AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 08-03-2007, 02:00   #6766

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Mene je ovo dotuklo, ako usoro ne promijeni takiku i ne stavi dve špice nečemo mi ni izborit LP sljedeće godine, a kamoli je osvojit... Užas jedan, ovo je već druga tekma, da ja živce gubim gledajući (palermo prije ove), nit igramo ljepo nit efikasno. Kaka ako i napravi nešto, nema s kim odigrati jer svi ostaju iza njega (Ambrosini, Pirlo, Gatusso), a naprijed je Pipo ili Gila među petoricom igrača i nemaju šanse išta napravit, pa onda dok se netko došeće do šesnaesterca, il dok bekovi dođu Kaku već na centar vrate... Baš kukavička formacija, za 0-0 izborit, i ako Milan s takvom formacijom igra na San Siru, protiv najslabijeg kluba koji je prošao skupine u LP, kako li će tek bit kad dođe netko jači, pa Roma bi nas sa svojim kontrama mogla uništit... Jadno je sve to, nadam se samo da će Berlusconi intervenirat (iako nikada nisam bio pobornik da predsjednik pametuje treneru, jer mu uništava autoritet) dok još nije kasno, a i ne čini mi se da bi se Carlito sam ostavio ove taktike, njemu je i to super. Sjećam se da je Ancelotti tu taktiku koristio i prije dok je imao Rui Costu, Shevu i Crespa, al tad je bar imao dva ofanzivca u igri,pa i tri ako Seedorfa računamo, znači: Gatusso - Pirlo- Seedorf, a ispred Kaka- Rui Costa, a i tad je to bilo u kurcu, a kamoli ne danas kad zajedno igraju Ambrossini, Gatusso, Pirlo i Seedorf...

Samoda nakrajuodjebu više Carla i da se normalno pojačaju s pravinm igračima, a ne nekakvim polovnim...

Bilo kako bilo FORZA MILAN!!!!

Campioni d`Europa

Last edited by Warp05; 08-03-2007 at 02:05.
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2007, 05:26   #6767

acm-zgb

Registered User

acm-zgb's Avatar

Fave Players: gattuso,pirlo
acm-zgb is on a distinguished road
ajde hvala bogu da smo prosli dalj, sad se ceka 5ak da vidimo kakva ce situacija bit, odn oce nam zdrijeb ic na ruku

FORZA MILAN, MILAN CAMPIONE

http://img221.imageshack.us/img221/4404/mojasobaov0.jpg
acm-zgb is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2007, 06:34   #6768

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by vlado
Kad je Liverpool osvoio prije 2 godine, mozemo i mi ove...Ne znam jel se sjecate kako je liverpool igrao, brani se 90 minuta i na jednu kontru postigne gol...Nije ukljucena poslednja utakmica protiv Milana, ali na primjer protiv juventuse itd...
U pravu si...Za mene najveći favoriti su one ekipe stvorene za LP-a a to smo mi,Liverpool i Man.Utd...ovo ostalo je bez veze...Nismo mi bez veze bili prvaci 6 a Liverpool 5 puta : Nogomet nije samo taktika,zvijezde,desni lijevi bekovi,kurci... nego i ono nešto neopisivo što imaju neke ekipe a neke,kao Inter jednostavno nemaju... sklonost pobjeđivanju.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2007, 08:19   #6769

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Slažem se s tobom mostarac za LFC i MUFC...Naravno da bih volio Milan vidjeti na pobjedničkom tronu,ali sa onakvom igrom nismo zaslužili četvrtfinale a da ne pričam dalje...Sjetite se kad smo u 3 dana izgubili i LP i Scudetto i nikad necu razmijet zasto tad Carlo nije dobio nogu...al sta je tu je,ko voli-nek izvoli...
Old 08-03-2007, 08:29   #6770

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Nemojte me krivo shvatiti,ali ja sam navijao za Celtic! ( nisam naravno, samo malo pretjerujem...) Ali ovo kako je Carlo postavio igru, kako Milan igra protiv toliko jadne ekipe kao što je Celtic na San Siru je sramotno!!!! Igramo sa 3 defanzivna vezna i Seedorfom koji je srednjeg veznog. I Pippom kao jedinom špicom a opće je poznato da on ne može dobiti niti jedan zračni duel s njihovom obranom... Da li se taj Ancelotti drogira pa mu je sve OK?? NE razumijem ovo...Nakon utakmice Galliani ga grli kao da smo osvojili...užas.

Kaka' je NAJBOLJI IGRAČ NA SVIJETU!! On toliko pretrči i praktički igra SAM, i odmah danas mu treba dati dresi br.10 i kada ode Paolo dat mu kapetansku traku. Još bih pohvalio Boneru koji stvarno već duže vrijeme igra odlično kao stoper, bravo!

Oddo i Marek su bili vrlo lošiu, pogotovo Oddo, ne znam šta mu je bilo jucer. Na Seedorfa vise necu niti trositi riječi...

Protiv Intera Ronaldo i Gorurcuff IN, Seedorf,Ambro OUT!!!

PITAJE: Zna li tko zašto je Curva htjela štrajkati??
Old 08-03-2007, 08:34   #6771

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Aj ako ništa dobio sam na kladi sinoc,Milan prošao dalje a meni rođendan...šta ćeš bolje
Old 08-03-2007, 12:03   #6772

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Čist penal za Celtic, al nebitno, glavno je da smo prošli dalje. Sad samo molim Boga da nedobijemo PSV...
Jebo Ronaldinha imamo mi Kaku.
Davide sretan roćkas
Svim koji se osjećaju kao žene sretan današnji dan...
Old 08-03-2007, 16:07   #6773

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Evo za clanove foruma koji na tekmama budu na tribini bilo Milana bilo svog lokalnog kluba........
http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_...ressione.shtml

Imate i video ovo je ne sporazum i tuca izmedju navijaca Milana prije derby Milan-Roma tako sam ja skonto...Ita jezik nija bas jaca str
Jedni su pripadnici Brn drugi Commandosa. Nakon nesuglasica i svadje bilo je i tuce par saketanja ugalvnom ne svidja mi se radi tribine i atmosfere svi zante sta to znaci..

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2007, 16:17   #6774

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Malo sad gledam sutrašnji ždrijeb i moram reći da smo mi objektivno najslabija momčad sada tamo. A Galliani tvrdi kako smo prvi favoriti... Takve izjave su uvrede za vjerne navijače Milana i poznavatelje nogometa. Uz to, Carlo tvrdi kako je za njega uvreda kada mu kažu da je Milan ovisan o Kaki i kako je on Kaku stavio vise naprijed i tako mu dao veću slobodu. Pa on je idiot, stvarno!! Sta on to prica?????

Nama na ljeto trebaju 2 vezna, Zambrotta i golman! To sam jucer zakljucio.
Zambrotta,Diarra,Ronaldinho i nista manje od toga!
Old 08-03-2007, 21:15   #6775

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Sretan rođendan moderatoru ... nek smo se i mi složili više,bilo je i vrijeme...jebi ga,izgleda da se "ribe" teško slažu ... Sve najbolje...
Mrki kao i uvijek,stručno..neka valja samo...ljudi,ja sam svijestan kako mi loše igramo i svi znamo ko je kriv no ovo je sad čista lutrija u kojoj mi vrlo lako možemo bit prvaci... Ja sam uvjeren u to da bi mi skoro uvijek izgubili od Juneta na penale da se igra majstorica za Scudetto ali sam siguran isto da bi ih uvijek dobili da igramo u LP-a penale jer to je jednostavno tako. Ovo nije pravilo,fala Bogu ali izgleda da tako često bude. Jednostavno,ovo natjecanje je stvoreno za nas. Kad su pitali Rafu Beniteza,ko će igrat ove godine finale,ovaj je ko iz pika reko: Milan i Liverpool...i za sad je na dobrom putu da tako i bude (samo što je on reko na ćemo mi opet popušit...ahaaaaa ).
A što se tiče Kake...sad sam toliko siguran da je najbolji na svijetu da bi mogo stat pred 6 milijardi ljudi i reći to naglas!!!!!!!!!!!!!!!!! Već sam piso o njemu,ne da mi se više..nek žene malo sad pišu ...
U vezi navijača...u krizi su kao i klub...lošeee
Idemo sutra izvuć Chelsea i gori.... A prvo da dobijemo Interušu...
Old 09-03-2007, 06:18   #6776

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Igramo protiv Bayerna....ajde moreeeeeeeeeeeeee
Old 09-03-2007, 06:29   #6777

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Et švabe su osuđene da neidu dalje od 1/4 finala, sa je samo čekat Manchester il Roma
Old 09-03-2007, 06:33   #6778

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Evo ždrijeba :

AC Milan vs. Bayern Munich

AS Roma vs. Manchester United

Ako prođemo idemo na Romu ili Man.Utd. To bi bilo polufinle Milan - Man.Utd. uuuuu...

Chelsea vs. Valencia

PSV vs. Liverpool

p.s.

Arthur Boruc prva opcija za Didinu zamjenu

Nakon odličnih obrana za svoj Celtic u obje utakmice osmine finala Lige prvaka, Arthur Boruc sve češće se spominje u Milanu kao Didina zamjena za slijedeću sezonu.
Naime, nakon nekoliko propalih pokušaja produživanja suradnje s trenutnom Milanovom jedinicom Nelsonom Didom sada je gotovo sasvim izvjesno da od tog dogovora neće biti ništa, te se Milan potpuno posvetio traženju njegove zamjene.

Iako je Milanova prva želja na vratime slijedeće sezone imati Giggia Buffona, s obzirom da je on poslijednjeih dana često izjavljivao kako ne misli napustiti Juventus, Milan se okrenuo novim rješenjima. Ako je vjerovati talijanskom dnevnom sportskog listu „La gazzette dello sport“ Arthur Boruc nakon utakmica sa Celticom prvi je na Milanovoj listi želja a dodatna prednost njegova dolaska je i cijena od samo 5 milijuna Eura dok se vrijednost Buffona procjenjuje na 50 milijuna Eura. Osim Boruca u kombinacijama Milana se još spominju vratar PSV-a Heurehlio Gomes te Livornov Marco Amelia.
Old 09-03-2007, 06:58   #6779

mrki

Registered User

mrki's Avatar

E ljudi...prošle godine smo ih zgazili. Ali ove će biti gadno. Nije me niti Bayern impresionirao iako su dobili Reala. Siguran sam da možemo dalje samo uz strpljivu igru i bez puno promašivanja, i uz Gourcuffa U prvoj utakmici suspendiran im je Van Bommel , što će ostaviti vise prostora za Kaku...

I onda Roma!
Old 09-03-2007, 07:01   #6780

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Šteta samo što prva tekma nije u gostima, nekako je lakše igrat kad znaš da uzvrat igraš kod kuće....(bar ja uvjek imam takav osjećaj )

Zadnjih godina (osim et prošle godine) ligu osvajaju timoi koji uopšte nisu pružali neku extra iru tokom takmičenja, tak da se to može očekivat i ove godine...
Drago mi samo što nemožemo do finala naletit na PSV, jebo i ManUtd i Romu i Bayern...

Tags
balkan

Posting Rules