![]() |
|
|
#6571 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
mislio da mu je koljeno gotovo |
|
|
|
|
|
|
#6572 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo ja sam pogledao tekmu pa ću reći par stvari....
Naš najlošiji igrač je bio Jankulovski, i to sigurno. U napadu nije nista odigrao, nije mogao prolaziti 1 na 1, centrirati itd. U obrani je kriv za 2.gol. Za prvi gol Siene je kriv Pirlo jer nije pratio svog igrača. I taj Pirlo - ŠTA ON TREBA NAPRAVITI DA NE IGRA U PRVOJ POSTAVI??? Ja shvačam da je on "fantasista", nešto kao Xavi u Barci , ali ljudi pa on HODA po terenu. Ne prelazi centar a učinak u obrani mu je mizeran. Objektivno, igra užasno. Ako želimo ponovno imati pravu ekpiu trebaju nam klasni igrači na 3 pozicije: Lijevi bek, stoper, veznjak. Npr. Abidal, Barzagli, Ronaldinho. To su prava pojačanja, a ne Oliveira itd... Bravo za Ronalda, stvarno se trudio. I svaki put kada je dobio po nogama ja sam se sledio od straha. Nije još u pravoj formi, ali ako nastavi trenirati ovim tempom, za mjesec dana bi mogao biti sasvim solidan trkački. Njegova vizija i tehnika su besprijekorne, samo fali malo brzine... Bravo Roni!! Na Carla necu trositi riječi jer je majmun!!!!!!!!!!!!! Gourcuff je igračina, i to 5 puta bolja od Seedorfa i Brocchia, ali....majmun ostaje majmun.
|
|
|
|
#6573 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Ancelotijevi su jučerašnji potezi odlučili tekmu u zadnjim minutama, i to sa igračem manje..
Kaladze je car, njega nemojte zejebavat, imao je ozljedu ,a čim se oporavi..... Pirla mi ne znamo iskoristiti, iako je igračina Janku nam je donio i previše bodova ove sezone iako je odbranbeni igrač, Seedorf je prethodnih sezona bio glavni, a sada je malo ostario/usporio/ a opet on radi svoj posao u većeni slučajeva,...mada je sad, slažem se, od njega bolji Gourcuff i on bi trebao igrati na Seedorfovom mjestu...... FORZA MILAN
|
|
|
|
#6574 | |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Gila,Kaka',RiO il Milan #7
![]() |
Quote:
hahahahaha bas sam se fino nasmijao,alo covjece nama treba bit cast sto je on dosao u Milan? pa daj malo ohladi jbt,njemu treba biti cast sto je dosao u najveci klub na svijetu a ne obrnuto (ps...i to govoris nakon 2 gola,wtf,pa daj malo procitaj sta si napisao prije nego postas..) -jos nesto to tvoje svrsavanje zbog Ronia (odlicno je odigrao,ali to je 1 tekma) je ok ali da pricas gluposti totalne to takoder stoji,pocevsi od Gile da ne zabije kad treba-pa daj jesi ti gledao koju tekmu ove sezone,da nema njegovih golova pitaj Boga di bi mi sad bili,ja stvarno neznam ko je zabijao golove kad nije islo ako nije Gila (i Kaka' pokoji) -nadalje ovo za Kaladzea ma daj molim te on je prosle sezone bio medu top 10 stopera svijeta u paru s Nestom,a tu mi ga sad prozivas iako mu je ovo prva tekma poslije duze pauze i jos + to da nisi ni gledao tekmu tako da... |
|
|
|
|
|
|
#6575 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
MILAN SQUAD FOR CELTIC GAME
2/18/2007 GOALKEEPERS: Storari, Kalac, Fiori; DEFENDERS: Cafu, Kaladze, Maldini, Costacurta, Simic, Jankulovski, Bonera, Oddo; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Gilardino, Ricardo Oliveira, Di Gennaro. evo , samo ko je ovaj i Genaro,i po ovom ,mislim da će Ancelotti ići sa 1 napadačem, _________________________________________________________________________ ej ljudi.,,,, ne znam kad ću doć, pošto me neće biti neki period,al ću probati iz internet klubova, pozz raja i nadam se dobrom protiv Celtica Celtic - AC Milan 0-1 Kaka' KONAČAN PREDICT FORZA MILAN
|
|
|
|
#6576 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
a ti očigledno nisi shvatio šta sam mislio pod ovim "ne daje kad treba". To su utakmice tipa Milan - Barca u polufinalu itd. Takve utakmice a ne Cagliari. Nema veličinu da zabije kad je baš najpotrebnije kao npr.kad nam je visilo u Belgiji pa Kaka poteže onakav udarac. To su veličine na koje sam mislio i situacije a ne utakmice tipa Livorno. A za Kaladzea,nisam govorio o prošloj sezoni nego o ovoj. Da,nije oporavljen ali je loše igro,ko i Janku,ništa specialno. |
|
|
|
|
|
|
#6577 |
|
Registered User
![]() |
I još mi nije jasno pozivanje Di Gennara kad je AUBAMEYANG dao dva gola za pobjedu od 2:1 protiv Mantove ali eto,"mama zna najbolje"...
|
|
|
|
|
|
#6578 |
|
Registered User
![]() |
nebitno je koga je ancelotti postavio za treceg napadaca kad taj nece vidjet ni minute posto ce igrati s jednim napadacem kojeg ce mijenjat u 75. minuti
gila je nesto ozljeden pa bi mogao startati oliveira |
|
|
|
|
|
#6579 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
hej ljudi pa mi smo konacno krenuli !!!!! dobicemo mi celtics gore vidjecete !!
|
|
|
|
|
|
#6580 |
|
Registered User
![]() |
Celtic - Milan
1-2 Oliveira, Kaka Konacan Predikt... P.S Milanista mosta... zasto ne razmislis jednom sto ces napisat pa napises, a ne pises dva posta jedan ispod drugog...ovo je po stoti put... |
|
|
|
|
|
#6581 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Koliko sam mogao da shvatim, za Celtic, Ancelotti namerava da igra po sistemu Bozicno drvo, da Seedof i Kaka' igraju iza Oliveire, dok je Gila tu da upadne kao dzoker, mada se jos treba utvrditi dali ce njegovo koljeno to dopustiti.
Ja licno predvidjam da ce Carlo ici na njegov najmiliji rezultat (u kojem je definitivnno najuspesniji trener na svetu) a to je 0-0, mada se bez golova nece proci, tako da je moj Konacan Predikt: Celtic AC Milan 1-1 Kaka'
|
|
|
#6582 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Što se tiče tog Božoćnog drvca,znamo kako onda Seedorf i Kaka igraju...nikako. Da Gourcuff igra s Kakom, i nekako ali Seedorf...teško...to ne valja jednostavno. |
|
|
|
|
|
|
#6583 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Izgleda da Ancheloti samo cuvao Seedorfa za Celtic iako se pokazalo da bez njega igramo napadacki i brze vise zabijamo....Sigurno ce igrat onu formaciju Bozicno drvce jer je ta formacija pobjedila man utd prije par god ....Nadam se da ce konacno Oli proraditi.Pretpostavljam da ce i brocchi i gattuso igrati s pirlom pa mladi Gourcuff opet nece imati sansu.Ali on je ipak pokazao da zna igrati nogomet i da je za ono malo vremena bolje igrao s Kakom u paru nego Seedorf,ali Seedorf vise odgovara Carlu i njegovom sporom fudbalu..Nadam se da ove trzavice izmedju Gallijanija i Carla znace novi Coach od ljeta..Gallijani prvo napao Carla prosle sedmice a sada napusti stadion prije kraja a takodjer je i presidente izjavio da moramo mjenjati stil...Meni sve to mirise na novog trenera..Nadam se
|
|
|
#6584 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Baš bih konačno volio vidjeti Di Genara na djelu, čuo sam tolko o njem, a nikad ga nisam imao prilike gledati kak igra.
Al opet, poznavajući naš 'sistem' izmejna na tekmama , niš od tog...
|
|
|
#6585 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
Last edited by DavieBoy; 19-02-2007 at 14:07. |
|
|