![]() |
|
|
#7246 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Lazio - raspored
Lazio - Fiorentina 22/04/2007 15.00 SERIE A
Roma - Lazio 29/04/2007 15.00 SERIE A Lazio - Livorno 06/05/2007 15.00 SERIE A Inter - Lazio 13/05/2007 15.00 SERIE A Lazio - Parma 20/05/2007 15.00 SERIE A Siena - Lazio 27/05/2007 15.00 SERIE A Trebali bi do kraja prestić Lazio pošto imaju jeben raspored a izgleda i da malo padaju - dva remija protiv ekipa koju su pri dnu tablice... |
|
|
|
|
|
#7247 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
A ovi interovci su bas jadni, oni totalno imaju luzerski mentalni sklop. Vec dvije utakmice im treba pobjeda da i matematicki budu prvaci, i oni nikako dobiti... hehehe (nije da se bunim).
|
|
|
#7248 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Kao i uvijek FORZA MILAN svima.
Razbismo Ascoli a sada cemo i Cagliari, samo nemojmo se istrosit sa njima jer nam treba snage za ManU. Zao mi je sto juce nije igrao Gourcuff, jer bi on idealno zamenio Kaku kada je izasao, ali nema veze, valjda ce igrati protiv Cagliaria i ManU. Za sledecu utakmicu, moj Konacan Predikt je: Milan - Cagliari 3-1 Ronaldo, Seedorf, Pirlo
|
|
|
#7249 |
|
Registered User
![]() |
inter mi je jos vise uljepsao dan pokazavsi koliko su jadni da nemogu doma ni remi protiv rome izvuc..
slazem se milanistom mostar u slucaju gile, ja se nadam da ce me gila svojim igrama protiv manchestera demantirat, ali za sada drzim misljenje da na velikim utakmicama uvijek zakaze |
|
|
|
|
|
#7250 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Za one koje interesuje statistika o napadu i uspesnosti Milana evo par informacija:
-Svi golovi koje je Gilardino dao tokom fudbalske godine 2006-2007- 28-10-1006: Milan-Inter 3-4 1-11-2006: Milan-Anderlecht 4-1, Champions League 3-12-2006: Cagliari-Milan 2-2 16-12-2006: Fiorentina-Milan 2-2 (2 gola) 20-12-2006: Milan-Catania 3-0 23-12-2006: Udinese-Milan 0-3 11-1-2007: Milan-Arezzo 2-0, Coppa Italia 14-1-2007: Milan-Reggina 3-1 31-1-2007: Roma-Milan 3-1, Coppa Italia 3-3-2007: Milan-Chievo 3-1 31-3-2007: Roma-Milan 1-1 7-4-2007: Milan-Empoli 3-1 18-4-2007: Ascoli-Milan 2-5 (2 gola) -Svi golovi koje je Kaka' dao tokom fudbalske godine 2006-2007- 13-9-2006: Milan-Aek 3-0 (Champions League) 17-9-2006: Parma-Milan 0-2 17-10-2006: Anderlecht-Milan 0-1 (Champions League) 28-10-2006: Milan-Inter 3-4 1-11-2006: Milan-Anderlecht 4-1 - 3 gola (Champions League) 20-12-2006: Milan-Catania 3-0 - 2 gola 23-12-2006: Udinese-Milan 0-3 7-3-2007: Milan-Celtic 1-0 (Champions League) 3-4-2007: Milan-Bayern 2-2 (Champions League) 15-4-2007: Messina-Milan 1-3 18-4-2007: Ascoli-Milan 2-5 (2 gola) -Svi golovi koje je Seedorf dao tokom fudbalske godine 2006-2007- 22-9-2006: Stella Rossa-Milan 1-2 (Champions League) 17-9-2006: Milan-Parma 0-2 28-10-2006: Milan-Inter 3-4 14-1-2007: Milan-Reggina 3-1 3-3-2007: Milan-Chievo 3-1 11-4-2007: Bayern Monaco-Milan 0-2 (Champions League) 18-4-2007: Ascoli-Milan 2-5 Ako ovome dodamo jos 5 golova koje je dao Ronaldo i onih 3 Oliveire i 2 Inzaghi, to nam dokazuje da Man U ima cega da se plasi, jer ovi brojevi zvuce zastrasujuce. Ipak 47 golova izmedju pomenutih 6 igraca (a ima ih jos koji su davali golove, pa cak i Favalli !!!) nije lose, zar ne??!!
|
|
|
#7251 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Jučer smo se brat i ja baš onako lijepo nasmijali. Gledali smo Milan a ponekada prebacivali i na Inter da vidimo kako je tamo stanje...
Interisti pripremili koreografiju, sve je bilo spremno za slavlje, i još im sudac pokloni penal za 1-1....i na kraju.... 1-3! hahahahaha!! Da ste samo vidjeli Morattievo lice kada je Cassetti zabio za 1-3. Kao u dobra "stara" vremena! Luzeri, šta reći. Nek dobro proslave ovaj scudetto, ipak je to rijetka pojava, svakih 20-ak godina. Naša sljedeće tekma je Cagliari.....hm....trebali bismo odmoriti Seedorfa i Pirla da budu potpuno svježi za Old Trafford jer su obojica sada u poprilično dobroj formi. Kaka' moze odigrati poet jedno poluvrijeme kao i sada. Serginho, CAfu, Pippo su jos uvijek na posebnim pripremama, nadam se da ce se dobro spremiti Moj prijedlog za Cagliari: .................kalac.............. cafu...bonera...kaladze..serginho..... ...............ambrosini........... ....gattuso......gourcuff....... ..............kaka'............ .......ronaldo...gilardino........ Milan-Cagliari 2-0 Ronaldo, Gila KONAČNI PREDICT -----------------------------
|
|
|
|
#7252 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
da to je vrlo interesantna stvar, ovo pokazuje da je Carlo nije bio kriv sto smo tolko lose igrali u prvoj polovini sezona. Ja mislim da su uvek igraci krivi ako gubimo od malih timova, ne su motivisani ne trcu nema tu sto trener da radi, ali protiv jakih timova gde ja igra izednacena tu resava taktiku trenera. Tu je Carlo izvanredan svi znamo da kad je on dosao, rekord u ligi sampiona ni je izvanredan a to se najvise postuje zato ga toliko cenim iako me kurci sa njegovom kukavickom igru ipak donosi rezultate i najpametno bi bilo da ostane jos u Milanu. Milan - Cagliari 3-1 Oliveira, Kaka, Gila Suazo KONACAN PREDIKT
|
|
|
|
#7253 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Dok bi trebala biti obostrana krivica i zasluga nije tako... Veliku igru ima i trenerova postavka i odnos s igračima, ali po meni najveću ulogu imaju sami igrači, jer mogu ti na klupi svi najbolji stručnjaci, ak se igračima neigra, džaba ti sve, možeš ti sa njim na treningu danima radit npr. slobodne udarce, al njega ak neće na tekmi džaba ti sve.... Al bezobzira na sve ostat će ono standardno, kad se gubi TRENER JE GLAVNI KRIVAC. --------------- AC Milan - Cagliari 2-0 ACM: Pirlo, Ronaldo KONAČAN PREDIKT ---------- ide prva kamila......
|
|
|
|
#7254 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Daj te ljudi pa trener je ta koji motivise igrace, ja Carla krivim zato sto neda mladim igracima da igraju i zato ga nezelim vise u Milan. Isto tako mi trenunto pobjedjujemo to je velika zasluga Mr. Kaka, hvala bogu pa imamo Kaku a inace gdje bi mi bili boga ti pitaj. Isto tako ja mislim da je Ronaldov dolazak pogidao motiv ostalih igraca na veliki nivo.
|
|
|
#7255 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Naravno da trener igra bitnu ulogu no ne toliko bitnu. Mi smo već igrali formaciju"božićno drvce" pa su igrali,blago rečeno ko kurac, Dok je protiv Bayerna bila druga priča. Logičan zaključaj bi bio da je tu Ancelotti utjeco 20% i manje. Ovo što kažeš da mi pobjeđujemo zaslugom Kaka je logično(malo prenapuhano ali logično)jer on je na terenu i on igra,ne Carlo. Kaka je kompletan igrač i trener nema šta tu mudrovat kod njega. On kad igra igra,kad ne igra...jebaji ga. Što se tiče mlađih igrača...Gourcci je igro i u prvim utakmicama je bio totalno izgubljen.Imo je šansu i iskoristio je i nije baš. Možda je trebo igrat u kupu ali eto,ima još vremena za njega. Protiv Messine je odlično odigro. Naravno da je Ronijev dolazak poboljšo atmosferu no opet tu Carlo nije bitan jer su ga doveli drugi ljudi,ne on. Primjer Odda je najbolji. Odličan u Laziu,poprilično neprepoznatljiv u Milanu a igra na istoj poziciji i s boljim igračima što opet dovodi do zaključka da Carlo tu ništa ne može. Zapitajte se, jeli odnos prema trenerima u modernom nogometu pošten...ako zaključite da nije,pošteno priznajte i probajte/mo se drugačije odnosit prema njima...barem im ne jebat majku svaki pun kad klub izgubi. Ipak je Carlo puno dao Milanu... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7256 | ||
|
Registered User
![]() |
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#7257 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldo u Milanu lakši 5 kilograma
MILANO - Otkad je zimus iz Reala stigao u Milan, brazilski napadač Ronaldo smršavio je pet kilograma. Tajna je u dijetnom programu klupskih liječnika, ali i u pojačanom angažmanu na treninzima i utakmicama. Dok je još bio u Realu, kritičari su ga stalno prozivali zbog viška kilograma. Milan - Cagliari 3:0 KONAČAN REZULTAT Roni 2x,Kaka |
|
|
|
|
|
#7258 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Trener je odgovoran za taktiku koju postavlja, da je od pocetka sezone u talijanskom prvenstvu stavljao igrace kao i danas , sa dve špice već bi odavno osigurali ligu prvaka, a ne strepili do zadnjeg kola. Jer kako objasniti da se doma protiv Atalante il nekog takvog sličnog igra sa jednom špicom, i onda zavrsi 0-0, sjeti se samo koliko je takvih utakmica ove sezone bilo... Druga stvar sta je pogodio s tom taktikom protiv Bayerna, al upravo ta taktika nas je mogla i sjebat da je Celticu sviran penal na San Siru.
Svjestan sam da trener zna trenutnu formu pojedinih igraca i da zna kako ih treba posloziti u tom trenutku, ali ako Milan doma igra s slabijim momcadima defanzivno s jednom spicom i sa Ambrosnijem i Gatussom zajedno, onda u qurac i sve... Zato na kraju sezone, neka Carlo fino osvoji LP sa jednom špicom, i nek mu se Berlusconi zahvali i dofura nekog hrabrijeg trenera... (mislim svaka cast Ancelottiju kaj je osvojio sve s Milanom, al dojma sam da bi Lippi puno vise napravio s tim igracima, i prijasnjih sezona, vec dve godine bez trofeja, evo ide i treca...)
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by Warp05; 20-04-2007 at 01:11. |
|
|
|
|
|
#7259 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
Mislim da bi sada bila VELIKA šteta prodati Gilu... Čovjek počinje pokazivati zašto je došao u Milan... |
|
|
|
|
|
|
#7260 | |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Quote:
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|