AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 14-03-2007, 08:53   #6841

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Ronaldinho nikad bliže Milanu!

Naslovnicu talijanskog dnevnog sportskog lista „Corriere dello Sport“ krasi vijest da o prelasku brazilskog čarobnjaka Ronaldinha, koji trenutno igra za Barcelonu, u Milan. Prema pisanju toga sportskog dnevnog lista ali i svih ostalih dnevnih sportskih novina u Italiji, Ronaldinho je vrlo blizu konačnog dogovora sa Milanom nakon što se jučer njegov brat i manager Roberto Assis sastao sa čelnicima Milana Adrianom Gallianiem i Ariedom Braidom, te dogovorio sve detalje budućeg Ronaldinhova ugovora.

Ipak prepreka koja realizaciji tog transfera stoji na putu je Ronaldinhov trenutni klub Barcelona koji sigurno neće olako pustiti Brazilca, a prema jučerašnjem dogovoru do transfera će doći jedino ako Milan uspije postići dogovor sa Barcelonom. Roberto Assis je jučer izjavio:

„Ne mogu poreći da moj brat nebi volio preći u Milan. Tamo igra mnogo Brazilaca s kojima je Ronaldinho u odličnim odnosima i kako im se nebi želio pridružiti?“

Podpredsjednik Milana Adriano Galliani nije pak želio ništa otkrivati i kratko je rekao: „Ne želimo vršiti pritisak na nikoga, Ronaldinho ima ugovor s Barcelonom još tri godine i mi ćemo to poštivati. Ne želimo da se ponovi slučaj Kaka'. Ukoliko pak Ronaldinho odluči promijeniti sredinu Milan će stajati prvi u redu“.

Ni predsjednik kluba Silvio Berlusconi nije krio oduševljenje jučarašnjim dogovorom pa je kratko kazao: „Možda će moj san da Ronaldinho odjene Milanov dres uskoro postati stvarnost. Ronaldinho bi nam se mogao pridružiti iduće sezone!“
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2007, 12:03   #6842

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Ma sve je to super, al sm da nas dolazak Dinha ne košta Kake... ako Kaka ode, nikakav Ronaldihno to nemoze nadoknadit...

Nadam se samo da će i uprava kluba bit pametna...

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2007, 12:40   #6843

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Warp05
Ma sve je to super, al sm da nas dolazak Dinha ne košta Kake... ako Kaka ode, nikakav Ronaldihno to nemoze nadoknadit...

Nadam se samo da će i uprava kluba bit pametna...
Nije mi jasno zašto se toliko bojite da Kaka ode? Ako će Berlusconi kupovat Ronaldinha,ne vidim razlog da proda Kaku...jer ovo dovođenje Ronalda i nastojanje dovođenja Ronaldinha je samo pokušaj da se nadmaši ona generacija 89./90.
To je toliko očigledno...doveo je Ronalda,tu je Kaka,samo još fali Zubić Vila i to je to. Jer ako dovede Ronia a proda Kaku,Curva Sud će mu bojkotirat godinu dana,sigurno,izgubit će navijače diljem svijeta i još dosta,dosta problema. I kad malo promislite,dovest Ronaldinha u zamjenu za Kaku i nema baš smisla...dobiješ isto,platiš 20 puta više.

p.s.
Kako su ovo lijepe uspomene...
http://www.youtube.com/watch?v=JroaLBnU1k4
Old 15-03-2007, 10:46   #6844

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Za sve antianchelotije jedna dobra vijest nadam se da je istinita....

Corriere dello Sport
Great Juve! The Board of Directors approve a Ł71.6m increase in capital, John Elkann announces: We will win
Inter, what an injustice – A six-match ban is handed to Burdisso and Maicon for the Valencia fight, whereas Cordoba and Cruz are suspended for three and two matches respectively
Ancelotti has decided, in June he will leave Milan no matter what the season’s final result

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2007, 15:06   #6845

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
danas se puno zaista pricalo po novinama oko dolska ronaldinha u milan, kao i jos nekih velikih transfera, kako igraca tako i trenera, koji bi se trebali dogoditi ovog ljeta. za nas je naravno najvazniji moguci ( sve izvjesniji! ) dolazak ronaldinha i sve bi to bilo super da se nije aktualizirala prica oko odlaska kake u real..mislilm da bi to bila greska stoljeca za milan, ukoliko bi pustili kaku u real jer je on, ovo pisem po stoti put, al moram, vec sada legenda milana i mislim da si uprava jednostavno to ne smije dopustiti..za mene bi to bila katastrofa i iako je ronaldinho velik igrac, kaka je jos veci te to pokazauje na terenu kao i izvan njega..
geoff is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2007, 18:23   #6846

m@j@ loves ACM

Registered User

m@j@ loves ACM's Avatar

Fave Players: kaka,pirlo,ballack,maldini.......
m@j@ loves ACM is on a distinguished road
Pa kako da se ne bojim da Kaka ode,to je nas najbolji igrac!Nek Ronaldinjo dodje niko nema nista protiv,al jedna stvar je ocigledna a to je da ako Roni dodje Kaka ode jer ce ga pustit u Real da bi dobili one igrace sto je Real nudio!
Kaka je obiljezio ovaj period Milana i bice upamcen kao jedan od najboljih igraca!
Najgore od svega bi bilo da njega sad puste da ode jer bi Milan zaista bez njega bio neprepoznatljiv!
Ronaldinjo je igrac Barselone i to stoji,a ako predje u Milan,vjerovatno ce ga vecina zamrziti,a ista stvar bi se desila i sa Kakom,jer isto je bilo i kad je Sevcenko presao u Celzi,vecina ga je zamrzila!

Mislim,osnovna stvar koju sam htjela reci je da koliko god Ronaldinjo bio vrijedan nije bolji od Kake,iako to "neki" misle!!!

Uglavnom glavno je da KAKA TREBA DA OSTANE!!!

pozz.....
m@j@ loves ACM is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2007, 18:43   #6847

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Postajete dosadni s tom pričom da će Kaka u Real...majke mi....
Old 15-03-2007, 19:22   #6848

m@j@ loves ACM

Registered User

m@j@ loves ACM's Avatar

Fave Players: kaka,pirlo,ballack,maldini.......
m@j@ loves ACM is on a distinguished road
pa dobro Milanista mosta imam pravo napisat ono sto mislim!da je to napisao neko drugi vjerovatno to i ne bi rekao,al ovako mislis da mozes bit takav sam zato sto ja nisam stalni clan ovde,a pocinjem da mislim da je tako od pocetka!Jbt na ovom forumu sve iste osobe,nikad nema neko novi da dodje,a kad dodje ma nedaj boze!Jedna stvar je sto mislis da dokazujes da si pravi navijac milana zato sto si stalno na forumu,a sasvim druga stvar je istina,jbt!!!Ne znam zasto sam nekad pomislila da ovaj forum valja,jer kakvih osoba ima....to je strasno!!!
m@j@ loves ACM is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2007, 22:00   #6849

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by m@j@ loves ACM
pa dobro Milanista mosta imam pravo napisat ono sto mislim!da je to napisao neko drugi vjerovatno to i ne bi rekao,al ovako mislis da mozes bit takav sam zato sto ja nisam stalni clan ovde,a pocinjem da mislim da je tako od pocetka!Jbt na ovom forumu sve iste osobe,nikad nema neko novi da dodje,a kad dodje ma nedaj boze!Jedna stvar je sto mislis da dokazujes da si pravi navijac milana zato sto si stalno na forumu,a sasvim druga stvar je istina,jbt!!!Ne znam zasto sam nekad pomislila da ovaj forum valja,jer kakvih osoba ima....to je strasno!!!
Uopće to nisam mislio
Dobrodošla si ovdje uvijek...
Old 16-03-2007, 06:43   #6850

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by MIRZA
Kao što neko već reče nema se više ovdje šta pisati ni komentarisati igrače i Carla, kad je gotov poslije svake tekme isto.
Da se zahvalim za pomoć u prognozi rezultata HNL za prošlo kolo, ponovo sam 'ubo'. Ak može opet pomoć za ovaj vikend
Hajduk - Vrteks
Međimurje - Kamen I.
Slaven B. - Cibalia
Šibenik - Pula
Zagreb - Osijek
Dinamo - Rijeka
ja sam kontao kečeve na Hajduk, Dinamo i Zagreb, imal još šta kolko tolko sigurno i jel i ovo kolko tolko sigurno???
Nadam se da ti je dinamo donio lovu,ako si gledao kup tekmu protiv tovara u sri sve ti je jasno...sokotu su kupili iz Porta,sada zele Biscana iz Pao-a...iako ga ja ne bih volio vidjeti u redovima plavih...
Hajduk-Varteks 1 (ne smiju se vise zajebavati)
Međimurje-Kamen 1( Hrv rossoneri su dobro krenuli u ovoj godini,Kamen je zadnji i ne vjerujem da ce dobiti bodove,iako ni X nije iskljucen)
Slaven B-Cibalia 1 (mislim da je kec cist ko kuca,Slaven je dokazao da su dobri pogotovo u zadnjoj kup tekmi protiv Rijeke u gostima)
Šibenik-Pula1(Šibenik je za mene fina squadra,mladi,igraju veoma napadacki,najvece iznenadjenje ove sezone,Pula je veoma borbena ekipa,to dokazuje bod proslog kola protiv Hajduka...ali osim borbenosti mislim da nemaju nekakav dodatni kvalitet da bi uzeli bodove na Šubićevcu)
Zagareb-Osijek1(Sjajni Ćiro sa svojim pulenima odlično vodi ''bijele anđele'' čekaju svaki kiks Hajduka,jer nije isključeno da preuzmu 2 mjesto,naravno ako se Hajduk ne ''uključi'' te počne igrati pravi ''balun'',jedino što je malo teško za Zagreb je što im dva igrača iz prvih 11 imaju crvene kartone te neće igrati protiv Osijeka,Osijek je mlada ekipa kao Zagreb,samo ako ponove predstavu protiv Dinama mogu očekivati bodove u Kranjčevićevoj,moguc X)
Dinamo-Rijeka1(Najveći miljenik bbb-a Josip Kuze se vraća na Maximir ali u drugim bojama,loše je krenuo sa prvom kup tekmom tek mršavih 0:0 doma protiv Slavena...a Dinamo je priča za sebe jednostavno su Mutd za hrvatske oblike,ne bi trebali imati problema,a i klupa im je duza i bolja)
http://www.youtube.com/watch?v=HJcJK...e=channel_page
DavieBoy is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2007, 09:22   #6851

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Izgleda da niko ne pise predikte, vec se bave tracevima i Hrvatskom nogometnom ligom.
Ja cu se ipak malo pozabaviti sledecom utakmicom Milana protiv Atalante, tako da je moj konacan predikt:

Milan-Atalanta
3-1

Ronaldo, Oliveira, Seedorf

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2007, 10:26   #6852

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Samo pišite predicte, poslje cu sastavit tablicu, nikako vremena uhvatit...

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2007, 10:36   #6853

geoff

Registered User

geoff's Avatar

zna li netko mozda gdje se moze skinuti ili nabaviti film o maldiniju?
Old 16-03-2007, 11:01   #6854

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoff
zna li netko mozda gdje se moze skinuti ili nabaviti film o maldiniju?
Ovdje imaš http://www.ac-milan.pl/ ,evo upute...
Kad uđeš ideš na ovo "Dla Fanów" pa na "Video". Na sredini stranice ti je film o Paolu u 15 dijelova i to je to.
Old 16-03-2007, 12:38   #6855

geoff

Registered User

geoff's Avatar

@milanista mostar- Hvala ti puno!

Tags
balkan

Posting Rules