![]() |
|
|
#6811 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Očito Mrki da ne može. ON JE LUUUDDD ,ne dokazan i sta vec...
Pa 100 puta mu je Kaka rekao da mu je lakse igrat kad ima dva napadac ispred sebe i on opet tjera po svom.. IDIOT, ali da bar hoće upalit. ps: Milanista Mostar, ja ti ne navijam za Sarajevo niti bilo koga u BiH, simpatisem VELEŽ I ČELIK. Ali za Sliškovića sam ti mrtav oizbiljan. Često dolazi u Jab i loče u nasoj diskoteci šta čak više i prije nekih reprezentativnih tekmi je isto činio...
|
|
|
#6812 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ma jebo to...CURVA SUD nikako ne navija...
|
|
|
|
|
|
#6813 |
|
Registered User
![]() |
S Oddom se nešto čudno događa....
|
|
|
|
|
|
#6814 |
|
Registered User
![]() |
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Samo Roni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#6815 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Fenomeno je lud! Kakav gol! Svaka čast! Ovi su gotovi, raspadaju se, svi ozljeđeni... neka, neka...
FORZA MILAN!
|
|
|
#6816 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
osim našeg gola.. ovo je horor... jesu li naši retardirani il kaj?? da crespo nije tak nespretan, ne želim ni pomišljat koji bi rezultat bio...
ajmo dalje ![]()
|
|
|
|
#6817 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Previše grešaka je bilo, šteta... a super krenulo...
|
|
|
#6818 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
hehh ljudi valja posteno priznat da su ipak bolji od nas ove godine
ako se uskoro nesto ne promjeni, sljedece godine mozemo igrat samo kup uefa mislim da je carlito iskoristio sve bonuse dosad.... |
|
|
|
|
|
#6819 |
|
Registered User
Fave Players: [ 14 ]T. Henry,[ 22 ] Kaka',[ 21 ] Andrea Pirlo...
![]() |
e jebga izgubismo obe utakmice od Intera...Bas mi je bilo drago kad je Ronaldo
dao gol,mislio sam da ce Milan ipak dobit' ovaj put...ali eto nije.Bas u zadnje vrijeme nisam nesto puno ni pratio Milan,niti sam posjecivao ovaj forum.Tek onako,gotov da sam bio i zaboravio na ovo...heh.Nisam ni citao novosti odavno.Malo me ove sezone nervira i sastav Rossonera...(Brocchi,Bonera,Ambrosini,Favali,Gourcuff...) ali haj bice bolje iduce sezone,vec sam gledao neke planove za sastav..ako Djidji i Ronaldinho predju to ce bit pravo dobro.Jebi ga,na pocetku MIlan je sjebala ona kazna,kad se sabere sve... Ne znam samo na sta bi licio ovaj tim da nije najboljeg igraca Kake,on je za mene pola tima...bio sam oduševljen onim golom protiv Celtica...et tol'ko od mene sad, bice komentara.Ovo samo da se i ja javim...ajde pozz za sve Rossonere !!! FORZA MILAN
|
|
|
#6820 |
|
Registered User
![]() |
Ma Kaka je Čitav tim. Ovo je zaista tužno.
Vodimo ,imamo sve i onda to prospemo ko od šale. Ja sam veliki obožavalac Maldinia ali mislim da bi se PAPA ipak trebao oprostiti na kraju ove sezone jer zaista više ne može, jr ko je gledao tekmu shvatit če me. Janku kriza i kriv za drugi gol, Bonera isto jako los,Oddo nije normalan 2 jako bitne tekme (seltik,inter) on odigra očajno i onda se covjek zapita pa ima li on u opste iskustva. Ne znam ali nije dobro jos da bude gore LAZIO DOBIO. Ali stići ćemo valjda tu famoznu 4 poziciju ali postavlja se pitanje da li će Kaka imati morala da ostene i iduće sezone pogotovo bez adekvatnih pojačanja...
|
|
|
#6821 |
|
Registered User
![]() |
oddo i janku katastrofalni, maldini je kriv za prvi interov gol kada ga je ibra onako bezveze presao po boku, za mene je on najveci igrac u povijesti nogometa i najveca legenda, ali je realno da je postao prespor za neke napadace iako je jos uvijek jak u skoku..bonera je odigrao solidnu utakmicu, imao par gresaka, vise zbog neiskustva ovakvih derbija nego neznanja, a izvrsno je intervenirao kad je izbio loptu ispred stankovica u petercu
carletto je morao ovu utakmicu zapocet s 2 napadaca ( iako ce on rec da je igrao s dva napadaca ) jer mi nismo imali zaista sto izgubit..sada ce opet bit mal teze, jer nas jos ceka to neugodno gostovanje u rimu, koje je ako se ne varam vrlo skoro, ali sam ipak uvjeren u 4. mjesto na kraju sezone jer palermo tone, a empoli nam ne moze biti konkurent |
|
|
|
|
|
#6822 |
|
Registered User
![]() |
Ma nema priče za to Da je Maldini najveći u povijesti i tako će i ostati.
ON je jednostavno rečeno PAPA kao sto su danas na dresovima imali njegovi sinovi. Ali je prespor i puno povreda ostavlja traga na njega jer ne moze to bas tako lako u njegovim godinam da zacjeli.... Mislim da bi trebao i radi sebe i Kluba da se oprosti i preuzem neku funkciju u klubu . ps_: Šta je Milanista Mostar šta ti ja reče za Sarajevo? ha ha ha joooj poslje ovog danas nemate sanse za titulu i jos ce vas Velež prestići ha ha ha ha ha ha i budi čovjek pa izbaci to Forza Zrinjski haha haha ![]()
|
|
|
#6823 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=iT50J68GEyQ |
|
|
|
|
|
|
#6824 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
E jobote kako nas dobise bezveze!!!! RAZOCARAN Sam ali jednostavno su bolji !!!! ja rekoh za oda da nije neki igrac a neki su me napadali zbog toga !! covjek je ocajan bio.Znate zasto nismo dobri ove sezone? zato sto nam je odbrana ocajna i to je jedini razlog ove nase patnje da nam drugorazedni timovi po 3 komada daju.Ekipu pod hitno treba osvjeziti sa 5-6 novih igraca (jankulovski,gilardino,brochi,cafu,favali,inzaghi,) jednostavno im vise nije mjesto u nasem klubu !!!!!
|
|
|
|
|
|
#6825 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Treba priznat da je fakat Inter ove god bolji......
Interu kad ne igra Ibra oni nisu nes posebno zato mi je najvise krivo jer smo ga imali u na dohvat ruke al et jeb.... Odbrana losa neka nervoza dodavanja losa...Nekolko puta u noge dodaju Interovim napadacima...Seddorf opet los Pirlo i Gatusso solidni Kaka i R99 dobri .... Tako igramo nekako vise citavu sezonu..Vise sam sam sebi dosadio ponavljajuci da nam treba svjea nova krv novi igraci i trener..Mislim sam Carlo vidi Kaku kao spica i svaki put kad pocne s jednim napadacem iznerviram se a onda skontam da to Berlu isto mrzi pa sansa vise da ga otjera..Ljudi kazu da ne pljujemo po upravi znaju oni sta rade.Slazem se al problem je sto ne rade dobro jer nema titule dugo u Milanu zato su potrebne promjene. Jednom kad budem imao vise vremena sastavicu post jedan sta se sve dogadjalo u Milanu od oduzimanja bodova preko transfera trenera igre formacija Anchelotija nadam se da ce mi neko pomoc ps samo da kaka ne ode
|
| Tags |
| balkan |
|
|