![]() |
|
|
#6976 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
fakat ima cudnih razmisljanja... pa sta ocekujete da dodjemo u Rim, i deklasiramo Romu sa 4:0. Pa ipak i ta Roma igra cetvrtfinale LP, a izbacili su jednog Lyona koji nije izgubio 30 utakmica kod kuce
![]() nismo toliko lose igrali kad se sjetim kako su nas "namlatili" u polusezoni na san siru ovo je odlican rezultat! |
|
|
|
|
|
#6977 |
|
Registered User
![]() |
nitko nije ocekivao da prebijemo romu tamo, ali su svi ocekivali bolju igru, a ne da najbolji igrac bude stoper ( nesti svaka cast, pokazao je da je najbolji stoper na svijetu ), uz naravno kaku koji je opet nosio sav napad na sebi i namjestio gili savrsenu loptu koju je ovaj trebao samo gurniti u gol..nadam se da ce pippo zaigrati protiv bayerna jer njima uvijek zabije bar 2 gola, pa se nadam da ce tako biti i u utorak
|
|
|
|
|
|
#6978 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Evo da i ja kazem par rijeci, kao sto ste vec rekli prvo poluvrijeme lose, drugo prolazna ocjena. Milan definitivno treba da ocisti ovaj tim. Kad vidim igrace ako sto je Favalli meni se povraca. Nesta svaka cast, Kaka pokusavao je nesho al nemoze ni on sam, Ronaldo na momente pokazao da zna nesho al sve je to slabo, Oliveria boze ti sacuvaj od 20 udarfaca na gol 2 su bila blizu gola. Seedorf spor isto nisha a Prilo odma za njim. Gourcuff je usao i unio malo zivosti, moze se vidjeti da nema puno iskustva a i kako ce ga imati kad je na klupi stalno. Onaj medo buckasti Carlo neda mu da igra. bayern next...
|
|
|
#6979 |
|
Registered User
Fave Players: [ 14 ]T. Henry,[ 22 ] Kaka',[ 21 ] Andrea Pirlo...
![]() |
Nemam pojma kakvi su bili na terenu,ali rezultat nije nešto.Šta ja znam,kao što kaže "uvijek_rossoner" da se više završi ova jadna sezona za nas,i da idemo dalje.Nema se šta očekivat.Pa i realno je i da nas Bayern izbaci,nismo ništa bolji.Jebaji ga...nisam ja kriv što su onakvi ljudi na čelu.Ej i još neznam koliko su vam ta moguća pojačanja zapravo realna..šta ja znam i prošli put je svak prič'o doće ovaj,onaj..na kraju smo dobili neke jade Brocchi,Bonera,Oddo(meni nidje veze igrac)...itd...Da Bog da da se ostvare te vaše želje.No,nikad se ne zna.
|
|
|
#6980 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
Znate Li Kad Ce Nam Doci Pojacanja Ako Ne Odemo U Ligu Prvaka!!!!! Daj Prvo Boga Molite Da Budemo Cetvrti Pa Tek Onda Ostalo!!! Daj Boze Usta Smo Se Mi Uvalili Da Igramo U Kupu Uefa Jebote Zivot Sramota !!!! Nedaj Boze
|
|
|
|
|
|
#6981 |
|
Registered User
![]() |
mislim da cemo dostic cetvrto mjesto sigurno jer imamo jos deset utakmica od kojih bi ozbiljnija trebali biti tek ona s fiorentinom doma, a sto se tice bayerna, nisu ni oni tak strasni jer gube utakmice od frankfurta i bochuma i njima slicnih klubova, a i cinjenica je da kaki god bili protiv bayerna i u ligi prvaka smo uvijek igrali dobar nogomet..
ne slazem se da bonera nije pojacanje, jer je decko dosao bez odstete, a prakticki je sam drzao nasu obranu u zadnja tri mjeseca |
|
|
|
|
|
#6982 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
*Bonera - kao prvo je bio simpatizer(navijač) Milana dok je igrao za Parmu, i na svakoj njegovoj utakmici ja vidim najveću požrtvovanost, jer on gine za taj dres, takvi nam ljudi trebaju, a ne kao Seedorf, i prema tome ja bi doveo i Marca Ameliju-koji je u istoj situaciji sa Bonerom(isto navijač Milana)i slažem se sa Geofom-držao je našu jadnu odbranu cjelo vrijeme dok nije bilo Neste
*Oddo- je po meni čovjek sa iskustvom, mada Milan ne igra ni sličnu igru kao Lazio, a moramo misliti da je ovo Cafuu zadnja sezona u našem drsu, dakle treba ga neko zamijeniti, a to je upravo Oddo, koji poznaje pola Milana,tj. pola reprezentacije Italije,te mu neće biti teško da se uklopi sa ostalim Brazilcima iz Milana,i on je sasvim solidno pjačanje (po mom mišljenu)... *Brocci-kao prvo nije pojačanje , bio je samo na posudbi u Fiorentini jednu sezonu, i njegova požrtvovanost je na nivou-čovjek daje nešto za Milan. toliko o pojačanjima.... Udinese-Lazio 2-4, pa jel to moguće,tu su se trebali zaje*at, pa šta radi Udinese,sad je prednost Lazia nad milanom 8 bodova-pa skoro možemo da otpišemo 3 poziciju, nadam se da će Palermo kiksat,jer za njim zaostajemo 4 boda (utakmicu manje sa Ascolijem),znači 1 bod *Bayern- ne budite toliko plašljivi, vjerujte u svoj tim bar jednom u godini, i ja mislim da nam oni neće predstavljati nikakav problem,imamo 67.500 navijača, imamo Didu,imamo Nestu, borbenog Gattusa, i naravno Kaku i Gilardina-tj. bolji tim u ovop trenutku,a oni igraju bez Van Bomela i Kahna(C)., pa prema tome,moj predict je : AC Milan - Bayern M. 2-0 Gilardino,Kaka K.P.
|
|
|
|
#6983 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
ja bi jos dodo da imamo i Inzaghia koji je uvijek protiv Bayerna odigro najbolje
kad se samo sjetim prosle godine i utakmice protiv Bayerna, kad mu se lopta zalijepi za glavu nakon sto ju je traljavo udario nogom, a Kahn jadan istrza se pao je na zemlju ko da mu je Inzaghi "prodo" najbolju fintu a ustvari sve je bila zesca slucajnost samo svojstvena pippu nadam se da ce i ovaj put dat jedan go, pa makar i "slucajno" ![]() |
|
|
|
|
|
#6984 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ma naravno da hoće, ako ga carlo bude stvio da igra ,al sumnjam-mada možda i hoće(al po ancelotijevom stilu, igraće od prve minute,,
samo da ne krene sa 1 napadačem, jer ako nam ovdje zabiju gol, al smo najebali,ne znate kolko.... al ništa , samo hrabro i punim plućima - ravno na bayern FORZA MILAN
|
|
|
|
#6985 |
|
Registered User
![]() |
bojim se da ce carletto ipak isforsirat tu 4-5-1 formaciju, gdje ce se pippo namucit i izgubit kao jedini napadac pored lucia i van buytena..iako sam totalno uvjeren da ce im zabit gol, a mogao bi i kaka, posto je ove sezone najbolji u ligi prvaka
|
|
|
|
|
|
#6986 |
|
Registered User
![]() |
evo sad sam citao sto je carlo rekao na danasnjoj press konferenciji:
najavio je da ce navjerojatnije maldini i nesta biti stoperski par i da ce igrati sigurno s dva napadaca-sad je samo pitanje jel on broji kaku u ta dva napadaca, jel to je izjavio u prijasnjim izjavama kad su ga pitali zasto ne igra s dva klasicna napadaca.. |
|
|
|
|
|
#6987 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja se samo bojim ANCELOTTIA i njegove taktike, a Bajerna, pa sta cemo se njih bojati , vazda ih smlatimo i Vazda im malo mamu im j**** bavarsku ljigavu...
Nadam se pobjedi AC Milana od 2 : 0 i dajte ljudi budite malo optimisticniji, kad ako ne u iducih 14 dana...
FORZA AC MILAN FORZA B H FSilvio Berlusconi kralj Last edited by DavieBoy; 02-04-2007 at 16:24. |
|
|
|
|
|
#6988 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan : Bajern M.
2 : 0 Kaka ' , Inzaghi Konačan Predict
|
|
|
#6989 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Ne znam...ja sam nekako veoma uvjeren da cemo ih proci,ali eto mozda mi samo srce govori tko zna....SENAHIDE: nikad se ne kladi protiv DINAMA
ope su varazdinci dobili po guzi IRMA,vjeruj mi da je svemu ENIS kriv on me napio ![]() |
|
|
|
|
|
#6990 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
A kak ću bit optimist kad sam rođen i živim na Balkanu ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|