AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-02-2007, 15:12   #6601

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Opet Gila promašuje...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2007, 15:33   #6602

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Evo izgleda da smo bolji i da je Pirlo naš najbolji igrač,bar po ovome što sam čuo preko radio veze.
Old 20-02-2007, 15:34   #6603

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
ma bolji jesmo, al nist konkretno
kalac dobro obranio jedan slobodnjak nakamure, a gila ima izvrsnu sansu, al je lopta osla pored stative
geoff is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2007, 15:50   #6604

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
hAJDE NADAM se da cemo ga zabiti
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2007, 20:38   #6605

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Gledo sam snimak utakmice i ukratko - ništa : ništa. Standardna igra ove sezone.

Kalac - obranio što je mogo,bio siguran

Stoperi - dobri,ništa posebno

Janku - a dobar,ništa posebno

Oddo - loš,moooooora bolje

Pirlo - skoro pa najbolji,precizni pasovi,prekidanje napada i dosta dobro kretanje

Gattuso - ma najbolji....on uvijek konstantan

Ambro
- ko i uvijek

Gourcuff - vidno,vidno,vidno pod dojmom utakmice. Poslije svakog njegovog lošeg pasa,a bilo ih je večeras,burno je reagiro,hvato se za glavu ko da je smak svijeta. Slabo puco sa pet metara i poslije se dvije min. zahvaljivo Pirlu na pasu... itd. Mlad je on za ovakve uakmice. Danas najgori po meni.

Kaka - imo je par poteza koje bi Roni pretvorio u golove ali ni on ništa specionalno.

Gila - i dalje mu treba osam šansi da postigne gol,dakle to više nije stvar privikavanja ili forme nego klase...a on je izgleda nema

Oli - ušo,trčkaro desetak minuta,ništa posebno.

Carlo - kad sam mislio da je Gila out za današnju utakmicu,pomirio sam se sa 4-4-1-1 formacijom ali kad sam vidio da je Gila oporavljen za meč,opet mi se smučio njegov kukavički pogled na nogomet. Mislim da je bolje da ne prođemo Celtic jer to samo ide njemu u korist a u praksi,to smanjuje trenje njegove stolice i produžuje boravak a to Milanu ne ide u korist.
Old 21-02-2007, 02:37   #6606

geoff

Registered User

geoff's Avatar

rino je jucer bio zasigurno igrac utakmice, koliko je taj covjek uzeo lopti i koliko je pretrcao...
a sto se tice gile, one ima izvrstan osjecaj za igru i jos bolja primanja i spustanja lopte, ali mu jednostavno fali neka hladnkrvna zavrsnica
milan je juce odigrao jednu solidnu,rutinsku utkmicu, sto se i vidjelo iz zadnjih 15 minuta kada gotovo i nisu napadali nego jednostavno cekali kraj
celtic na san siru nema sanse, a mi smo ipak odigrali dobro na celtic parku na kojem je manchester pao prije par mjeseci
Old 21-02-2007, 02:46   #6607

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Gledo sam snimak utakmice i ukratko - ništa : ništa. Standardna igra ove sezone.

Kalac - obranio što je mogo,bio siguran

Stoperi - dobri,ništa posebno

Janku - a dobar,ništa posebno

Oddo - loš,moooooora bolje

Pirlo - skoro pa najbolji,precizni pasovi,prekidanje napada i dosta dobro kretanje

Gattuso - ma najbolji....on uvijek konstantan

Ambro
- ko i uvijek

Gourcuff - vidno,vidno,vidno pod dojmom utakmice. Poslije svakog njegovog lošeg pasa,a bilo ih je večeras,burno je reagiro,hvato se za glavu ko da je smak svijeta. Slabo puco sa pet metara i poslije se dvije min. zahvaljivo Pirlu na pasu... itd. Mlad je on za ovakve uakmice. Danas najgori po meni.

Kaka - imo je par poteza koje bi Roni pretvorio u golove ali ni on ništa specionalno.

Gila - i dalje mu treba osam šansi da postigne gol,dakle to više nije stvar privikavanja ili forme nego klase...a on je izgleda nema

Oli - ušo,trčkaro desetak minuta,ništa posebno.

Carlo - kad sam mislio da je Gila out za današnju utakmicu,pomirio sam se sa 4-4-1-1 formacijom ali kad sam vidio da je Gila oporavljen za meč,opet mi se smučio njegov kukavički pogled na nogomet. Mislim da je bolje da ne prođemo Celtic jer to samo ide njemu u korist a u praksi,to smanjuje trenje njegove stolice i produžuje boravak a to Milanu ne ide u korist.
Izvini sto ti ovo kazem, ali nisi gledao utakmicu, ili lupas bez veze.

Ja sam gledao utakmicu, i veruj mi da sam prijatno iznenadjen dobrom timskom igrom Milana.
Najpre, Kalac je branio sve sto je islo ka njegovom golu, bez ikakvih greskica.
Janku i Oddo su slali tone lopti za Gilu, ali je oja stalno ili u ofsajdu ili se spetlja ili jednostavno nema srece, ipak sve u svemu nije igrao tako lose, a mogao je bolje.

Ambro je igrao po meni sjajno, kao da je zamenio uloge sa Pirlom, jere je toliko dobrih lopti ubacio i Gili i Oliju da sam se zacudio njegovom igrom.

Rino je definitivno bio najbolji, bilo ga je svuda, Kaka' je bio nezaustavljiv, a Pirlo i Joann su igrali kao da igraju zajedno vec deset godina, odlicni.

Kao sto sam i predpostavio, Carlo je igrao na 0:0, ali mozda je mogao obaviti jos jednu izmenu, mozda u 70 minuti zameiti Pirla za Brocchia, jer se u tom momentu Pirlo umorio, a Brocchi je pun volje za igrom, narocito posto ce odmarati i u ligi zbog crvenog kartona.

Joann je tako vesto drzao loptu, cekajuci saigrace da se "otvore" dodavao u pravi trenutak, da sam jos jednom siguran da je taj decko potencijal, i treba mu dati sansu da igra, mada ko puno radi taj moze i da gresi.

Sledeca protiv Celtica ce biti cupava ali mislim da idemo dalje.

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2007, 08:14   #6608

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ja se slažem da je Oddo poprilično razočarao jer od njega očekujemo puuuno više. Slabo je primao loptu, bio nekako spor u duelima itd. Izdvojio bih još par stvari...
1. Marek - sve je to ok, ali nema tu super klase kao što je bio Serginho ili Maldini. Osjeća se to ponekada.
2. Gourcuff - super potencijal,ali niti on nije za polušpicu jer mu fali brzine. Tehnika i pregled igre su mu odlični, treba mu malo vise igranja i samopouzdanja i sve ce biti ok. Vidno pod dojmom utakmice....
3. Gila - osramoćen, opet. Stalno ga podržavam, ali ovo je malo previse. Ne štopa loptu, stalno u zaleđu, 100 prilika promašio jer je spor...ne znam. IGRA LOŠE!
4. Ambro - jednak kao i uvijek,ali on i Gattuso....? zajedno ne ide, treba nam tamo netko tko može dati loptu prema 2 polušpice. Problem je što je Galliani škrt pa mi takvog nemamo, a Seedorf je neprepoznatljiv.
Old 21-02-2007, 08:34   #6609

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
ja sam gledala samo neki sažetak tekme, pa neću previše filozofirat o igri... ali ovaj Gila nije normalan... šta taj lik izvodi... debilčina... kako se samo bacio u šenaestercu i drago mi je kaj je žuti pokupio jer drugo nije ni zaslužio... iskreno, takav folirantski igrač i napadač sa tako slabom realizacijeom po meni nebi trebao igrat! možda sam sad malo prekritična, al njemu se zbilja dugo toleriralo...
Old 21-02-2007, 09:27   #6610

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Eki sine,moje viđenje utakmice...izgleda da se neki slažu sa mnom,neki ne...tako to ide. A što se tiče Gile i njegovog bacanja...mislim šta tu napisat osim...ono...majmunski potez i sve najgore. Vidim također što se tiče njega da smo skoro više svi izgubili živce...Meni je bio daleko najdraži igrač Milana,ne znam ni zašto ali poslije Ronaldovog debija i onog bacanja sinoć i igre sinoć nemam više pozitivno mišljenje o njemu. On je za Milanove klupe. To očigledno nije veliki napadač ravan onima kakve smo imali...Van Basten,Weah,Sheva i Roni sad...moramo kupovat napadača.
Samo koga? Jedini veliki koji je ostao je Henry a taj neće niđe van Arsenala...

Last edited by milanista mosta; 21-02-2007 at 09:31.
Old 21-02-2007, 10:00   #6611

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Milan zainteresiran za Diarru

Predstavnici Milana kontaktirali su zastupnike veznog nogometaša Reala, Mahamadou Diarre, raspitujući se z amogućnost da on od sljedeće sezone karijeru nastavi u redovima talijanskog kluba.

U emisiji Studiosport, u produkciji Berlusconijeve medijske kuće Mediaset, objavljeno je prošle večeri kako su pregovori oko ovog transfera već započeli.

Reprezentativac Malija nije se uspio do kraja prilagoditi životu u novoj sredini, nakon što je proteklog ljeta iz Lyona stigao kao veliko pojačanje, te dobiva sve manje prilika za igru u prvoj momčadi.
Old 21-02-2007, 12:51   #6612

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Nadam se da nas ovi Gilini promasaji nece koštat prolaza, nebi trebali, ipak ne vidim kako se Celtic može provuć bez poraza sa San Sira, al opet ove sezone ništa nije kako smo navikli pa će trebat ozbiljno pristupit tekmi i sve će bit ok.

Ma Gila je dobar igrač, nekako mi se čini da bi on u tandemu sa Ronaldom bio idealno rješenje, Ronaldo je igrač koji radi sve, zabija i namješta situacije, a mislim da bi Gila to dobro iskoristio...

U novinama itam kako je milan spreman na ljeto potrošit 170mil € za pojačanja, i tosamo za odštete, a još barem toliko bi išlo na plaće novih igrača, samo više,.... živi bili pa vidjeli...

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2007, 13:47   #6613

geoff

Registered User

geoff's Avatar

u zadnje se vrijeme dosta prica da ce milan dovesti AKINFEEVA
mislim da bi to bio izvrstan potez jer decko ima 21 godinu,a najbolji je golman u rusiji vec 2 godina..ako je netko gledao utakmicu arsenal-cska na emirates stadionu onda sigurno zna o kakvom se golmanu radi jer je on doslovno radio cuda na golu i spasio cska od potopa (mislim da je i zavrsilo 0-0)
izvrsna bi to bila zamjena za didu ( koji se jos uvijek dvoumi oko novog ugovora) i milan bi se osigurao za sljedecih deset godina na golu
Old 21-02-2007, 17:15   #6614

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
to i ja kažem, care!

Forza Milan!

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2007, 03:54   #6615

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Ako sam dobro skonto Calciomercato ovo bi mogla bit naša ekipa za iduću sezonu. Vjerojatno nagađanja ali kad se pogleda,nije loše.

http://img260.imageshack.us/img260/6492/5705bigac2.png

Baš im kontam godine,sve po 30 ali mislim da smo malo previše opsjednuti godinama. Kontam ja nešto...ono..danas se živi,šta će bit za 5,6 godina nije ni tako bitno. Pa ako nam 30-godišnjaci mogu donijet dvostruku krunu,zašto ne? Eno dok Arsenalovi igrači sazriju trebat će im makar 2 godine a u međuvremenu će im Man.Utd. i Chelsaea uzimat trofeje.

Tags
balkan

Posting Rules