![]() |
|
|
#7186 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
Ioako Moggi i Juve govore da oni nemaju nisha s tim drugim dijelom Calciopoli-a a Messina je u velikim problemima.
|
|
|
|
#7187 |
|
Registered User
Fave Players: Sheva,Gila,Kicky,Gatuso,Pirlo
![]() |
Slažem se. Nek se naši izbore za (18) Scudetto, pa još dvije godine i onda pokažemo Interu tko je gazda u gradu. (ja bih prihvatio scudetto(a) samo radi zvijezdica
)... |
|
|
|
|
|
#7188 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
"pobjede su porazi kad se obraz pogazi..." hehhe ebes ba zvjezdice, sad da nam nesto kao naknadno dodijele... imamo mi neke druge zvjezdice u ligi prvaka (koje je 1000 puta teze osvojit) da nam je i sedmu ove godine stavit na onaj plavi grb na lijevom ramenu
![]() Nismo mi nanchester, pa da nam je vrhunski cilj osvojit FA cup il curling cup Milan je jedina ekipa u evropi koja ima vise titula evropskog prvaka nego domaceg kupa ![]() i to bi nesto trebalo da znaci! |
|
|
|
|
|
#7189 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Što se tiče Scudetta...neka oni nama njega daju a mi ćemo kasnije gledat šta i kako s njim. Na kraju krajeva,taj broj i čini ove velike,velikima. Nemam ništa protiv 18.-og Scudetta čak i da ga dobijemo za zelenkastim.
Što se tiče utakmice danas,čito sam Carlov intervju i kaže da će igrat ista obrana kao i protiv Empolia,mogo bi igrat Yoann iza trojke Ronaldo,Gila,Kaka. Za ostale nije ništa reko no vjerojatno igra identična postava onaj protiv Empolia. Što se tiče Carla,kontam nešto i mislim da je Arigo Sacchi u pravu kad kaže da će Carlo vodit Milan i u idućoj godini. Inače uz sve ono što smo loše rekli o njemu ima jedna dobra stvar kod "našeg" trenera...on se strašno dobro slaže s nogometašima i uvijek je dobra atmosfera. Ide i na kavu s njima itd. Dakle,nešto pozivitno o njemu u moru negativnih stvari. Ronaldhino se opet kači s Barcom,kasni na treninge itd. On je naš iduće sezone,sigurno. Dakle,Roni dolazi,Carlo ostaje jer........ostaje i jer osvaja LP-a ove godine....hmmmm |
|
|
|
|
|
#7190 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Messina - Milan 0-2
Ronaldo, Kaka Konacan predict Samo da jos jednom napomenem, nece se uzimat u obzir rezultati kod kojih ne stoji konacni predict... FORZA MILAN! ![]()
|
|
|
#7191 |
|
Registered User
![]() |
to sto je carletto dobar prema igracima cesto zna biti dvosjekli mac, posto je bilo nebrojeno primjera kada su ga psovali i seedorf i prije sheva jer ih je, s pravom vadio van..svi govore kako je on super kao osoba, matteoni je u intervjuu u sportskim s njim takodjer to naglasio..
|
|
|
|
|
|
#7192 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Messina - Milan
0 - 3 Ronaldo, Kaka', Pirlo konačni predikt
|
|
|
|
#7193 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7194 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
“I have a splendid relationship with Carlo Ancelotti. He is a friend, not a general. I get on well with Carlo as I did with Gigi Simoni and Vincente Del Bosque. It’s not because he is permissive. Ancelotti knows when to say no and deals with the locker room brilliantly.” |
|
|
|
|
|
|
#7195 | |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#7196 |
|
Registered User
![]() |
OFFICIAL MESSINA-MILAN LINE-UPS
4/15/2007 MESSINA (4-5-1): Paoletti; Lavecchia, Zanchi, Iuliano, Giallombardo; Alvarez, Pestrin, D'Aversa, De Vezze, Masiello; Riganň. MILAN (4-3-1-2): Dida; Cafu, Bonera, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Gourcuff; Kakŕ; Gilardino, Ronaldo. |
|
|
|
|
|
#7197 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
GGGOOOOLLLLLLLLL 1:0 Kaka'
Ma neka nam daju scudetto 2005 , a mi cemo znati sto, kako i zgog cega... scudetto 2006 je kod Intera i spravom jer smo i mi kaznjeni prema tome nista nema cudno u tome da smo bili nevini dobili bi ga mi... ok...
|
|
|
#7198 |
|
Registered User
![]() |
Ha,ha Favalli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gourcuff asistencija...brao majstore...
|
|
|
|
|
|
#7199 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
2:0 Favalinjooooooo
![]() Što se Favali raspucao u zadnje 2 prvenstvene ha ha ha ha
|
|
|
#7200 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
auu pravo dobro , u odlicnoj smo formi to je dobro , samo da se niko ne povrijedi do manchestera
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|