![]() |
|
|
#7021 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
haha, onda moramo opet gledat zajedno, jer samo nas pobjeda vodi dalje!
|
|
|
|
#7022 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#7023 |
|
Registered User
![]() |
oddo-a treba vratit u lacio odma i kupit dobroga desnoga beka...didu isto mac i kupit buffona...seedorfa vratit ajaxu neka odmori malo posto je rupa od igraca...gilardino hm...dobro se krece prima loptu ali ne umije ubacit go sa po metra...treba ga dat na pozajmicu jednu sezonu ili dvije..trebamo dovest juana i par centralno nesta i juan lijevo kaladze desno daniel alves....mjesto seedorfa dovest gerarda i u spicu ronalda i nekoga ko umije dat go...trebaju nam vrhunski igraci...ocigledno oddo nije u ranku kafua nekad...vjerovatno je previse placen
|
|
|
|
|
|
#7024 |
|
Registered User
![]() |
e i jos da kazem...simic brochi favali seedorf dida inzaghi anceloti i oddo moraju napolje iz milana nisu oni za ovja klub...eto mozda inzaghija da ostavimo ali nije ni on sto je bio prije
|
|
|
|
|
|
#7025 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
Ti to novi trener Milana, ili predsjednik ?????? imaš smisla, samo ti još malo fali ![]()
|
|
|
|
|
#7026 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#7027 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
daj ba bosniaco ne lupaj bezveze !!!!!! cuj inzaghia otjerat ?????? a sta je sa ono rupom od gilardina i odda ????? debili beskorisni !!!! gilardina odmah prodat u juve u onaj crnjak od kluba zato sto je i on takav sam bezveze igrac!!!! INZAGHI je za njega velemajstor pasa moj. odo je totalno bezveze igrac to sam i govorio prije nego sto ce doci,pa su se neki bunili zato simica na desnog bocnog kao nekada vratit odmah !!!!!
|
|
|
|
|
|
#7028 |
|
Registered User
![]() |
nemojte da serete ljudi , šta to fali ALBERTU GILARDINU, šta trebamo, otjerati ga pa kad proradi u nekom drugom klubu-daj ga nazad, čovjek se bori , ostavi dušu i srce na terenu,kad je bilo pitanje da li će Milan otići u Serie A, on je produžio ugovor do 2011 g., Kaka to nije uradio, dajte bolan malo respecta prema tom čovjeku.....
Sjetite se golova Inzaghija u posljednjim trenucima ( 2003 protiv Ajaxa u 90 minuti kad nas je odveo u finale, ili prošle godine protiv Lyona-tih sam se trenutno sjetio...), a vi bi njega otjerali,koliko je on igrao ove godine ??????????????????????????????????????? nemojte ba ništa pričati, imajte samo malo respecta-klub i prije svega one koji ga čine(igrači) ne treba ostaviti u najgorim trenucima , a ovo je daleko od najgoreg, a vi odmah napadni na tim, koji je u lošoj formi- odmah krivi pojedini igrači,koji su već legende... cjenim Maldinija,Gattusa,Pirla,Gilardina,Ambrossinija,Inzaghija(možda sam koga izostavio)-koji su rekli da će ostati u Milanu , ma šta god bilo.......šta su drugi rekli???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
|
#7029 |
|
Registered User
![]() |
polufinale :
AC Milan* - AS Roma Liverpool - Valencia* *-SIGURAN PROLAZ u finale
|
|
|
|
#7030 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
slazem se! Kad bi se tako mijenjali igraci poslije svake utakmice, kuda bi to vodilo!? Ljudi malo optimizma, jos 90 min ima
sjetite se psv-a pretprosle godine mozda ga opet ambro ubode glavom u 88 min i eto prolaza ![]() |
|
|
|
|
|
#7031 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
A jeste pametni
![]() |
|
|
|
|
|
#7032 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#7033 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#7034 |
|
Registered User
![]() |
nesmijemo odmah tako napadat pippa jer su nas njegovi golovi uvijek spasavali. Pippo je specifican igrac, vjerojatno on ni ne zna igrat nogomet ko neki napadaci, ali pippo zna zabit gol, glavom,nogom,ledjima,dupetom..prosle je sezone taj pippo zabio bayernu tri gola, ove godine nas je uveo u ligu prvaka svojim golovima protiv zvezde i u prvih je pet utakmica zabio 5 golova..kasnije su stigle ozljede i nije bas ni igrao..on je fizicki slab igrac da se nosi sa stoperima sam u napadu i puno je bolji kad uz njega igra jos jedan napadac, al ajd ti to objasni carlettu...ja mislim da bi pippo onu gilinu priliku s dva metra glavom ladno pospremio u gol
|
|
|
|
|
|
#7035 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
I ja se slazem, brate nezna Pippo igrat fudbal al , al zna zicer dati.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|