![]() |
|
|
#7051 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
... no svejedno,ti si kralj ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7052 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#7053 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Mirza najludji si
![]()
|
|
|
#7054 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
zapadno-hercegovacka zupanija ima reprezentaciju mozda sam nesto propustio.... |
|
|
|
|
|
|
#7055 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
ej Mirza , pokazali ste sinoć šta su i ko su "navijači" i promjenio si "Location:" na ovom forumu , i to po mom uzoru,dobro da je neko skonto(ako to nisi od mene vidio, dobra ideja, u mene je to od ranije )jedva čekam da se pridružim BHF skupini.... i ne dirajte mi gilu...ko što neko kaže :"sve damo , gilu ne damo", ,extra je napadač,,,samo kad dođe u formu(kakve golove postiže glavom iz nemogućih situacija-jest da zicere fula, al nemože i ovce i novce..... ![]()
|
|
|
|
|
#7056 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
i ko ti VI, i koga to VAS, ti si iz jednog grada MOSTARA, koji je bosanski grad, i nalazi se u južnom djelu DRŽAVE koja se zove Bosna i Hercegovina ,žao je meni vas , , mislite da imate svoju državu , imate qrac jedan,svi ste vi bosanci pa pričajte šta hoćete....na državljnastvu vam piše : BiH,,,, ![]()
|
|
|
|
|
#7057 |
|
Registered User
![]() |
aaaaaaaah..odma nacionalizam....
![]() šteta.... |
|
|
|
|
|
#7058 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Stvarno smo sad pretjerali, jebaji ga nisam imao namjeru vak neš počet, mogli smo ovo na finiji način raspravit,al jebga, ajd moderatori il nas banujte il izbrišite ovo
![]() Neg: Ide prva kamila, ide druga kamila ide treća kamila četvrta i peta ........... PS Senahide bem te ćorava ![]()
|
|
|
#7059 |
|
Registered User
![]() |
ti si počeo milanista,ja ne bi ov napisao da me nisi "ujeo" za nezgodno mjesto, a to je Bosna.....tak da to nema veze sa nacionalizmom...
pozz svima FORZA MILAN
|
|
|
|
#7060 |
|
Registered User
![]() |
ej Mirza : ...
Ide prvi beduin, Ide drugi beduin, Ide treći beduin, Četvrti i peti, Ide šesti beduin, Ide sedmi beduin, Ide osmi beduin, deveti i deseti... . . . Piša prvi beduin, Piša drugi beduin, Piša treći beduin, Četvrti i peti Piša šesti beduin, Piša sedmi beduin, Piša osmi beduin, Deveti i deseti ..... ..............................................oćemo dalje,ili ispočetka, ako se nekom ne sviđa, mislim da se nikom ne sviđa , pa ćemo ispočetka : Ide prva kamila Ide druga kamila Ide treća kamila Četvrta i peta... Ide šesta kamila Ide sedma kamila Ide osma kamila Deveta i deseta Piša prva kamila Piša druga kamila Piša treća kamila Četvrta i peta Piša šesta kamila Piša sedma kamila Pisa osma kamila Deveta i deseta .... . . . ak vam se ne sviđa , možamo ponovo ![]()
|
|
|
|
#7061 |
|
Registered User
![]() |
ROSSONERI SQUAD FOR MILAN-EMPOLI
4/6/2007 KEEPERS: Dida, Kalac, Storari; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Grimi, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Simic; MIDFIELDERS: Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Serginho; STRIKERS: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Ronaldo izgleda da će Gourcuff početi utakmicu , i to je lijepo, a imamo i Serginha-extra samo nema neste sve u svemu ,nije loš sastav za Empoli FORZA MILAN
|
|
|
|
#7062 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
A wedrane ti hoces izgleda da se prepucavamo, ja pratim Milan vise od tebe sigurno, Imam cetri kanala koja su mogu da prenose Milan i jedan od njih uvjek prenosi Milan sto znaci da pratim svaku utakmicu Milana. Pippo je svoje dao, procitaj svoj post "davo je golove" to sto je on davo golove dao je, gleda se sadasnjost i buducnost. Izgleda da si veliki navijac Hrvatske pa branis Simica i nemozes da shvatis da je los. Star je i los i zavrsena prica ZNAS STA BOSNIACO--- JA ZIVIM U SARAJEVU NAVIJAM ZA SARAJEVO I MILAN STO ZNACI DA SAM BOSANAC A TI SI IZGLEDA PATRIOTA PRAVI PA SI ZATO U USA!!!! ZATO PRATI BEJZBOL I UZIVAJ JER SI MILAN SAMO NA TV GLEDAO!!!! A NEMAM NISTA PROTIV HRVATSKE ZASTO BIH IMAO NISAM NACIONALISTA
|
|
|
|
|
|
#7063 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ovo ću ovdje samo ovaj put napisat i nikad više: Ja sam Hrvat iz Mostara koji navija za Hrvatsku rep. u svim sportovima. Ja Bosnu smatram,kao i Hrvatsku stranom državom a Hercegovinu domovinom....to je moje pravo. Želim se odcijepit od Bosne i napravit samostalnu državu - Hercegovinu ili se pripojit Hrvatskoj no to su želje,ništa više. Ne mrzim ni židove,srbe,muslimane,budiste,njemce,portugalce,crnce,azijate itd. ali ne želim da živim s njima što je isto moje pravo. Hrvat u Mostaru,Minhenu ili New Yorku navija za Hrv.Rep. i to će tako uvijek bit. Hrvatske nacionalne selekcije su selekcije za koje navija svaki Hrvat,ako je Hrvat bilo da je na Marsu ili Bijeljini i probajte to shvatit više jednom....da nas Bosna ne zanima i tačka. Pozdrav svima... |
|
|
|
|
|
|
#7064 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#7065 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
i ja naravno ne mrzim hrvatsku, čak mi je i draga kad igra protiv nekog drugog npr. kad igra hrvatska sa bilo kim (osim Bosne,Italije i Turske[nije razlog za koji ti misliš da je ] ),et npr. Srbija - Hrvatska u vaterpoolu kad su igrale nedavno, ja sam bio u srpskom društvu u Doboju i navijao za reprezentaciju HRVATSKE, isto tako na SP u Njemačkoj : Australija-Hrvatska, navijao sam da Hrvati prođu dalje, i ....sve u svemu, ja ne mrzim ni jednu državu iz bivše SFRJ(gdje smo,bar većina nas rođeni), čak šta više i navijam za njih npr. Srbija - Portugal - ja navijao za Srbiju(šta je to meni portugal-ništa, a srbija je naš istočni susjed-imam poštovanja-što ne znači da je volim)prema tome, nemožeš mene zvati nacionalistom, jer ja to nisam,od vas(katolika u BiH) traži se samo poštovanje prema zemlji u kojoj živite , ništa više------------------ ![]() NEMOJ SA NACIONALNE STRANE GLEDAT OVO,GLEDAJ TO PRIJATELJSKI !!! a uostalom,daleko smo ja i ti kume skrenuli sa teme-tema ovdje je Milan ( i ja sam kriv naravno)POZDRAV
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|