![]() |
|
|
#6826 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Joj milanistamostar jesi šega prava,
samo ne znam bas ko koga danas jeba pod bijelim brijegom pa bolje navijaju navijači Žepča od vas čak vas nisam ni cuo (na tv) ali nema veze bit će bolje. jebo nasu ligu Što se tiče Derbia dela madonina , ma ne znam vise sta da kazem. realnost je da nam treba rekonstrukcija tima ali ali ali , eh da smo ranije to znali salim se.Ne znam bas koliko ce nasi ulagati u odbranu jer ce na kraju sezone reci, netreba nam igraca na toj poziciji imamo Nestu,Kaladzea,Boneru,Maldinia,Šimića,Odda i td a kad krene sezone OPET po istom problemu, ali jeb ga uprava je tu da radi pa se trebamo i nadat da će nesto dobro učiniti... ![]()
|
|
|
#6827 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Jankulovski,Oddo, Ambrosini, Seedorf - VAN! Pisat cu sutra sve detaljno, mrtav umoran sam.
|
|
|
|
#6828 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6829 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ti si moj kralj,ti sve znaš a sad idemo nazad Milanu.Ja shvaćam potrebu svih nas da nešto pišemo ali šta više imamo novoga za pisat? Sezone je u kurcu,igrači također. Ja i dalje tvrdim da nije u pitanju loša politika nego neki dogovori koji nisu za javnost. Milan će na kraju uhvatit to mjesto koje vodi u LP i to je to. Dosta poteza je neobjašnjivo i zbog toga tvrdim da je neka mućka u Milanu od početka ove sezone samo se na žalost na ovom forumu ne može vodit nikakva zdrava rasprava pa nije ni o ovome vođenja. Igrači na koje ne možemo računati kao na igrače koji spadaju u prvih 11 su: Gila,Pipo,Oli,Seedorf,Ambro,Brochi,Oddo,Janku,Maldini,Cafu,Billy,Favalli,Grimi, Šimić,Serginho... Dakle,ljudi koji mogu igrat u prvih 11 iduće sezone,ako hoćemo rezultate kao Barcelona prošle sezone su: Kaka,Roni,Pirlo,Gattuso,Nesta,Dida...itd. ali jedino ovi su klasa na svojim pozicijama. Dakle,koje bi igrače trebalo dovest znamo više svi na pamet ali da ponovimo: Dani Alves - desni bek, Zambro - može fala Bogu i lijevo Diarra ili ko već mada može i Gurki u to sam siguran. Ljudi koji mogu igrat napad na Roni-Sheva-Henry nivou su: Eto'o,Drogba,Treze...itd. Od mladih samo Eto'o. Što se Zubić Vile tiče..ako on dođe ne treba nam napadač pored Ronalda,ako ne,onda treba. Dakle: ..............................Dida................................ Dani Alves........Bonera...........Nesta........Zambro ..............................Pirlo................................ ................Gattuso...........Gourcuff.................. ............................Kaka................................. ................Ronaldo...........Drogba..................... Trener: Jedan jedini - Jose Mourinho Jedno od bezbroj mogućih riješenja. FORZA MILAN! p.s. Meni uopće nije krivo što smo izgubili samo zbog toga što ga je najbolji napadač,od kad se igra nogomet,zvani Ronaldo zavalio onako! Fala Roni... Bit će još derbija ali Ronalda neće... |
|
|
|
|
|
|
#6830 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Ma nema veze sto smo izgubili protiv Intera (ima ali ipak...), jer je sigurno jedno....Ronaldo je opet onaj stari, on je svoj derbi dobio.
Uzivao sam kada sam video da je nakon gola, koji je jos jednom dokazao da on moze i hoce da bude clan najbolje ekipe na svetu, stavio ruke na usi i upitao sve one navijace Intera koji su mu zvizdali GDE SU VAM SADA ZVIZDALJKE, PIZDA LI VAM MATERINA?????.... Utisak je bio neopisiv. Interisti su jos jednom pokazali da nisu navijaci vec kao pusteni sa lanca, jer su pisali sve moguce gadosti o Ronaldu (debeljko, otisao si kao zec, vratio si se kao svinja, sada je dosao i klovn, tako da je cirkus kompletan, itd), a koliko izgleda ovi nasi "cirkuzanti" resili da jos jednom u nizu dobiju Ligu Sampiona, koju ce Inter moci da nastavi sanja, kao i obicno i da se mole bogu i prave vradzbine, da ako im pomogne to. ![]()
|
|
|
#6831 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
al stavrno je debilno da od tolko novih igrača koje smo doveli ove sezone, da se samo Ronaldo može zvat pojačanjem... i ajde .. Gourcuff, al za njega ipak mislim da će nam se tek kasnije isplatit... makar je i sad je bolji od polovice momčadi, a igra minimalno s obzirom na ono kaj je pokazao jer je Carlo stvarno retardiran(
). Od imena Brocchi, Favalli, Bonera čak i nisam puno očekivala, al Oddo me stvarno razočarao, a apsolutno sam bila za njegov dolazak i misla sam da će pomoć timu.. al .. valjda je ova njegova bolesna nesigurnost i nespretnost samo faza... i sad mislim da nam ništ drugo ne preostaje nego... pomolimo se... ![]()
|
|
|
|
#6832 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo sad malo prije nego što odem na faks da ovo napišem.....
Koji je njima k.... jesu napušeni???? Jankulovski - katastrofa, sve je to ok, te njegove solidne partije u serie a, ali on niti jednu jaku tekmu nije dobro odigrao! Jucer je bio užasan! Oddo - ja sam mu se stvarno veselio, ali on jedva trči, u obrani su napravili budalu od njega nekoliko puta. Mislim da sanja Figa danas.... Bonera - solidan igrač ali nije Nesta ili Maldini u punoj snazi, to je očito. Dida - Ciao.... Ambrosini - isto kao Bonera....sve je to ok, zabio je on puno važnih golova i uvijek će biti naša legenda ali.... na toj poziciji nama treba igrač poput Lamparda, Gerrarda... ovo je prosjek. -------------------------------------------------------------- Kaka' - je još jednom pokazao kako igra SAM i to na poziciji koja mu NE ODGOVARA! Kada će Carlo prestat govoriti da je Kaka' "druga špica" kada NIJE??!!! To što je on kukavica ne znači da ima pravo besramno trošiti Kaku svako kolo! Sramotno! Ronaldo - dobra tekma, ali ne moze igrati solo špicu, ne ide to tako s njim. Trebali smo normalno početi s 2 napadača i kakom, ali je naša sredina i s ovako zgusnutom formacijom preslaba...ZAŠTO? Zato što tamo igra Seedorf koji HODA po terenu i ne može spojit 3 pasa normalna, a da ne govorim o tome koliko usporava Kaku i Ronalda.... Zato što nam je prva alternativa za Gattusa ili AMbrosinia Brocchi i zato što jedan super talentirani igrač Gourcuff trune na klupi cijelu sezonu i onda ga ubaci u 80-toj na derbiju da nešto napravi...Trebao ga je poslao u p..m.... kad ga je digao na zagrijavanje! Naš trener je idiot, sad sam toliko nervozan da bih morao nešto razbit sigurno. Oni će osvojiti LP? hahahaha!! Pa kome su upućene te laži?? Mi smo 6 bodova iza 4-tog mjesta, nevalja nam pola ekipe i njima je i dalje sve ok!? Mercato: Ne znam što ćemo ali nešto moramo, s bekova kao što su bili Maldini i Cafu spali smo na ovakve klaunovske predstave Mareka i Odda, Seedorf ima 10-ku i hoda po terenu a Galliani tamo u loži skače ko majmun, pa što on očekuje od kombinacije Ambro-Seedorf-Gattuso-Pirlo? Brzinu i efikasnost??? Sramota za Milan da se ovako ponašaju na derbiju, za sve krivim Galliania i Carla! Vratit ću se da još popljujem Gilardina... ![]()
|
|
|
|
#6833 |
|
Registered User
![]() |
Ne ide nam nešto protiv intera ovih dana...samo pogledajte rezultate ovdje...
http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=42175 |
|
|
|
|
|
#6834 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Kao što neko već reče nema se više ovdje šta pisati ni komentarisati igrače i Carla, kad je gotov poslije svake tekme isto.
Da se zahvalim za pomoć u prognozi rezultata HNL za prošlo kolo, ponovo sam 'ubo'. Ak može opet pomoć za ovaj vikend ![]() Hajduk - Vrteks Međimurje - Kamen I. Slaven B. - Cibalia Šibenik - Pula Zagreb - Osijek Dinamo - Rijeka ja sam kontao kečeve na Hajduk, Dinamo i Zagreb, imal još šta kolko tolko sigurno i jel i ovo kolko tolko sigurno???
|
|
|
#6835 |
|
Registered User
![]() |
Ovo je Nevjerovatno da moramo da igramo sa 2 defanzivna vezna skoro cijelu sezonu...to bi imalo smisla da igramo sa tri defanzivna igraca, ali ovo je nevjerovatno...
Zelim da prokomentarisem da prvo sto bi trebali po meni da uradimo je da damo sansu Grocuffu ili kako mu je vec ime, umjesto Seedorfa, da se proba 2 utakmice kako bi se snasao, drugo obavezno dva napadaca, na primjer meni se dosta svidja Oliveira - Ronaldo par, Ronaldo definitivno i moze koga oce samo sa 2 napadaca. |
|
|
|
|
|
#6836 |
|
Registered User
![]() |
E pronašli su Oliveirinu sestru...živa je i zdrava. Eto,konačno nešto lijepo.
|
|
|
|
|
|
#6837 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
hajd super valjda ce sad bolje igrati!!!!!! dabogda ruznim svabama zabio 3 komada !!!
|
|
|
|
|
|
#6838 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Mozete mislit koliko i Uefa favorizuje Inter.
Za dogadjaje koji su se desili na utakmici protiv Valensije (gde su dobili po guzi, kao i obicno) gde su ISPALI IZ LIGE SAMPIONA , igrac Valensije ce verovatno dobiti 10 meseci diskvalifikacije, dok ce po 4 meseca dobiti Burdisso (Poglavica modro oko ) i Maicon, 2 meseca za Cordobu i 1 mesec za Cruza.Zar je to pravda.... Setite se koliko je Roma bila kaznjena da izgrede koji su se njima desili. Izgleda da Moratti dobro placa... ![]()
|
|
|
#6839 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#6840 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Nije važno šta su ga pustili da utrči u svlačionicu, već što su ga pustili da je živ napusti!
![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|