![]() |
|
|
#6631 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Konacan Predikt
Milan-Sampdoria 3-1 Kaka', Oliveira, Ronaldo
|
|
|
#6632 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Sad se ponovo vidi kolko nam nedostaje Sheva
![]() Pod hitno nam treba jedan igrač njegovog kalibra, koji je u stanju sam povući loptu, pucati iz daljine, a ne kao ovi tipični napadači samo čekati lopte... Al pitanje je imal adekvatna zamjena, a poznavajući našu upravu i transfere i ako ima teško da će ga dovest... --------------- AC Milan - Sampdoria 2-1 ACM: Gila (red bi bio da ubode), Kaka KONAČAN PREDIKT
|
|
|
#6633 |
|
Registered User
![]() |
prava razlika izmedju omrazenog mi shevchenka i gile se i vidla u srijedu kada je shevchenko iz identicne prilike kakvu je imao i gila protiv celtica ladno zabio lijevom nogom gol...
|
|
|
|
|
|
#6634 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Mirza,mi imamo vrhunskog napadača samo što on ne može da igra u LP...nek dovedu Ronaldinha,Cammoranesia,Zambrottu,te može Akifeev umjesto Buffona i mi smo na konju!!!
Ova četiri bi koštala malo više od 100 mil. eura bez Buffona,a može se i njega dovest,što je za Silvia smiješna cifra a imali bi najbolju ekipu na svijetu,pod Lippievom palicom naravno. I molim vas da ne pušite te priče kako naša uprava ne zna šta radi,kako su škrti itd. Oni jako dobro znaju šta rade. Mi smo već prije harali europom. Jedna od rijetkih ekipa koja je imala po pet finala LP u 7,8 godina. Milan je po trofejima drugi klub na svijetu,dakle odmah iza Reala i to nikad ne zaboravljajte. Ispod nas su svi ostali a ljudi koji su doveli Milan do ovog mjesta i danas rade u klubu,uspješno,tako da vjerojatno iduće sezone postajemo ako ne najjači onda opet među 4 najjače... |
|
|
|
|
|
#6635 |
|
Registered User
![]() |
Buffon: "Mogu bilo gdje, osim u Inter..."
Vratar Juventusa, Gianluigi Buffon, izjavio je kako su razgovori oko produženja suradnje sa tim klubom još uvijek u toku, a eventualni prelazak u redove Intera označio je malo vjerojatnim. "Još uvijek nisam donio nikakvu odluku, a trenutno razgovaram sa ljudima iz kluba. Moja glavna preokupacija je trenutna situacija i želja da se što prije vratimo u Serie A. Ponosan sam što sam Juventino, ali nikad ne znate što se može dogoditi u životu." rekao je Buffon. Vratara talijanske reprezentacije najčešće se spominje kao budućeg čuvara mreže Milana ili Intera, iako on kaže kako bi opcija prelaska u Inter mogla biti problematična: "Ne mogu reći da nikad neću preći u Inter, jer bi to billo uvredljivo prema igračima, upravi i navijačima tog kluba. Međutim, znam da me moji navijači ne bi voljeli vidjeti u tom klubu. Navijači me zaustavljaju na uliči i govore mi da mogu otići bilo gdje, osim u Inter." Ovo sam moro stavit ![]() |
|
|
|
|
|
#6636 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
haha dobro je ovo s Bufonom samo jos da dodje bilo bi super
Milan - Sampdoria 3-1 Kaka, Ronaldo, Oliveira Quagliarella KONACAN PREDIKT
|
|
|
#6637 |
|
Registered User
![]() |
Milan - Sampdoria 4:0
Roni 2,Kaka 2 KONAČAN REZULTAT |
|
|
|
|
|
#6638 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan - Sampdoria 2-1
Kaka', Inzaghi KONAČAN PREDICT -----------------------------
|
|
|
|
#6639 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Milan-Sampdoria 2:1
Ronaldo, kaka Delvecchio Konacan predict |
|
|
|
|
|
#6640 |
|
Registered User
![]() |
Milan-Sampdoria 4:0
Pirlo,2x Ronaldo, Kaka Konacan Predikt ! |
|
|
|
|
|
#6641 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Palermo-Milan 1:2
Kaka,Gila,Di Michele Konacan predict!
|
|
|
#6642 |
|
Registered User
![]() |
A opet smo u funkciji,finoooooo...jesu vo neki juventini srušili forum?
![]() Palermo - Milan 0-1 Kaka, Sretan mi jučerašnji rođendan!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#6643 |
|
Registered User
![]() |
Sretan ti rodjendan!!
|
|
|
|
|
|
#6644 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Sretan Rodjendan milanista mosta
Palermo - Milan 2-3 Di Michele, Bresciano Kaka, Gila, Ronaldo KONACAN PREDIKT
|
|
|
#6645 |
|
Registered User
![]() |
PALERMO-MILAN OFFICIAL LINE-UPS
2/28/2007 PALERMO: Fontana ; Zaccardo, Barzagli, Biava, Pisano; Diana, Corini, Guana; Bresciano, Di Michele; Caracciolo MILAN : Dida; Brocchi, Simic, Bonera, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Kakŕ; Gilardino p.s. Fala na čestitkama ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|