![]() |
|
|
#7156 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Oddo - mislio sam mu dodjelit 1.-cu no kad sam malo bolje pogledo....10 za obranu a 5 za napad...nije bio loš,nikako. Možda u napadu ali u obrani kao i svi večeras.
|
|
|
|
|
|
#7157 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Gourcuff je inace spor, te se vidjelo na par utakmica koje je odigrao prije. Ima neke tehnike i finti i mozda ga to izvadi u zivotu da bude imao dobru karijeru al nema brzine, bas nesto poput Zidana.
|
|
|
#7158 | |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#7159 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7160 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Pozdrav ljudi, evo i mene, riješio zadnji ispit na faxu, sad još samo diplomski....
Jučer fantastična partija Seedorfa, i obranen (pravo se vidi koliko je Nesta falio), Kaka standardno dobar (Seedorf koristio pariranje Haragreevsa i Lucia na Kaki..). Jučer me svi drkai kako Milan gotov, dom penzionera, užasni, ja nisam ni sekunde strijepio u prolazak,baš sam bio siguran. Naravno Carlo opet briljirao s postavom i taktikom , ajd ispalo je dobro, al mene prokleto ubija kad na terenu vidim i Ambrosinija i Gattusa,...A sad MUFC,...ma proći ćemo i njih, upravo zato jer svi vjeruju da su bolji, Paolo je zaslužio karijeru završit dizanjem pokala u Ateni, kako je sve počelo tako će i završit! (zvijezde su na našoj strani)... Predictove samo ostavljajte, s tim ću se pozabavit kad se otrijeznim (tamo oko ponedjeljka il utorka.. ).
|
|
|
#7161 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
E da, svi govore da je Ronaldo sad u formi, da je možda i najbolji igrač na svijetu trenutno, al do sad nikad protiv sebe nije imao Gattusa...
![]()
|
|
|
#7162 |
|
Registered User
![]() |
Sinoc smo odigrali savrsenu utakmicu..Pirlo,Rino i Ambro su izvrsno drzali sredinu terena,s jako puno trke, sto je opet omogucilo seedorfu da odigra onaku dobru utakmicu sto vec dugo vremena nije. Kaka je vecinom bio nemocan jer su ga opet cuvala trojica bar, sto je najbolje iskoristio seedorf..bio sam totalno euforican kad smo zabili prvi gol, bilo je savrseno.slazem se da su svi odigrali izvrsnu utakmicu osim odda, ali imamo srece sto gattuso moze trcat i zatvarati tu desnu stranu pa ne bude propuh tamo..
sad manchester, ja sam naravno uvjeren u prolaz jer mislim da nas nitko ne moze dobiti u dvije utakmice, posebno jer drugu igramo doma..ono sto se desilo romi u utorak je slucajnost uzrokovana njihov prevelikim neiskustvom za takve utakmice, mislim da to nije odraz mancheterove snage,obrana im je prilicno suplja sad kad igra Brown, nadan se da cemo se osvetiti liverpoolu za istanbul i da ce Maldini dostojno otici nakon sto podigne pehar!! |
|
|
|
|
|
#7163 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Eh ovako , sto se tice Odda, mozda moze izgledat da je bio los, al nije, uspio je defanzivno zaustivit i hasana i lahma obojica su brzi od njega x puta ali covjek je dobro odigrao defanzivno.
|
|
|
|
|
|
#7164 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7165 |
|
Registered User
![]() |
Lippi: Milan can win
World Cup winning Coach Marcello Lippi believes that Milan can triumph against Manchester United in the Champions League semi-final. The San Siro outfit joined the last four of club football’s premier competition after the 2-0 win over Bayern Munich. They will now face the Red Devils in a rematch of the last-16 knockout stage tie from two years ago, when the Rossoneri triumphed 1-0 in both legs. “I have always said that Manchester United are one of the best teams in Europe, maybe the strongest one at the time being, but we saw that they can be defeated,” Lippi told Affaritaliani.it. “Carlo Ancelotti’s side has great qualities, Milan are experienced and give their best in this tournament,” added the Viareggino. “The Champions League is the Rossoneri’s natural habitat, their chances are 50/50.” United humiliated Roma with a 7-1 defeat on Tuesday at Old Trafford, but Lippi doesn’t believe that this result in any way lessens the Giallorossi’s impressive achievements this season. “These things can happen, the final result does not reflect the real difference between the two clubs. “Roma’s Coach and the players must have no doubts on the excellent results they have achieved over the past two years,” concluded the former Juve and Inter boss. |
|
|
|
|
|
#7166 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma neka smo mi njih pocijepali u sred Minhena pa neka se puse sada.
Jos 2 rekorda hajmo ih nazvati postavio je Milan sinoc. 1: dva razlike nikad niko nije dobijo Bajern Na Aliancu 2: Nikad ni jedna ekipa nije bila 6 puta u 1/2 Lige Prvaka (Juve,Real 5 ) ali sve u svemi bit ce nam zaista tesko za ManU, jer nikad nisu bili bolji ali nadam se najboljem . . .
|
|
|
#7167 |
|
Registered User
![]() |
KAHN: 'Milan are incomparable’
Bayern Munich captain and keeper Oliver Kahn had a few words of praise for Milan: ‘They are unrivalled in defence, quick and technically incomparable. I think they will win the title.’ Haaa,haaa.... Ajmooooooooo!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#7168 |
|
Registered User
![]() |
Vjerojatna postava protiv Messine:
................................Dida............................. .....Cafu........Bonera............Kaladze........Favalli ...............................Pirlo.............................. ...................Gattuso..........Gourcuff................ ...............................Kakŕ............................. ...................Ronaldo..........Gilardino................ Klupa: 16 Kalac 17 Simic 18 Jankulovski 23 Ambrosini 27 Serginho 7 Oliveira 9 Inzaghi Trebali bi ih razvalit ail vjerojatno će bit rutinska pobjeda,nadam se! Messina - Milan 0:2 Ronaldo,Gila... Ajmoooooooooooooo!!!!! Last edited by milanista mosta; 12-04-2007 at 21:18. |
|
|
|
|
|
#7169 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Razbismo Bayerna, mada nam sa ManU sigurno nece biti lako.
Sa njima do sada imamo skor od 3-0 jer smo ih sva tri puta izbacili iz Lige Sampiona, nadajmo se i pokeru... Sto se domaceg prvenstva tice, steta bi bilo da ne zakacimo trece mesto, a za cetvrto necu ni da razmisljam jer je vec nase, jer su nam preostale utakmice relativno lake, osim mozda jedne protiv Fiorentine (mozda gresim). Za sledecu utakmicu moj Konacan Predikt je: Messina-Milan 1-3 Gila, Ronaldo, Kaka'
|
|
|
#7170 |
|
Registered User
![]() |
mozda grijesim, ali mislim da nam je svejdeno zbog lige prvaka ocemo li biti treci ili cevrti kad moramo u kvalifikacije, a lazio je ove sezone u strasnoj formi, bit ce tesko dostic trece mjesto
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|