AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 21-04-2007, 13:11   #7276

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
Acmir^ is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff
ja ipak cijenim ancelottia, ali mislim da neki drugi trener ne bi mogao izgubiti vec dobiveno finale u istanbulu, jer je on tad jednostavno morao djelovati na igrace da odigraju psiholoski jednako drugo poluvrijeme i da dodatno osnazi vezni red i razbije bilo kakve liverpoolove pokusaje, a ne da nam vladimir smicar zabije gol s dvadeset metara..

tu se ne slazem s tobom kako moze Carlo utjecat na igrace da ne prime gol od Smicera ko je tu kriv ako ne igraci koi ga nisu dobro zatvorili, ko ja kriv za Gerardov gol ako ne nasa odbrana koja ga ostavila samog u sesnaesterca.

Ni je samo Carlo kriv sto smo primili tri gola, igraci su vise krivi ja mislim zato sto nisu ostali skoncentrirani u tih 10 minuta Carlo tu ni je nista mogo da uradi.
A to da bi drugi trener nebi mogao da izgubi vec dobiveno finale, znaj da taj drugi trener mozda ni je bi stigo do finala tako da budi zahvalan sto smo odigrali jedno od najlepsih finala u istoriji ligu sampiona bez razlike sto smo izgubili.

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Acmir^ is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2007, 14:26   #7277

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
igraci su mislili da je utakmica gotova vec na poluvremenu, jer da su krenili istom zestinom kao sto su igrali prvo poluvrijeme onda bi to bilo najljepse finale lige prvaka jer bismo razbili liverpool...a kako je benitez uspio podici igrace liverpoola nakon katastrofalnog poluvremena, tako je i carlo morao inzistirati na jednakoj pozrtvovnosti i drugo poluvrijeme i terat van one koji se opuste..
naravno da on nije kriv zbog gerradovog i smicerovog gola, ali je cinjenica da je milan izgledao totalno izgubljeno nakon prvog primljenog gola, a tu je iskljuciva krivica na treneru
geoff is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2007, 15:02   #7278

vlado

Registered User

vlado's Avatar

vlado is on a distinguished road
Opa Ronaldo 2x... Kakva steta sto ga ne mozemo upotrijebit u ligi sampiona
vlado is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2007, 22:37   #7279

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Odlična vijest je da mi igramo fenomenalno a Man.Utd. pada lagano... Samo da ih još Chelsea dobije...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2007, 23:10   #7280

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Rio Ferdinand propušta polufinale Lige prvaka

Obrambeni nogometaš Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, propustit će obje polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Milana, nakon što je u današnjoj utakmici protiv Middlesbrougha pogoršao ozljedu prepona.

Engleski reprezentativac ozlijedio se u utakmici polufinala kupa protiv Watforda proteklog vikenda, a danas je morao biti zamijenjen u poluvremenu utakmice.

"Trebao bi biti izvan terena oko dva tjedna. Definitivno neće igrati protiv Milana, ali očekujemo da se vrati do utakmice protiv Chelsea." rekao je menadžer Uniteda, Sir Alex Ferguson.
Old 22-04-2007, 01:46   #7281

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Konacno sve sjeda na svoje mjesto, evo razlike kad se igra sa dvije špice il sa jednom....

Zbilja šteta šta nema Ronija u LP, al ne smeta, ovako ce pobjeda bit slađa. Sad je već i treće mjesto u prvenstvu udaljeno 1 bod, s tim da LAzio danas ima teško domaćinstvo protiv Fiorentine, gdje će teško do sva tri boda, a imaju i teži raspored (Roma, Inter, između ostalih).

Ronaldo zbilja igračina, zabija iz svih situacija na sve načine (hint: pogledati drugi gol ), Pirlo konačno iz slobodnjaka dao gol, a što je najvažnije odmorili se najvažniji igrači (Kaka, Nesta, Maldini, Oddo, Rino,..). MUFC u padu forme, a Milan se diže, zvuči dobro, nadam se da će dobro i završiti.

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2007, 05:42   #7282

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Jučer je definitivno igrač utakmice bio CAFU!! Genijalna utakmica što se njega tiče. Kao da je povratio i malo one brzine od prije! Rotacijom Odda i njega dobijamo stvarno vrlo dobre bekove. Iako se Oddo mora još popraviti, nadam se da i hoće.

Dalje...Šimić i Kaladze loši, posebno Kaladze. Favalinho ok

Gourcuff stvarno ima potencijal ali mora naučiti igrati brži nogomet, i prije svega poboljšati vlastiti sprint, jer je i Seedorf bio brži od njega ( Seedorf jucer isto ODLIČAN ).

Ronaldo....?? 12 utakmica 7 golova, mislim oko 4 asistencije i jedan zarađeni penal.....!!
Il Fenomeno!

Na predictu sam stavio 2-1 i golovi: RonaldoX2 i Suazo....!! I taman mislim kako ću jednom pogoditi i rezultat i strijelce, i onda Pirlo zabije sa 30 metara

A sada United.... bez Nevilla, Ria, Vidica... Ali opet su jaki. Čekamo utorak....
Old 22-04-2007, 07:38   #7283

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ovo sinoc je bila rutinska, ali ipak vazna pobjeda. Uzeli smo nova tri boda, a najvazniji igraci su se odmorili, kaka je bio na tribini..seedorf je odigrao izvrsnu utakmicu, vidi se da igra puno bolje kada nema defanzivnih zadataka, sto je pokazao i protiv bayerna, izvrsno je odigrao za cafua prilikom provg gola.Cafu je takodjer bio odlican, podsjetio me na neke prosle igre, iako sam ga cesto kritizirao ove sezone, jos uvijek ima centarsut kakvog oddo, nazlost, moze samo sanjati..o ronaldu sto reci, covjek je zabio gol prsima..gourcuff igra previse rezervirano, daje samo sigurna dodavanja, mislim da bi trebao pokazati vise drskosti u igri, bar u takvim utakmicama kao sto je bila ova sinoc..kala strasan, uz napravljeni penal, jos i crveni karton..

a sada ono sto cekam vec danima, a to je manchester..raduje me vijest sto im neigraju ova trojica iz obrane, kada ima je bila kompletna obrana igrali su sjajno, kad se vidic ozlijedio poceli su problemi, a sad se trebaju stvarno zabrinuti..zamjene koje ce igrati, silvestre, brown, heinze, o'shea, su blago receno nesigurne, a za browna tvrdim da je najgori stoper u engleskoj..tu treba traziti sansu, a ni van der saar nije najsigurniji u zadnje vrijeme..
mislim da ce carlo krenuti s 4-5-1 formacijom i mislim da je to ovaj put dobar izbor jer ce na taj nacin ambro i rino duplirat bokove sto je bitno zbog onog malog pedera ronalda, a seedorf i kaka ce imati napadacke slobode..
raduje i forma pirla i neste, kao i dide, iskreno se nadam da ce dida branit u utorak je mi kalac ne ulijeva bas neko povjerenje..
eto, mal sam oduljio ovaj post, al sam moro napist nest za mancheter jer sam uvjeren u nas prolaz!!
geoff is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2007, 09:40   #7284

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
odlicno , lazio gubi 80' . samo bod razlike od 3 mjesta hihi.

Milan squad: Dida, Kalac, Fiori, Storari; Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Simic; Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf; Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira

ekipa koja putuje u manchester

MI SMO VAMA SO NA RANU

Last edited by ENIS; 22-04-2007 at 09:47.
ENIS is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2007, 10:15   #7285

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki

Na predictu sam stavio 2-1 i golovi: RonaldoX2 i Suazo....!! I taman mislim kako ću jednom pogoditi i rezultat i strijelce, i onda Pirlo zabije sa 30 metara
za ovo molim extra bod
prvo mi padne napamet Pirlo...mislim si, ušo je u naku fazu kad se želi dokazat... bude on potegnuo nekaj... i onda se sjetim Gile... al fala Bogu pa sam skužila da on ne igra i stavila Pirla nazad... ak ćete mi priznat... ( )

i moram priznat da sam iznenađena, ugodno naravno, porastom forme... baš se veselim utorku... nadam se da nije uzalud...
Old 22-04-2007, 10:45   #7286

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Forzaaaaaa Inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 22-04-2007, 11:51   #7287

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
I Roma izgubi danas, šteta što je već gotovo kasno, da smo seranije probudili mogli smo i drugo mjesto uzeti, ali nebitno, imamo mjesto koje nas vodi u LP, to je većini ovdje na forumu bio GLAVNI CILJ ove sezone....
Old 23-04-2007, 01:00   #7288

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Ostavljajte svoje predicte za sljedecu tekmu: 24.04. MUFC - Milan

Pa cu poslje te napravit tablicu...

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2007, 05:04   #7289

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Moj Konacan Predikt za sledecu utakmicu je:

ManuU-Milan
1-1

Kaka'

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2007, 05:23   #7290

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
ManU : AC Milan
1:2
Runny , Gilardino, Sedorf

Konačan Predict

Tags
balkan

Posting Rules