AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 18-04-2007, 21:42   #7246

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Lazio - raspored

Lazio - Fiorentina 22/04/2007 15.00 SERIE A
Roma - Lazio 29/04/2007 15.00 SERIE A
Lazio - Livorno 06/05/2007 15.00 SERIE A
Inter - Lazio 13/05/2007 15.00 SERIE A
Lazio - Parma 20/05/2007 15.00 SERIE A
Siena - Lazio 27/05/2007 15.00 SERIE A

Trebali bi do kraja prestić Lazio pošto imaju jeben raspored a izgleda i da malo padaju - dva remija protiv ekipa koju su pri dnu tablice...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2007, 01:12   #7247

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
A ovi interovci su bas jadni, oni totalno imaju luzerski mentalni sklop. Vec dvije utakmice im treba pobjeda da i matematicki budu prvaci, i oni nikako dobiti... hehehe (nije da se bunim).

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2007, 02:09   #7248

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Kao i uvijek FORZA MILAN svima.

Razbismo Ascoli a sada cemo i Cagliari, samo nemojmo se istrosit sa njima jer nam treba snage za ManU.
Zao mi je sto juce nije igrao Gourcuff, jer bi on idealno zamenio Kaku kada je izasao, ali nema veze, valjda ce igrati protiv Cagliaria i ManU.

Za sledecu utakmicu, moj Konacan Predikt je:

Milan - Cagliari
3-1
Ronaldo, Seedorf, Pirlo

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2007, 02:56   #7249

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
inter mi je jos vise uljepsao dan pokazavsi koliko su jadni da nemogu doma ni remi protiv rome izvuc..
slazem se milanistom mostar u slucaju gile, ja se nadam da ce me gila svojim igrama protiv manchestera demantirat, ali za sada drzim misljenje da na velikim utakmicama uvijek zakaze
geoff is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2007, 06:05   #7250

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Za one koje interesuje statistika o napadu i uspesnosti Milana evo par informacija:

-Svi golovi koje je Gilardino dao tokom fudbalske godine 2006-2007-

28-10-1006: Milan-Inter 3-4
1-11-2006: Milan-Anderlecht 4-1, Champions League
3-12-2006: Cagliari-Milan 2-2
16-12-2006: Fiorentina-Milan 2-2 (2 gola)
20-12-2006: Milan-Catania 3-0
23-12-2006: Udinese-Milan 0-3
11-1-2007: Milan-Arezzo 2-0, Coppa Italia
14-1-2007: Milan-Reggina 3-1
31-1-2007: Roma-Milan 3-1, Coppa Italia
3-3-2007: Milan-Chievo 3-1
31-3-2007: Roma-Milan 1-1
7-4-2007: Milan-Empoli 3-1
18-4-2007: Ascoli-Milan 2-5 (2 gola)

-Svi golovi koje je Kaka' dao tokom fudbalske godine 2006-2007-

13-9-2006: Milan-Aek 3-0 (Champions League)
17-9-2006: Parma-Milan 0-2
17-10-2006: Anderlecht-Milan 0-1 (Champions League)
28-10-2006: Milan-Inter 3-4
1-11-2006: Milan-Anderlecht 4-1 - 3 gola (Champions League)
20-12-2006: Milan-Catania 3-0 - 2 gola
23-12-2006: Udinese-Milan 0-3
7-3-2007: Milan-Celtic 1-0 (Champions League)
3-4-2007: Milan-Bayern 2-2 (Champions League)
15-4-2007: Messina-Milan 1-3
18-4-2007: Ascoli-Milan 2-5 (2 gola)

-Svi golovi koje je Seedorf dao tokom fudbalske godine 2006-2007-

22-9-2006: Stella Rossa-Milan 1-2 (Champions League)
17-9-2006: Milan-Parma 0-2
28-10-2006: Milan-Inter 3-4
14-1-2007: Milan-Reggina 3-1
3-3-2007: Milan-Chievo 3-1
11-4-2007: Bayern Monaco-Milan 0-2 (Champions League)
18-4-2007: Ascoli-Milan 2-5

Ako ovome dodamo jos 5 golova koje je dao Ronaldo i onih 3 Oliveire i 2 Inzaghi, to nam dokazuje da Man U ima cega da se plasi, jer ovi brojevi zvuce zastrasujuce. Ipak 47 golova izmedju pomenutih 6 igraca (a ima ih jos koji su davali golove, pa cak i Favalli !!!) nije lose, zar ne??!!

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2007, 06:40   #7251

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Jučer smo se brat i ja baš onako lijepo nasmijali. Gledali smo Milan a ponekada prebacivali i na Inter da vidimo kako je tamo stanje...
Interisti pripremili koreografiju, sve je bilo spremno za slavlje, i još im sudac pokloni penal za 1-1....i na kraju.... 1-3! hahahahaha!! Da ste samo vidjeli Morattievo lice kada je Cassetti zabio za 1-3. Kao u dobra "stara" vremena! Luzeri, šta reći. Nek dobro proslave ovaj scudetto, ipak je to rijetka pojava, svakih 20-ak godina.
Naša sljedeće tekma je Cagliari.....hm....trebali bismo odmoriti Seedorfa i Pirla da budu potpuno svježi za Old Trafford jer su obojica sada u poprilično dobroj formi. Kaka' moze odigrati poet jedno poluvrijeme kao i sada.
Serginho, CAfu, Pippo su jos uvijek na posebnim pripremama, nadam se da ce se dobro spremiti
Moj prijedlog za Cagliari:
.................kalac..............
cafu...bonera...kaladze..serginho.....
...............ambrosini...........
....gattuso......gourcuff.......
..............kaka'............
.......ronaldo...gilardino........

Milan-Cagliari 2-0
Ronaldo, Gila
KONAČNI PREDICT
-----------------------------
Old 19-04-2007, 13:50   #7252

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
Acmir^ is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Zanimljiva je jedna stvar. Kad smo igrali loše jebali smo mater Carlu a sad kad deremo sve redom niko njega ne spominje???????????????
Kad gubimo,on je kriv,kad pobjeđujemo,igrači su zaslužni?????????????????
U čemu je fora...pitanje je jesu li treneri uopće toliko bitni kao što se na veliko sere po svim mogućim medijima??????????????????????

da to je vrlo interesantna stvar, ovo pokazuje da je Carlo nije bio kriv sto smo tolko lose igrali u prvoj polovini sezona. Ja mislim da su uvek igraci krivi ako gubimo od malih timova, ne su motivisani ne trcu nema tu sto trener da radi, ali protiv jakih timova gde ja igra izednacena tu resava taktiku trenera. Tu je Carlo izvanredan svi znamo da kad je on dosao, rekord u ligi sampiona ni je izvanredan a to se najvise postuje zato ga toliko cenim iako me kurci sa njegovom kukavickom igru ipak donosi rezultate i najpametno bi bilo da ostane jos u Milanu.

Milan - Cagliari 3-1
Oliveira, Kaka, Gila
Suazo

KONACAN PREDIKT

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Acmir^ is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2007, 17:08   #7253

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Acmir^
da to je vrlo interesantna stvar, ovo pokazuje da je Carlo nije bio kriv sto smo tolko lose igrali u prvoj polovini sezona. Ja mislim da su uvek igraci krivi ako gubimo od malih timova, ne su motivisani ne trcu nema tu sto trener da radi, ali protiv jakih timova gde ja igra izednacena tu resava taktiku trenera. Tu je Carlo izvanredan svi znamo da kad je on dosao, rekord u ligi sampiona ni je izvanredan a to se najvise postuje zato ga toliko cenim iako me kurci sa njegovom kukavickom igru ipak donosi rezultate i najpametno bi bilo da ostane jos u Milanu.
Ma to je standardno, kad god i koji god tim gubi, uvijek je kriv trener, a kad se pobjeđuje, igrači su zaslužni.
Dok bi trebala biti obostrana krivica i zasluga nije tako...
Veliku igru ima i trenerova postavka i odnos s igračima, ali po meni najveću ulogu imaju sami igrači, jer mogu ti na klupi svi najbolji stručnjaci, ak se igračima neigra, džaba ti sve, možeš ti sa njim na treningu danima radit npr. slobodne udarce, al njega ak neće na tekmi džaba ti sve....
Al bezobzira na sve ostat će ono standardno, kad se gubi TRENER JE GLAVNI KRIVAC.

---------------
AC Milan - Cagliari 2-0
ACM: Pirlo, Ronaldo
KONAČAN PREDIKT
----------
ide prva kamila......
Old 19-04-2007, 19:32   #7254

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Daj te ljudi pa trener je ta koji motivise igrace, ja Carla krivim zato sto neda mladim igracima da igraju i zato ga nezelim vise u Milan. Isto tako mi trenunto pobjedjujemo to je velika zasluga Mr. Kaka, hvala bogu pa imamo Kaku a inace gdje bi mi bili boga ti pitaj. Isto tako ja mislim da je Ronaldov dolazak pogidao motiv ostalih igraca na veliki nivo.
Old 19-04-2007, 21:14   #7255

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bosniaco
Daj te ljudi pa trener je ta koji motivise igrace, ja Carla krivim zato sto neda mladim igracima da igraju i zato ga nezelim vise u Milan. Isto tako mi trenunto pobjedjujemo to je velika zasluga Mr. Kaka, hvala bogu pa imamo Kaku a inace gdje bi mi bili boga ti pitaj. Isto tako ja mislim da je Ronaldov dolazak pogidao motiv ostalih igraca na veliki nivo.
Pa ne bi se složio baš...Ako nekom igraču treba neko da ga motivira protiv Juveta onda taj nije normalan. Više motivacije treba protiv malih klubova ali opet svi igrači Milana su veeeeeeeeeeeeeeeeliki profesionalci i to uvijek moraju pokazivat....No na kraju krajeva, zar treba veće motivacija od činjenice da si igrač AC Milana???????????????
Naravno da trener igra bitnu ulogu no ne toliko bitnu. Mi smo već igrali formaciju"božićno drvce" pa su igrali,blago rečeno ko kurac, Dok je protiv Bayerna bila druga priča. Logičan zaključaj bi bio da je tu Ancelotti utjeco 20% i manje.
Ovo što kažeš da mi pobjeđujemo zaslugom Kaka je logično(malo prenapuhano ali logično)jer on je na terenu i on igra,ne Carlo. Kaka je kompletan igrač i trener nema šta tu mudrovat kod njega. On kad igra igra,kad ne igra...jebaji ga. Što se tiče mlađih igrača...Gourcci je igro i u prvim utakmicama je bio totalno izgubljen.Imo je šansu i iskoristio je i nije baš. Možda je trebo igrat u kupu ali eto,ima još vremena za njega. Protiv Messine je odlično odigro. Naravno da je Ronijev dolazak poboljšo atmosferu no opet tu Carlo nije bitan jer su ga doveli drugi ljudi,ne on. Primjer Odda je najbolji. Odličan u Laziu,poprilično neprepoznatljiv u Milanu a igra na istoj poziciji i s boljim igračima što opet dovodi do zaključka da Carlo tu ništa ne može. Zapitajte se, jeli odnos prema trenerima u modernom nogometu pošten...ako zaključite da nije,pošteno priznajte i probajte/mo se drugačije odnosit prema njima...barem im ne jebat majku svaki pun kad klub izgubi. Ipak je Carlo puno dao Milanu...
Old 19-04-2007, 21:19   #7256

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Ma to je standardno, kad god i koji god tim gubi, uvijek je kriv trener, a kad se pobjeđuje, igrači su zaslužni.
Standardno je ali pošteno nije...

Quote:
Al bezobzira na sve ostat će ono standardno, kad se gubi TRENER JE GLAVNI KRIVAC.
To bi se trebalo promjenit,barem ovdje na forumu jer dalje utjecat ne možemo. Dakle ti ako si svijestan ovoga ne ponašaj se ko većina koja nije u pravu.
Old 19-04-2007, 21:39   #7257

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Ronaldo u Milanu lakši 5 kilograma

MILANO - Otkad je zimus iz Reala stigao u Milan, brazilski napadač Ronaldo smršavio je pet kilograma. Tajna je u dijetnom programu klupskih liječnika, ali i u pojačanom angažmanu na treninzima i utakmicama. Dok je još bio u Realu, kritičari su ga stalno prozivali zbog viška kilograma.

Milan - Cagliari 3:0 KONAČAN REZULTAT
Roni 2x,Kaka
Old 20-04-2007, 01:09   #7258

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Trener je odgovoran za taktiku koju postavlja, da je od pocetka sezone u talijanskom prvenstvu stavljao igrace kao i danas , sa dve špice već bi odavno osigurali ligu prvaka, a ne strepili do zadnjeg kola. Jer kako objasniti da se doma protiv Atalante il nekog takvog sličnog igra sa jednom špicom, i onda zavrsi 0-0, sjeti se samo koliko je takvih utakmica ove sezone bilo... Druga stvar sta je pogodio s tom taktikom protiv Bayerna, al upravo ta taktika nas je mogla i sjebat da je Celticu sviran penal na San Siru.

Svjestan sam da trener zna trenutnu formu pojedinih igraca i da zna kako ih treba posloziti u tom trenutku, ali ako Milan doma igra s slabijim momcadima defanzivno s jednom spicom i sa Ambrosnijem i Gatussom zajedno, onda u qurac i sve...

Zato na kraju sezone, neka Carlo fino osvoji LP sa jednom špicom, i nek mu se Berlusconi zahvali i dofura nekog hrabrijeg trenera... (mislim svaka cast Ancelottiju kaj je osvojio sve s Milanom, al dojma sam da bi Lippi puno vise napravio s tim igracima, i prijasnjih sezona, vec dve godine bez trofeja, evo ide i treca...)

Campioni d`Europa

Last edited by Warp05; 20-04-2007 at 01:11.
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2007, 07:18   #7259

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Tako mlado a pametno stvorenje ...
Haha ma to je već mnogo puta dokazano haha... ŠALIM SE

Mislim da bi sada bila VELIKA šteta prodati Gilu... Čovjek počinje pokazivati zašto je došao u Milan...
Irma is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2007, 10:49   #7260

KAKA_22

Registered User

KAKA_22's Avatar

Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
KAKA_22 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Warp05
Trener je odgovoran za taktiku koju postavlja, da je od pocetka sezone u talijanskom prvenstvu stavljao igrace kao i danas , sa dve špice već bi odavno osigurali ligu prvaka, a ne strepili do zadnjeg kola. Jer kako objasniti da se doma protiv Atalante il nekog takvog sličnog igra sa jednom špicom, i onda zavrsi 0-0, sjeti se samo koliko je takvih utakmica ove sezone bilo... Druga stvar sta je pogodio s tom taktikom protiv Bayerna, al upravo ta taktika nas je mogla i sjebat da je Celticu sviran penal na San Siru.

Svjestan sam da trener zna trenutnu formu pojedinih igraca i da zna kako ih treba posloziti u tom trenutku, ali ako Milan doma igra s slabijim momcadima defanzivno s jednom spicom i sa Ambrosnijem i Gatussom zajedno, onda u qurac i sve...

Zato na kraju sezone, neka Carlo fino osvoji LP sa jednom špicom, i nek mu se Berlusconi zahvali i dofura nekog hrabrijeg trenera... (mislim svaka cast Ancelottiju kaj je osvojio sve s Milanom, al dojma sam da bi Lippi puno vise napravio s tim igracima, i prijasnjih sezona, vec dve godine bez trofeja, evo ide i treca...)
kak ti znas da necemo osvojit LP????? odigrat cemo x protiv man utd u gostima i 1:0 pobijedit doma!!!! a chelsea ce pobijedit liverpool i bit ce chelsea u finalu i milan u finalu!!!! i milan ce pobijedit na produzetke il penale!!!!!

Tags
balkan

Posting Rules