode,on je nas i ja ga "obozavam" i sve ono prije kod mene mu je oprosteno,sve je lose isprao njegov novi Crveno-crni dres-...

WWW.ACMILAN-CRO.COM
Old 29-01-2007, 20:03   #6214

Sir Gilardino

Registered User

Sir Gilardino's Avatar

eh da vec sam postao,edit nemogu,pa cu morati jos jedan post..

da istina je da je forum malo saren,ali i to je rjesivo jer si mozete promijeniti template foruma (iskreno ja ne koristim onaj sluzbeni jel me ubija za oci i ne vidim kad su novi postovi al zato postoji i onaj drugi,puno pregledniji iako nije u nasim Crveno-crrnim bojama..i meni na njemu ne smetaju slike u potpisu)

eto bas si mi skrenuo paznju i eo sad sam bas pogledao kako to izgleda sa defaultom i istina istina-sareno je..al da spomenem da bi uskoro trebali dobiti i novi template isto u stilu Milana ali ipak pregledniji..

RiO je tuzna prica i stvarno mi je zao tog decka jer ne pokazuje svu svoju moc..nije ni on sam navikao da igra tako lose (za njegov standard,jer ipak on je bio pozivan u repku cak i kad "veliki" Ronaldo ili Adriano nisu)
-nebi ja toliko uzeo da je to zbog Serie A,prije bih rekao da otmica njegove sestre za koju je bio jako vezan je problem koji ga nazalost muci vec mjesecima..a do tada tesko mi je gledati takav potencijal neiskoristen--ali da kazem i to da moze bit velik poput Sheve ako ne i veci..
optimizam bez pokrica?? mozda

WWW.ACMILAN-CRO.COM
Old 30-01-2007, 06:00   #6215

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Bio sam i ja na www.acmilan-cro.com, i stranica je stvarno dobra. Za svaku pohvalu je to što ju stalno obnavljate pa su tekstovi i vijesti uvijek pravovremene. Što se tiče foruma, moj prijedlog je da smanjite broj "tema", odnosno podforuma. Kada se smanji broj tema kao što su: transferi, treneri, postave, itd.... dobije se na "gustoći" postova i diskusije, ovako se ljudi previše rašire. To je moj prijedlog. Ako trebate jos slika ili audio snimki sa San Sira, imam ja na kompu pa se SirGila možeš javiti na private ako želiš. Ja ipak ostajem vjeran Milanmani-i jer sam ovdje upoznao puno zanimljivih ljudi koji me opskrbljuju linkovima za utakmice, slikama, informacijama iz Brazila itd...

E sada...Ronaldo saga se nastavlja. Probudim se i odmah odem do TV-a, prebacim na SKYTg24,( mama trvdi da nisam normalan, ni ona ne želi Ronalda u Milanu ...), i vidim interwiew s Galianniem.. Kaže da se još 4 točke ugovora moraju riješiti. Nije naveo koje, ali je rekao da je Ronaldo 100% za odlazak u Milan, te da je Madrid predložio POSUDBU Oliveire do kraja sezone u Real, a zauzvrat bi nam DAO Cassana. Ali je Galliani to odbio. Na pitanje kako stoje stvari sa Ronaldinhom, on je odgovorio: "Zar da o tome pričam s Calderonom?"

I za Ilsinha se ne brinite, gledao sam Sao Paolo 3,4 puta ove godine, i uvjerio sam se da nam je Oddo trenutno bolje riješenje nego Ilsinho. Njegova igra u obrani...kako da to opišem -nepostoji! Oddo je super bek, i sada kada bude imao malo više prostora nego u Laziu i kada se još malo bolje uigra, biti će nam veliko pojačanje. Već je primjetna razlika u trci u odnosu na Cafua. Čak je i posao u obrani odlično obavljao protiv Parminog napada koji uopće nije bezazlen ( Rossi-Morfeo-Budan). FORZA ODDO!

Još samo da uspijem nekako nagovoriti DJ Saleta i Tonya da se vrate ovdje i bit' će ludnica
Old 30-01-2007, 07:07   #6216

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Izgleda da nista nema od transfera Ronalda....
Braida se vratio u Milan i krenuo za novim pojacanjem spominje se caraciolo bojinov i jos neko....Pise da su prestavnici Milana razocarani u Real jer traze vise para i razmjenu cassana oliviera..
Stvarno su najveci gurbeti i cigani

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2007, 07:08   #6217

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
Netacno je ovo gore, Milan je prihvatio da da Oliveiru i kupice Ronalda, dok se tek za 4 napadaca spominju ti igraci.
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2007, 07:21   #6218

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Da evo sad sam i ja sazno ... Izgleda da je ronaldo-oliviera razmjena a cassano nista i braida trazi 4 napadaca za Lp onda najbolje da uzmemo Bojinova najmladji je i velika nada...

Old 30-01-2007, 07:25   #6219

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Da, oliveira-Ronaldo, i Braida se vratio u Italiju po 4-tog napadača. Još uzmemo Bojinova i super!
Old 30-01-2007, 07:42   #6220

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Mrki ima jos jedna bolja opcija ali tesko izvodljiva..
Da Braida dovede Pata sad u januaru i proda Olivieru i onda xtra jos jednog dobrog napadaca tipa torresa i huntellara na kraju sezone i obezbjedili su se za najmanje 4 godine na mjestu napadaca.
Sta mislis?

Old 30-01-2007, 07:43   #6221

mrki

Registered User

mrki's Avatar

DA to bi bilo odlično ali i ovo je dobro. Pato-a možemo na ljeto "oteti". Evo još uvijek čekam šta će biti, dosadno mi je već za kompom.

I evo ga.... Di Michele iz Palerma će 90% biti zamjena za Oliveiru. Dobar igrač koji može igrati kao polušpica. Palermo je kupio Cavania ili tako nekoga, bla,bla... Di Michele će vjerojatno biti naš novi 4-ti napadač. Nije loše ni to.

Last edited by mrki; 30-01-2007 at 07:46.
mrki is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2007, 08:09   #6222

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Redosljed nakon 34. kola:

1. _MaJi_tz 49
2. Acmir^ 48
3. Mirza 31
4. uvijek_rossoner 31
5. Warp05 30
6. mrki 26
7. eve 24
8. Josip 22
9. KAKA_22 20
10. acm-zgb 20
11. ENIS 17
12. eki111 16
13. Senahid1 13
14. vlado 7
15. KakaRossoneri 5

Evo ga, došlo je do promjene na vrhu.... Moguće su pogreške ako koju uočite javite, pa ću ispravit.

Sljedeća tekma: 31.01. Roma - Milan

E sad, Oliveira je dobar igrač, al izgleda da se nije najbolje uklopio u Calcio (sam kaj je imao i problema s otmicom sestre, pa mozda je i to utjecalo, ipak je čovjek), al evo bas sam procitao da bi od Ronaldova transfera novci trebali ic u 5 klubova za koje je Ronaldo nastupio do 23 godine, a kako je jedan od tih klubova i Inter došlo je do malih problema jer im Milan ne želi dat ni centa (razumljivo), pa je zbog toga možda napravljena zamjena...

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2007, 08:38   #6223

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki
DA to bi bilo odlično ali i ovo je dobro. Pato-a možemo na ljeto "oteti". Evo još uvijek čekam šta će biti, dosadno mi je već za kompom.

I evo ga.... Di Michele iz Palerma će 90% biti zamjena za Oliveiru. Dobar igrač koji može igrati kao polušpica. Palermo je kupio Cavania ili tako nekoga, bla,bla... Di Michele će vjerojatno biti naš novi 4-ti napadač. Nije loše ni to.
Gdje si naso te vijesti za Di Michelea ja samo sam pronaso za Caraccaiala iz Palerma...al bi prvi lego nam u ekipu ko budali samar

Old 30-01-2007, 09:03   #6224

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
Novosti, Oliveira ostaje, bit ce samo novcana isplata.
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2007, 10:12   #6225

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Ne svidja mi se da Oliveira ide, jer on tek treba pokazati koliko vredi, ipak nadam se da se Galliani i Braida nece jos jednom u nizu zeznuti, jer pak nam treba jos jedan dobara napadac za CL.

Opcije nisu lose Carraciolo, Di Michele ili Bojinov, ali bolje je sada dati malo vise para i dovesti nekog ko ce nam trebati i ubuduce mladjeg i od koga se moze ocekivati vise.

Na primer, Naldo ili Diego iz Werdera koji nisu nimalo losi, ili "stara prica" Suazo koji je kao metak.....sta mislite???

I na kraju moj Konacan Predikt za sledecu utakmicu:

Roma - Milan

1-2

Gila, Oddo (ako ovo pogodim vredi makar 3 boda, jer ako zabije gol Romi bicu najsrecniji na svetu)

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules