![]() |
|
|
#7276 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
tu se ne slazem s tobom kako moze Carlo utjecat na igrace da ne prime gol od Smicera ko je tu kriv ako ne igraci koi ga nisu dobro zatvorili, ko ja kriv za Gerardov gol ako ne nasa odbrana koja ga ostavila samog u sesnaesterca. Ni je samo Carlo kriv sto smo primili tri gola, igraci su vise krivi ja mislim zato sto nisu ostali skoncentrirani u tih 10 minuta Carlo tu ni je nista mogo da uradi. A to da bi drugi trener nebi mogao da izgubi vec dobiveno finale, znaj da taj drugi trener mozda ni je bi stigo do finala tako da budi zahvalan sto smo odigrali jedno od najlepsih finala u istoriji ligu sampiona bez razlike sto smo izgubili.
|
|
|
|
#7277 |
|
Registered User
![]() |
igraci su mislili da je utakmica gotova vec na poluvremenu, jer da su krenili istom zestinom kao sto su igrali prvo poluvrijeme onda bi to bilo najljepse finale lige prvaka jer bismo razbili liverpool...a kako je benitez uspio podici igrace liverpoola nakon katastrofalnog poluvremena, tako je i carlo morao inzistirati na jednakoj pozrtvovnosti i drugo poluvrijeme i terat van one koji se opuste..
naravno da on nije kriv zbog gerradovog i smicerovog gola, ali je cinjenica da je milan izgledao totalno izgubljeno nakon prvog primljenog gola, a tu je iskljuciva krivica na treneru |
|
|
|
|
|
#7278 |
|
Registered User
![]() |
Opa Ronaldo 2x... Kakva steta sto ga ne mozemo upotrijebit u ligi sampiona
|
|
|
|
|
|
#7279 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Odlična vijest je da mi igramo fenomenalno a Man.Utd. pada lagano... Samo da ih još Chelsea dobije...
|
|
|
|
|
|
#7280 |
|
Registered User
![]() |
Rio Ferdinand propušta polufinale Lige prvaka
Obrambeni nogometaš Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, propustit će obje polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Milana, nakon što je u današnjoj utakmici protiv Middlesbrougha pogoršao ozljedu prepona. Engleski reprezentativac ozlijedio se u utakmici polufinala kupa protiv Watforda proteklog vikenda, a danas je morao biti zamijenjen u poluvremenu utakmice. "Trebao bi biti izvan terena oko dva tjedna. Definitivno neće igrati protiv Milana, ali očekujemo da se vrati do utakmice protiv Chelsea." rekao je menadžer Uniteda, Sir Alex Ferguson. |
|
|
|
|
|
#7281 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Konacno sve sjeda na svoje mjesto, evo razlike kad se igra sa dvije špice il sa jednom....
Zbilja šteta šta nema Ronija u LP, al ne smeta, ovako ce pobjeda bit slađa. Sad je već i treće mjesto u prvenstvu udaljeno 1 bod, s tim da LAzio danas ima teško domaćinstvo protiv Fiorentine, gdje će teško do sva tri boda, a imaju i teži raspored (Roma, Inter, između ostalih). Ronaldo zbilja igračina, zabija iz svih situacija na sve načine (hint: pogledati drugi gol ), Pirlo konačno iz slobodnjaka dao gol, a što je najvažnije odmorili se najvažniji igrači (Kaka, Nesta, Maldini, Oddo, Rino,..). MUFC u padu forme, a Milan se diže, zvuči dobro, nadam se da će dobro i završiti. ![]()
|
|
|
#7282 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Jučer je definitivno igrač utakmice bio CAFU!! Genijalna utakmica što se njega tiče. Kao da je povratio i malo one brzine od prije! Rotacijom Odda i njega dobijamo stvarno vrlo dobre bekove. Iako se Oddo mora još popraviti, nadam se da i hoće.
Dalje...Šimić i Kaladze loši, posebno Kaladze. Favalinho ok Gourcuff stvarno ima potencijal ali mora naučiti igrati brži nogomet, i prije svega poboljšati vlastiti sprint, jer je i Seedorf bio brži od njega ( Seedorf jucer isto ODLIČAN ). Ronaldo....?? 12 utakmica 7 golova, mislim oko 4 asistencije i jedan zarađeni penal.....!! Il Fenomeno! Na predictu sam stavio 2-1 i golovi: RonaldoX2 i Suazo....!! I taman mislim kako ću jednom pogoditi i rezultat i strijelce, i onda Pirlo zabije sa 30 metara ![]() A sada United.... bez Nevilla, Ria, Vidica... Ali opet su jaki. Čekamo utorak....
|
|
|
|
#7283 |
|
Registered User
![]() |
Ovo sinoc je bila rutinska, ali ipak vazna pobjeda. Uzeli smo nova tri boda, a najvazniji igraci su se odmorili, kaka je bio na tribini..seedorf je odigrao izvrsnu utakmicu, vidi se da igra puno bolje kada nema defanzivnih zadataka, sto je pokazao i protiv bayerna, izvrsno je odigrao za cafua prilikom provg gola.Cafu je takodjer bio odlican, podsjetio me na neke prosle igre, iako sam ga cesto kritizirao ove sezone, jos uvijek ima centarsut kakvog oddo, nazlost, moze samo sanjati..o ronaldu sto reci, covjek je zabio gol prsima..gourcuff igra previse rezervirano, daje samo sigurna dodavanja, mislim da bi trebao pokazati vise drskosti u igri, bar u takvim utakmicama kao sto je bila ova sinoc..kala strasan, uz napravljeni penal, jos i crveni karton..
a sada ono sto cekam vec danima, a to je manchester..raduje me vijest sto im neigraju ova trojica iz obrane, kada ima je bila kompletna obrana igrali su sjajno, kad se vidic ozlijedio poceli su problemi, a sad se trebaju stvarno zabrinuti..zamjene koje ce igrati, silvestre, brown, heinze, o'shea, su blago receno nesigurne, a za browna tvrdim da je najgori stoper u engleskoj..tu treba traziti sansu, a ni van der saar nije najsigurniji u zadnje vrijeme.. mislim da ce carlo krenuti s 4-5-1 formacijom i mislim da je to ovaj put dobar izbor jer ce na taj nacin ambro i rino duplirat bokove sto je bitno zbog onog malog pedera ronalda, a seedorf i kaka ce imati napadacke slobode.. raduje i forma pirla i neste, kao i dide, iskreno se nadam da ce dida branit u utorak je mi kalac ne ulijeva bas neko povjerenje.. eto, mal sam oduljio ovaj post, al sam moro napist nest za mancheter jer sam uvjeren u nas prolaz!! |
|
|
|
|
|
#7284 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
odlicno , lazio gubi 80' . samo bod razlike od 3 mjesta hihi.
Milan squad: Dida, Kalac, Fiori, Storari; Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Simic; Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf; Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira ekipa koja putuje u manchester
Last edited by ENIS; 22-04-2007 at 09:47. |
|
|
|
|
|
#7285 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Quote:
prvo mi padne napamet Pirlo...mislim si, ušo je u naku fazu kad se želi dokazat... bude on potegnuo nekaj... i onda se sjetim Gile... al fala Bogu pa sam skužila da on ne igra i stavila Pirla nazad... ak ćete mi priznat... ( )i moram priznat da sam iznenađena, ugodno naravno, porastom forme... baš se veselim utorku... nadam se da nije uzalud...
|
|
|
|
|
#7286 |
|
Registered User
![]() |
Forzaaaaaa Inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#7287 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
I Roma izgubi danas, šteta što je već gotovo kasno, da smo seranije probudili mogli smo i drugo mjesto uzeti, ali nebitno, imamo mjesto koje nas vodi u LP, to je većini ovdje na forumu bio GLAVNI CILJ ove sezone....
|
|
|
#7288 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ostavljajte svoje predicte za sljedecu tekmu: 24.04. MUFC - Milan
Pa cu poslje te napravit tablicu...
|
|
|
#7289 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Moj Konacan Predikt za sledecu utakmicu je:
ManuU-Milan 1-1 Kaka'
|
|
|
#7290 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
ManU : AC Milan
1:2 Runny , Gilardino, Sedorf Konačan Predict
|
| Tags |
| balkan |
|
|