![]() |
|
|
#6451 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
ROSSONERI SQUAD FOR MILAN-LIVORNO
2/10/2007 KEEPERS: Fiori, Storari, Facchin DEFENDERS: Bonera, Cafu, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Oddo MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf STRIKERS: Gilardino, Ricardo Oliveira, Ronaldo Nema Grimija... |
|
|
|
|
|
#6452 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ta Ancelottieva tvrdnja je relativno pouzdna s obzirom na to da je za njega i Seedorf uvijek u dobroj formi, kao i Favalli, Ambrosini, itd.... Realno je za očekivati da će Ronaldu, Z VRLO JAKE PRIPREME, trebati 3 ili 4 mjeseca da proigra kao prije 2,3 godine.
|
|
|
|
#6453 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan : Livorno
3:0 Kaka.Gilardino,Ronaldo ![]() KONAČAN PREDICT |
|
|
|
|
|
#6454 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ja sam mislio da je Oliveira otišao u Real .. al na Sreću nije (nema puno takvih igrača) ev moje postave --------------------------------------------Storrari----------------------------- --------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------Bonera-------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------- -------------------Oddo-----------------------------------------Jankulovski----- ----------------------------------------------Pirlo------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------Gattuso(C)-------Brocci------------------------ -------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------Gourcuff--------------------------- ------------------------------------------------------------------------------- ---------------------R.Oliveira----------------------------------Gilardino---------- --------------------------------------------Ronaldo------------------------------ objašnjenje : No.1 Volio bi da se Kaka odmori,sad će liga prvaka No.2 Dva "razbijača" ispred Pirla, tak da bi on mogao "proturiti" lopte, i što bi bilo lakše za upućivanje centaršuteva, jednostavno mu dati malo prostora(Lippijeva taktika) No.3 Stavio bih 3 napadača zato što će Livorno ,kao i uvijek igrati zatvoreno FORZA MILAN ![]()
Last edited by Senahid1; 10-02-2007 at 14:39. |
|
|
|
|
|
#6455 | |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6456 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
ma ja mu stavio svoj nadimak , nije bila greška, al editirao sam za svaki slučaj ,neće svi skontat nadam se da će staviti ovu taktiku , jer tako ćemo razbit livorno ,siguran sam POZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ![]()
|
|
|
|
|
#6457 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
daj boze 1-0 eto toliko od mene !!!!! dosta sam bio optimista
|
|
|
|
|
|
#6458 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Milan - Livorno
3-1 Gila, Oliveira, Kaka' konačni predikt
|
|
|
|
#6459 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
samo teško da gourcuff i pirlo,u ovakvoj formi,mogu sami iznijet loptu do napadača. pirlo iz njemačke,da,ali ovaj sigurno ne. uzimajući u obzir još da je oliveira nažalost strašno škrt igrač sumnjam da bi ovo funkcioniralo ikako...ali zaimljivo... p.s. mislim da bi za sutra ovo najviše ležalo: ...............................storari................................. ......oddo..........bonera..........maldini.........jankulovski .............................. ...pirlo................................. .............gattuso............................gourcuff........... .................................kaka................................. .................oliveria...................gilardino................ mislim da je to trenutno najjače što može....i kaki ne treba odmor nego utakmice poslije mjesec dana ne igranja. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6460 |
|
Registered User
![]() |
The anti-drug Power of attorney has submitted to the Disciplinary board of the Figc the forward of the Milan Mark Borriello, positive result to the analyses after Milan-Rome of slid 11 November
|
|
|
|
|
|
#6461 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ako budem doma javit ću se i ja na MSN. Evo i jedne dobre vijesti, dopušten je ulaz na stadion pretplatnicima, znači da će Milan ipak imat podršku od 40,000 navijača, a i zbilja bi suludo bilo da se u takvom hramu nogometa igra pred praznim tribinama. A evo i zanimljivog članka o San Siru...
Quote:
Milan - Livorno 3-0 Kaka, Gila, Ronaldo Konacan predict
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by Warp05; 11-02-2007 at 02:55. |
|
|
|
|
|
|
#6462 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan-Livorno 3:1
Gila,Kaka,Ronlado,Luccareli Konacan Predict!
|
|
|
#6463 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Jel ko zna hocel Pink prenosit utakmicu ?
nervira me kad napisu CALCIO na teletextu pa mora covjek da prati reklame za sljedece prjenose tekmi. |
|
|
|
|
|
#6464 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ja mislim care da pink prenosi Interovu utakmicu
|