![]() |
|
|
#6586 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
E neko rece da je Jankulovski bio najlosi igrac na zadnjoj utakmici. S tim se apsolutno ne slazem. Gledo sam zadnje 4 prvenstvene utakmice i upravo je on bio jedan od kljucnih igraca, ako ne i kljucni. Treba realno gledat stvari, covjek uvijek daje maksimum i inace mislim da je trenutno jedan od najboljih igraca lige na toj poziciji. Pojedini navijaci gledaju samo imena, a ne koliko igraci doprinose na samom terenu. Naravno svi volimo vidjet Kaku kad povuce kontru i zabije sa 25 m, al treba isto tako cijenit i one koji "ginu" na terenu(gattuso, brochi pa i jankulovski).
Kad je u pitanju ova utakmica sa Celticom, slazem se sa vecinom da ce bit "omiljeni ancelottijev rezultat" nerjeseno ![]() |
|
|
|
|
|
#6587 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Kad sam vidio onaj pobjednički gol u 94. protiv Siene,sve mi je postalo jasno. To je prekretnica i vraćanje starim dobrim navikama pobijeđivanja. Tako da je moja prognoza pobjeda protiv,meni inače jako dragog Celtica! No sutra pobjeđujemo sigurno...
Celtic - Milan 0:1,Oli... |
|
|
|
|
|
#6588 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Celtic - Milan 1-2
Nakamura Kaka, Oliveira KONACAN PREDIKT
|
|
|
#6589 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Celtic-Milan 1:2
Kaka,Oli,Vanegor von H. Konacan predict!
|
|
|
#6590 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Kakve veze ima to što je u prošle 3 bio dobar s tim što je u ovoj bio očajan. Treba gledati svaku utakmicu zasebno kada se o njoj govori. Istina, u prošle 3 prije Siene je bio super, ali na ovoj je bio vrlo loš. To je vrlo jednostavno. Celtic - Milan 1-1 Venegoor( ne znam kako se piše), Kaka' KONAČAN PREDICT ---------------------
|
|
|
|
|
#6591 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Celtic - Milan
1-2 Gila, Kaka' Konačan predikt apsolutno nemam nikakav osjećaj za ovu tekmu... i malo se pribojavam, jer je Milan ove sezone izgubio svoju čaroliju i igru, tak da se nadam da će Kaka' uzet stvar u svoje ruke, a i da ćemo uspjet nekak ugurat koji gol... dao Bog da bude lijepa utakmica s puno naših golova, al sumnjam...
|
|
|
|
#6592 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Celtic - Milan 2-2
Venegoor, Nakamura; Kaka, Oliveira Konacni predict Trenutno nemam vremena sastavljat tablicu, imam ispit sutra, a i bolestan sam pa cu to napravit poslje ove i tek sljedece tekme, vi samo ostavljajte predicte (kao i do sada). Ma nevolim ovo kad igramo s jednom špicom, tako nikad ništa nismo napravili, a sunjam da ćemo i danas izvuć više od nerješenog. Dve špice i gotovo, ili jesmo il nismo, a ne ovak, ma odjebat ce Ancelotti na kraju sezone... ![]()
|
|
|
#6593 |
|
Registered User
![]() |
Brzo ozdravljenje stari želim...
Nije mi jasno što ste svi pokisli ovako,ko da smo mi neki mali klubić da se boji Celtica? Mi danas pobjeđujemoooooooooooooo!!! Niko nas do sad nije dobio kad smo igrali ovu famoznu formaciju žnj-žnj-žnj pa neće ni ovi! |
|
|
|
|
|
#6594 | ||
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Quote:
Samo da napišem jednu zanimljivost, danas će Maldini po 100ti put nastupiti u Ligi Prvaka, s tim da je igrao u natjecanju i prije nego je dobio ime Liga Prvaka Liga Prvaka. Quote:
|
|
|
|
#6595 |
|
Registered User
![]() |
Milan spreman za Ronaldinha
Talijanski gigant već je neko vrijeme povezivan s Ronaldinhom, a u Milanu taj interes ne žele demantirati. Galliani je u razgovoru za Sky Italia izjavio: "Igrač za naš interes i Barcelona ga je također svjesna, no ne želimo nikoga smetati. Ne mogu zamisliti da moćan i bogat klub kao Barcelona dođe do točke da bi ga prodala, no ako se to dogodi mi bi bili u najboljoj situaciji." Galliani je još jednom iskazao zadovoljstvo dovođenjem Ronalda, a za njegov brz povratak u formu (dva pogotka Sieni) kredit je dao Milanovom laboratoriju: "Zasluge idu Milan Labu koji je uspio riješiti nekoliko njegovih fizičkih problema. Boljelo ga je nakon prvih treninga, ali to više nije slučaj." Milanov dopredsjednik ne sumnja da je dovođenje Ronalda pravi potez: "Znao sam što kupujem. Svi su svjesni njegove tehničke kvalitete. Jednostavno sam pitao za njega i doveo ga. Posljednji veliki igrač koji je došao u Italiju je Zlatan Ibrahimović kojeg je doveo Juventus. Sada smo mi kupili pravu zvijezdu." Galliani nije mogao izbjeći pitanja o sudbini trenera Carla Ancelottija. Iako Ancelotti ima izvrsne odnose s igračima, očito je ove sezone da je došlo do zamora trenera i momčadi, te da bi promjena osvježila ekipu. Ipak, Galliani tvrdi da sve ovisi o rezultatu: "Karijera trenera ovisi o rezultatu. Carlo je bio dobar proteklih godina. Mislim i nadam se da će tako biti i ove godine, a on ima ugovor s nama za iduću sezonu. Bio bih najsretniji čovjek na svijetu ako Ancelotti ostane s nama idućih nekoliko godina, jer to bi značilo da smo postigli sjajne rezultate." |
|
|
|
|
|
#6596 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Celtic-Milan 1:2
Kaka, Oddo Konacan predict |
|
|
|
|
|
#6597 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Celtic - AC Milan 0-0
KONAČAN PREDIKT
|
|
|
#6598 |
|
Registered User
![]() |
eo gourcuff ce startati kao i gila sam u napadu
|
|
|
|
|
|
#6599 |
|
Registered User
![]() |
Evo igra Yoann od početka...ajde fino. Samo bi bilo bolje da igra Oli umjesto Gile jer mislim da se on sam puno bolje može nosit u napadu. Samo mi nije jasno zašto je Storari van?
|
|
|
|
|
|
#6600 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Imate večeras u 00:30 na bht 1 snimak tekme.
zzop
|
| Tags |
| balkan |
|
|