AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2007, 11:06   #6391

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Kad svi vec iznose te svoje sastave red da i ja napisem sta....Prvo kad bi dosao jedan jedini iz ove ekipe ja bi bio presretan....
Golman:Buffon(iskreno najvise vjerujem italijanskim i iskusnim golmanima,mada ni mladi koje ste gore nabrojali nisu losi sta vise namecu se svojim igrama)
Odbrana:Zapata(udinese)-momak ima 20 god a igra nevjerovatno dobro veoma pokretan.Barzagli igrac koji ce bit stub italijanske odbrane sigurno a svi zanmo koji su to bili igraci kroz generacije.Lino Mrazoratti da se vrati u prvi tim.Evidentno je da nam trebaju bekovi na obadvije strane pogotov na ljevoj,tu je moj tip abidal i pasquel iz fiorentine.Na desnoj imamo Odda zato tu treba neki mladi brzi onaj Ilishino nije los,ne vjerujem da cemo tu dovest dani alvesa mada je igracina jer ima ali ipak...
Sredinae Rosi definitivno najvaznija karika u Romi a momak igra nevjerovatno dobro i odbranu a ima solidan pas.Igrac koji mi se svidja je i Montolivo iz fiorentine ima 20 a slican je dosta Pirlu.Snijeder igrac koji nam se jednostavno nudi mlad ima iza sebe dosta utakmica. Njegova kontrola lopte posjeca na Seddorfa iz mladjih dana.Isto igra i ljevom i desnom nogom i ima izvaredan pas.Najvise slici Sedorfu.
Napad:Torres igrac koji ce najvjerovatnije nasljediti Shevu i biti medju 3 najbolja napadaca na svijetu.Kao i snijder mlad je 22 a ima pregrst utakmica iza sebe i trebaju mu novi izazovi.Ja iskreno se nadam i mislim da ce doc u Milan jer ga pratimo od 12 god.Ako ne on onda Huntellar da se nastavi holandska kolonija u Milanu.Rodjeni je strjelac i ubojiti napadac.I zadnja opcija po meni je Etto jer svi znamo kakav je igrac Eksplozivan brz skocan pravi afrikanac meni dosta lici na Weahu...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2007, 11:34   #6392

toni-vk

Registered User

toni-vk is on a distinguished road
Za sve zainteresirane jedna mala obavijest….otvara se milan klub slavonija,zagreb i okolica ,a i svi ostali su dobrodosli…pa pozivamo sve simpatizere milana da nam se pridruže…sta dobivate s time?mogucnost organiziranog odlaska na utakmice(liga prvaka,prvenstvo,kup…),15 posto popusta u milanovom shopu(na dresove,trenerke,majice ili vec sta)mogucnost posjeta millanelu(trenig kamp milana),nabavka karata za sve utakmice…godisnja clanarina je 10 eura,ali svaki novi clan dobija na poklon,kalendare,majice,kape,zastavice…milana….za sve informacije obratite se na [email protected]
toni-vk is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2007, 13:45   #6393

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
jel zna iko kad se nastavlja liga i kad ćemo već jednom rasturiti taj Ascoli(liče mi na juventine,mamu im j****), i jeli se ova odluka o igranju bez publike odnosi i na Ligu Šampiona,, i koja je konačna odluka ....neko spominje i prekid lige, to ne bi bilo dobro, pogotovo ne za nas

FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2007, 16:23   #6394

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Milan ponder Dzemaili swoop

FC Zurich ace Blerim Dzemaili is being linked with a move to Milan as their search for an Andrea Pirlo alternative continues.

The Rossoneri are already planning their next summer moves and the midfielder is understood to be on the same wanted list as Ronaldinho and Gigi Buffon.

The 20-year-old, who is considered as one of the best youngsters in European football, was originally a defender.

However, the Swiss ace has been turned into a playmaker and now occupies a similar position to that of Pirlo.

Dzemaili is also at ease in attack and is renowned for his free-kicks, which have allowed him to score several goals throughout his brief career to date.

The player, who has Macedonian roots, joined Zurich in 2001 and was a member of the Swiss 2006 World Cup squad.

Dzemaili also made his debut in the Champions League this season when the Swiss champions were defeated by Salzburg in the second qualifying round.

According to reports, Milan have eyed the youngster and are willing to offer him a pre-contract, seeing as his deal with Zurich ends in June and he would therefore be a free agent.

Dzemaili, whose favourite player was Zinedine Zidane, has already stated that he would be happy with an Italian switch.

If he does complete a move to Milan, the youngster could be loaned out to a smaller club to gain experience.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2007, 16:24   #6395

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Torres bi najviše volio u Arsenal

Kapetan madridskog Atletica, Fernando Torres, vjeruje kako bi mu mjesto u napadu Arsenala, zbog stila igre Topnika, više odgovaralo nego ono u Manchester Unitedu.
Prema pisanju Mirrora Torres bi volio nastupati na Otoku i smatra kako mu stil igre Arsenala više odgovara nego Manchester Uniteda. List također spominje kako su osim ta dva klub interes za dovođenje Španjolca pokazali i Chelsea i Newcastle, ali kako Torres više razmišlja o već spomenuta dva kluba.

Mislim da bi mi stil igre koji se gaji u Premiershipu odgovarao, možda se zbog toga i najviše govori o mom odlasku upravo na Otok. - izjavio je Torres.

Sutrašnja utakmica (Engleska – Španjolska op.a.) je dobra prilika da pokažem koliko mogu. Biće to dobar test za mene da vidim kako se snalazim u igri protiv engleskih braniča.
Old 06-02-2007, 16:40   #6396

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz
Igrac koji mi se svidja je i Montolivo iz fiorentine ima 20 a slican je dosta Pirlu.Snijeder igrac koji nam se jednostavno nudi mlad ima iza sebe dosta utakmica. Njegova kontrola lopte posjeca na Seddorfa iz mladjih dana.Isto igra i ljevom i desnom nogom i ima izvaredan pas.Najvise slici Sedorfu.
Etto jer svi znamo kakav je igrac Eksplozivan brz skocan pravi afrikanac meni dosta lici na Weahu...
Ovo je malo smiješno, al i čudno, već 3x kad igram FM (neigram sa Milanom), Sneijder u sezoni 2008/09 dođe u Milan, ima tu neš

A ovo za Weaha, teško da će se još dugo pojavit igrač njegovog kalibra, on je bio car....
Old 06-02-2007, 17:09   #6397

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Da Weaha je neponovljiv zato sam reko da dosta lici. Nijedan afrikanac nece biti njegovog kalibra.Ali kada bi birao izmedju Etta i Drogbe definitivno prvi,jer Drogba sljedece godine puni 30 a stalno nes govorimo o podmladjivanju igraca.Jos jedno ime sam zaboravio ali je veoma vazno to je PATO ko god nije pogledao onaj video sto je stavio mrki obavezno. Buducnost je njegova definitivno

Old 06-02-2007, 18:24   #6398

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

ma da je dovest bilo kakvog crnca , imaju oni snage "ko crnci", šalim se ba,,
ja sam za Drogbu , čovjek igra na svakom dijelu terena,ima ga svugdje,,nije ni Etoo loš nikako , al mislim da bi nam Drogba odgovarao više , zato što on može povući loptu od centra i dat gol a da ga ne stignu( ko naš nekadašnji Sheva)...............................
ajd pozzzz

Old 06-02-2007, 18:39   #6399

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Ako je iko gledo večeras Brazil - Portugal mogo je vidit da je onaj Elano odličan veznjak a o Queresmi da ne pričam. Queresmu bi volio vidit u Milanu...to bi bila samba.
Old 06-02-2007, 21:37   #6400

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Evo kako mediji pušu našeg Ronia

"Great goal of Ronaldo in training

A right from 30 meters and for Ronaldo is arrives the first applauses to you to Milanello: situated of the Milan it defines it “a goal from Phenomenon”. The net has arrived in the partitella carried out after a training to which the square has taken leaves all."
Old 07-02-2007, 03:46   #6401

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Ako je iko gledo večeras Brazil - Portugal mogo je vidit da je onaj Elano odličan veznjak a o Queresmi da ne pričam. Queresmu bi volio vidit u Milanu...to bi bila samba.
Imas pravo za Elana i Quaresmu, mada se meni sve vise svidja i DIEGO, koji je Kaka' u umanjenom obliku, kao i Juan.

Sobis je mlad ali ima perspektive, a sinocnja utakmica je dokazala da je Dida jedan i jedini Brazilski golman.

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2007, 04:42   #6402

AC_Milan_1899

Registered User

AC_Milan_1899's Avatar

Fave Players: Maldini, Kaka, Gourcuff
AC_Milan_1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1
Dobrodošao buraz , ti si novi izgleda ,
iz koje si države,Slovenija ili Makedonija il nešto treće? ,malo drugačije govoriš

DOBRODOŠAO na MILANMANIA forum.....
Pogodili ste. Jas sam Albanac iz Makedonije.
AC_Milan_1899 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2007, 07:13   #6403

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Da fakat ne zna se koji je bolji. Elano odradjuje sjajan poso na cetru dobar je i u odbrani ali Queresma hehehe da se najezis kako je dobar.

Old 07-02-2007, 07:34   #6404

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Quaresma - svaka čast, a ono što sam ja primjetio je golman Brazila Helton, čovjek kako brani , ja bi ga volio vidjet u Milanu zajedno sa Quaresmom, dakle , malo ću promjenit :

golman - Helton
odbrana - quaresma,d.alves
sredina - ribery
napad -drogba

trener lippi

Elano - RESPECT

pozzz i FORZA MILAN

Old 07-02-2007, 08:58   #6405

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Senahid1
Quaresma - svaka čast, a ono što sam ja primjetio je golman Brazila Helton, čovjek kako brani , ja bi ga volio vidjet u Milanu zajedno sa Quaresmom, dakle , malo ću promjenit :

golman - Helton
odbrana - quaresma,d.alves
sredina - ribery
napad -drogba

trener lippi

Elano - RESPECT

pozzz i FORZA MILAN
Quaresma u odbranu pa ne znam da bi se tamo snasao nesto posebno
on je amf tipicni

Tags
balkan

Posting Rules