![]() |
|
|
#6736 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan-Celtic 4:1
Pippo2x Gila Kaka Miller Koncan predict!
|
|
|
#6737 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Slazem se da je Slaven bolja ekipa,ali zato sto im neophodno trebaju bodovi za ostanak mislim da ce biti X ali boze moj da znam da ce tako biti..di bi mi kraja bilo
![]() |
|
|
|
|
|
#6738 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,3,7,,65415.jl
Neznam zašto link ne radi, evo c/p: Quote:
Evo ovo me podsjetilo, jel zna netko šta je s Oliveirinom sestrom, ne sjećam se da sam pročitao da su to riješili, pa ako netko nešto zna nek napiše... Teško je i bit koncentriran na nogomet kod ovakvih sranja.... ![]()
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by Warp05; 07-03-2007 at 09:25. |
|
|
|
|
|
|
#6739 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
svaka mu čast...mislim na Kaladzea |
|
|
|
|
|
|
#6740 |
|
Registered User
![]() |
Evo jedna tužna vijest:
Navijač Celtica je sinoć ubijen u Milanu,pregazio ga taxi,potvrdili su italijanski mediji,točnije Gazetta... Jebi ga,moja sućut ![]() |
|
|
|
|
|
#6741 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan-Celtic 2-1
Inzaghi,Kaka', Nakamura KONAČAN PREDICT -----------------------------
|
|
|
|
#6742 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Sve više imam neki osjećaj da će večeras bit 1-1.......
|
|
|
#6743 |
|
Moderator
![]() |
Djeca iz cijele BiH u crveno-crnom dresu
Kada se kaže AC Milan u svijetu nogometa to odmah znači tradiciju, poštivanje svojih korijena, odanost navijača. Sa tog aspekta zanimljiv je projekat koji su pokrenuli čelnici ovog svjetski poznatog kluba: AC Milan će od 2. do 13. jula organizovati prvi nogometni kamp u BiH Adidas Milan Junior Camp, u suradnji sa glavim sponzorom Klas d.d. Sarajevo i partnerima iz MIMS grupacije (MIMS, Sarajevska pivara i Vegafruit), te UPI Bankom i LT Gospodarskom bankom, članicama Intensa Saupaolo Grupe. Djeca su budućnost Stoga je jučer u Pivnici HS organizovana presica na kojoj su prisutvovali ambasador Italije u BiH Alessandro Fallavolitta, Daniele Massaro, direktor za odnose sa javnošću AC Milan, Flavio Fare, Marco Schembri, predsjednik World Campa, kompanije koja je organizovala događaj, Almir Krkalić, direktor UPI Banke d.d. Sarajevo, Ibrahim Smajlagić, direktor Klas d.d. Sarajevo, te Samir Ahmedbegović, direktor FK Željezničar. “Teško mi je opisati sreću što se ovaj događaj dešava upravo u Sarajevu. Ova incijativa je vrlo bitna i značajna za razvoj BiH. Sport donosi bitne vrijednosti u razvoju svakog društva, pa tako i BiH, a mladima daje najbolje vrijednosti, toleranciju i prijateljstvo. Iskoristimo ovaj momenat i dajmo mladim bolju budućnost, obzirom da su djeca naša budućnost”, rekao je ambasador Italije Fallavolitta. U ime AC Milana Flavio Fare je prenio pozdrave čelnih ljudi kluba, predsjednika Silvija Berluskonija, te direktora Adriana Galijanija i dodao: “U Sarajevu je sport od vitalne važnosti, obzirom da je ovaj grad bio domaćin Olimpijskih igara, stoga smo mi u Milanu presretni što možemo sarajevskim, ali i dječacima iz cijele BiH dati priliku da kroz sport razvijaju mir i toleranciju” Dvosedmični kamp koji će Milan organizovati za 300 dječaka u dobi između 7 i 16 godina bit će organizovan na terenima FK Željezničar. Marco Schembri, predsjednik World Campa, upoznao je novinare s radom kampa: “Za učešće u kampu ne postoji selekcija bilo koje vrste i sva djeca iz cijele BiH imat će mogućnost da nose boje Milana. Klub u više od 50 država svijeta, od Kine do SAD, Afrike do Australije, ima svoje kampove. Ove godine smo u Sarajevu, a od iduće imamo namjeru proširiti kampove i u Banjoj Luci i Mostaru. Vjerujem da naše partnerstvo neće trajati kratko, nego neće imati kraja. Mi u Milanu smo zadovoljni što smo u Sarajevu”. Rad s trenerima Dječaci koji će učestvovati u kampu imat će priliku raditi po metodama zvaničnog tehničkog osoblja Milana, u skladu sa filozofijom kluba - odgojiti talentovanu djecu u njihovoj zemlji, pomažući im da rastu kroz instrukcije i taktičku disciplinu koju im pružaju treneri. Glavni sponzori će u periodu april-maj organizovati nagradnu igru na prostoru cijele BiH, kojom će pružiti šansu svim zainteresovanim dječacima da učestvuju u kampu. Detalje nagradne igre sponzori će uskoro objaviti. Klas d.d. Sarajevo će za vrijeme rada kampa besplatno za dječake obezbjediti hranu i piće, a učesnike kampa oblačit će Adidas, koji odjeva i AC Milan. U sportsku opremu uključuje se: dvije majice AC Milan, dva šorca, dva para čarapa, ruksak, te diplomu o pohađanju kursa. Tri najbolja dječaka iz kampa u Sarajevu imaće priliku da se pojave u kampu Milana i da budu gosti ovog kluba na San Siru.
|
|
|
#6744 |
|
Moderator
![]() |
Ev šta je Daniele Massaro izjavio za Dnevni avaz:
U vezi Milana u njegovo vrijeme i sada: "Uvijek je teško praviti paralelu između dvije epohe. Mi smo osvojili više trofeja nego sadašnja ekipa kako u Italiji, tako i u Evropiu, ali je i današnji tim na dobrom putu da ponovi naše uspjehe." U vezi Ronaldinha: "Ronaldinho je veliki igrač, ali kada bismo njega doveli, morali bismo žrtvovati nekog drugog napadača. Kaka je skoro isti profil igrača kao i Ronaldinho tako da mislim da njih dvojica nemogu igrati zajedno" Izvor Dnevni avaz
|
|
|
#6745 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
... Samo dovedite Zubić Vilu i Mourinha pa će vam onda oni pokazat kako se igra nogomet...Milan - Celtic 3:0 vrijeme je da više i ja pogodim rezultat... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6746 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6747 |
|
Registered User
![]() |
Jeste znali da je Curva Sud bojkotirala utakmicu protiv Chieva?
|
|
|
|
|
|
#6748 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Milan-celtic 1:0
Kaka Konacan predict |
|
|
|
|
|
#6749 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan: Celtik
4:1 Kaka',Inzaghi,Gilardino,Ambrosini, V. Heselink KONAČAN PREDICT
FORZA AC MILAN FORZA B H FSilvio Berlusconi kralj Last edited by uvijek_rossoner; 07-03-2007 at 14:38. |
|
|
|
|
|
#6750 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
hmm nisam znao to, jel znas zasto? Milan-Celtic 3-1 Inzaghi, Kaka, Gila Nakamura KONACAN PREDIKT
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|