![]() |
|
|
#6781 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Pa jesam vam reko da ćemo osvojit LP-a jebemu...Samo mislim da ćemo u polufinalu igrat protiv Man.Utd.-a a u finalu protiv Chelsea 3:0....haaa,haaa...i gledo sam danas pregled utakmice protiv Celtica i nije mi jasno kako ste mogli pisat da smo igrali loše,možda pojedinci kao Oddo ali ekipa je igrala vrlo dobro. Sad što nije igro drugi napadač je druga stvar ali oni što su bili na terenu su odigrali jako dobru utakmicu.
|
|
|
|
|
|
#6782 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Sada je Inter ranjiva, sto ne znaci da se neci i boriti kao ranjena zver.
Ali ipak, mi smo jaci, tako da moj konacan predikt za sledecu utakmicu je: Milan - Inter 3-1 Ronaldo, Gila, Seedorf
|
|
|
#6783 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan- inter 2-2
Kaka', Ronaldo, Ibrahimovic, Stankovic KONAČAN PREDICT ------------------------------------
|
|
|
|
#6784 |
|
Registered User
![]() |
dobra je stvar sto smo izvukli bayern, koji ne igra nekakav uspjesan nogomet u zadnje vrijeme iako ih je novi trener malo probudio, ali je steta sto ne igramo drugu doma..
kao zamjene za didu se spominju sve cesce gomes i boruc koji su u ovim utakmicama osmine finala pokazali da su izvrsni golmani koje mozemo dobiti za 5 milijuna |
|
|
|
|
|
#6785 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Samo mala napomena, u derbyju smo gosti...
Bayern je dobar ždrijeb, mi smo ove sezone u kurcu, al su bome i oni..Šimić je čak i rekao da bi oni u klubu htjeli Bayerna i eto dobili ga, vjerovatno ćemo proć, sam me živo interesira taktika Ancelotija, sada prvu igramo doma i treba već u prvoj utakmici napravit rezultata, a ne čuvat ga, pa me baš zanima kakvu je briljantnu taktiku za to pripremio, vjerovatno samo sa Kakom u špici, a u vezi su Ambrossini, Gattuso, Brocchi, pirlo, Seedorf i Jankulovski... ![]()
|
|
|
#6786 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Vidim dobro raspolozenje na forumu pred derby i zato sto smo prosli dalje...neka i treba
Inter kad bi dobili osigurala bi sebi Lp vjerujem i nadam se uspjeh.. A bayern hmmmm zeznut je hicfeld trener al samo ako PIPPO bude raspolozen oni su gotovi Pippo uvijek njih ljepo doceka najjaci je protiv svaba
|
|
|
#6787 |
|
Registered User
![]() |
Nemojte me krivo shvatiti, ali nisam bash siguran kako cemo odigrti protiv svaba, pogtovo na njihovom terenu...Strasno je tesko igrat... Najbolje bi bilo ako izdrzimo prvu nerijeseno pa posle da dobijemo na San Siru ili da bude nerijeseno ali nasa gol prednost.
Sto se tice igre sa Interom, inter je sada u pepresiji, ima da izgubeee samo tako Ronaldo ce biti posebno motivisan daj boze da Idijot pocne igru sa njim i sa Oliveirom. Moj Konacan predikt za utakmicu: Milan - Inter 3-1 Ronaldo 3x, Ibra |
|
|
|
|
|
#6788 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
eh vlado prva se igra na san siru, a druga na alianz areni, tkao da od tog cuvanja rezultata nema nista
sve omiljene carlitove taktike padaju u vodu al vidjecemo sta ce pripremit za prvu tekmu na san siru :d sastavice on opet neku samo njemu logicnu formaciju :d al ebiga koliko god mi njeg kritikovali, sve dok postize rezultate tj. prolazi dalje, on je u pravu tako da, samo se nadam da ce opet jedini on bit u pravu i da ce milan cak i sa formacijom 4-5-1 proc u polufinale![]() |
|
|
|
|
|
#6789 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Hvala SVIMA na rođendanskim čestitkama...pun mi je qrac 4-5-1 formacije zna se da samo dinamo moze igrat sa tim sustavom
![]() |
|
|
|
|
|
#6790 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Dida je produžio ugovor do 213440.godine....! Šalim se, do 2010.
Što se tiče Derbya sutra, Interu nedostaju Vieira, Cambiasso i Maicon, nama Nesta, Kaladze, Serginho.... Nesta ce biti spreman za sljedeći tjedan a Serginho uskoro kada dostigne top formu na treninzima...
|
|
|
|
#6791 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6792 |
|
Registered User
![]() |
Ako sam dobro razumio sutra Ronalda očekuje pakao u režiji "Boysa". Spominje se 30 000 "zvižduka" prema njemu ili ti ga to da će njegov svaki dodir s loptom bit popraćen zvižducima od strane Interovih navijača...papaka.
|
|
|
|
|
|
#6793 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Protiv Švaba samo treba da t Pippu da igra od prve minute. A mislim da bi i sutra trebalo probati Pippo - Ronaldo, ak uopšte i budemo igrali s 2 napadača. Davide ak Dinamo nepobijedi večeras, nepojavljuj se narednih dana na forumu ,čekam još samo tu tekmu, velka lova mi je u igri...-------------------------- inter - AC MILAN 1-1 intr: Zoltan ACM: Seedorf KONAČAN PREDIKT
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja.... Last edited by MIRZA; 10-03-2007 at 14:16. |
|
|
|
|
|
|
#6794 | |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6795 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Inter-Milan 2:4
Ibrahimovic,Stankovic,Ronaldo,Kaka,Pirlo,Seddorf Konacan Predict!
|
| Tags |
| balkan |
|
|