![]() |
|
|
#7261 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#7262 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Samo sam htio reć da trener uopće ne igra tako bitnu ulogu u igri ekipe...no kako svijetom vlada glupost....idemo dalje.
Vjerojatna postava protiv Cagliaria: ............................KALAC............................ ......CAFU......BONERA.......KALADZE......FAVALLI ........AMBROSINI....BROCCI.....SEEDORF........... .........................GOURCUFF.......................... .................RONALDO....OLIVERIA................... KLUPA: Storari Nesta Simic Pirlo Gattuso Borriello Inzaghi |
|
|
|
|
|
#7263 |
|
Registered User
![]() |
Milan Zero In On Zambro
FC Barcelona number 11 wing-back Gianluca Zambrotta is apparently in Milan’s crosshairs as the ex-Juve man is seen as the perfect summer signing for Ancelotti’s side. The Azzurri star was almost signed for the Rossoneri after the World Cup, but, although he was fine to leave Juventus floundering in Serie B, didn’t want to add insult to injury immediately. With both Cafú and Serginho slated to pick up a golden handshake and a clap on the back from Berlusconi before being shown the door there’s a need for versatile wing-backs at Milanello. Even local lad Giuseppe Favalli will be a not-exactly-spring-chicken 35 in January. Zambrotta rep Beppe Bonetto is expected to talk with Barça’s Begiristain and Laporta to decide if the Italian will have a more core role in Rijkaard’s team next year. The Spanish side wouldn’t be averse to a suitably succulent bid as the Dutch Coach appears to see Zambro as too much of a wing-back rather than the solid full-back he wants. As the player is now 30, the Rossoneri are confident that a reasonable offer of the same 10 million Euros paid to the Vecchia Signora will repatriate the former Como and Bari player. |
|
|
|
|
|
#7264 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Quote:
A di si ti pročitao u mom postu da nećemo osvojit ligu prvaka???? Čitaj kako se spada i onda komentiraj, a ne ovako... ![]()
|
|
|
|
#7265 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Igrači su ti koji igraju, al trener ih treba uigrat, treba im usadit neke akcije, nekakvu automatiku na treningu, treba znat postavit taktiku, treba znat koji mu je igrač u kakvoj formi i može li takav igrat ili ne, mora znat kada i koju zamjenu napravit da promijeni tijek utakmice u svoju korist,... to su sve vrlo važne značajke za igru koje igrači sami nemgu napravit. Druga je stvar ak cijele sezone igraš bunker i očekuješ da Kaka jednim potezom riješi utakmicu, za to zbilja nije važan trener, već Kakina forma...
|
|
|
|
#7266 |
|
Registered User
![]() |
Da se osvrnem na tu raspravu o treneru..mislim da je trener itekako bitan, pogledajte samo primjere rafe beniteza ili hiddinka..benitez je od nikakog liverpoola napravio ekipu koja u zadnje tri godine igra 2 polufinala lige prvaka, a ima igrace poput marka gonzaleza,bellamya, pennnata, aggera ili finnana; sto je spalleti napravio od prosjecne ekipe rome..
ja ipak cijenim ancelottia, ali mislim da neki drugi trener ne bi mogao izgubiti vec dobiveno finale u istanbulu, jer je on tad jednostavno morao djelovati na igrace da odigraju psiholoski jednako drugo poluvrijeme i da dodatno osnazi vezni red i razbije bilo kakve liverpoolove pokusaje, a ne da nam vladimir smicar zabije gol s dvadeset metara.. |
|
|
|
|
|
#7267 |
|
Registered User
![]() |
Kako onda možete objasnit ovo što se događa Capellu u Realu? On je ipak najbolji trener današnjice...a Real je loš,jako loš...???
|
|
|
|
|
|
#7268 |
|
Registered User
![]() |
problem reala je sto oni kupuju zvijezde koji izvode trikove, a ne igrace koji igraju nogomet..mislim da je to skup zvijezdica ciji egoizam ni ''konzilij'' trenera ne bi mogao dovesti u red..oni godisnje kupe 5-6 novih igraca, a tako je nemoguce igrati ozbiljan nogomet..mislim da je capello jos uvijek vrhunski trener, ali je njegova filozofija nogometa pobjede od 1-0 ili 2-1 ako sa bas primi gol, a to u realu i spanjolskoj ovi jednostavno ne zele vidjeti, a to je uvijek radio kada je bio trener milan,rome i juvea..
eto to je moje misljenje oko capella i reala, ne tvrdim da sam 100% u pravu.. |
|
|
|
|
|
#7269 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Dobro je rekao jedan moj jaran vezano za transfere Real M., njihovi skauti čim vide da je neki igrač dao fin gol ili uradio neki dobar dribling, odmah se nađe na njihovoj listi želja....
|
|
|
#7270 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan - Cagliari 2-1
Ronaldo X2, Suazo KONAČAN PREDICT ------------------------------ Vjerojatna postava prema Gazzetti.... ...............kalac........... cafu...bonera..kaladze..favalli.... ..............brocchi......... ..ambro..........gourcuff...... ............seedorf.............. ....ronaldo.....oliveira....... Kaka', Maldini,Nesta,Serginho,Pippo nisu niti na klupi, dok su Oddo, Marek, Pirlo,Gattuso i Gila rezerve. Procitao sam interwiew s Benitezom koji kaze kako bi za Milan bilo najbolje da lijevog beka igra Maldini, jer je on sposoban zatvoriti Ronalda. Kaladze je prespor, a Jankulovski i Serginho ostavljaju previse mjesta iza sebe. Nije loša ideja uopće..... Oddo--Nesta--Bonera--Maldini--- ![]()
|
|
|
|
#7271 |
|
Registered User
![]() |
Milan - Cagliari 3-0
Ronaldo, Seedorf, Kaladze Konacan Predict
|
|
|
#7272 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Milan-Cagliari 3:1
Ronaldo, oliveira, Gourcuff Konacan predict |
|
|
|
|
|
#7273 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Milan - Cagliari
3-0 Ronaldo x2, Gila Konačan predikt Edit: skužila sam da Gile nema... pa.. hm.. možda Pirlo da gol.. ![]()
Last edited by eve; 21-04-2007 at 10:52. |
|
|
|
|
|
#7274 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pa jel se sjecas kako je dobro odigrao protiv Intera Maldini? |
|
|
|
|
|
|
#7275 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan-Cagliari 3:1
Ronaldo Gila Gourcuff Suazo Konacan Predict!
|
| Tags |
| balkan |
|
|