![]() |
|
|
#7321 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Šteta... Bilo ljepih prilika kod 2-1 da ih dotučemo, i vjerujem da se poslje toga nebi digli, a umjesto toga obrnuto bilo, oni izjednačili i poludili, na kraju Dida uspio zasjenit Kaku.
Al dobro, nije ni ovo loš rezultat, dali su dva gola u gostima, valjda ce to bit dosta za San Siro... Sve u svemu, šteta, odlična prilika bila za osigurat finale već u prvojtekmi...
|
|
|
#7322 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Prvo poluvrijeme izgubismo.....
Šteta, ovaj zadnji gol stvarno bezveze primismo (prvi je posebna priča), od izlaska Gattusa igra nam je pala. Ništa sad valja ići na pobjedu i to je to. FORZA MILAN!!!!
|
|
|
#7323 |
|
Registered User
![]() |
stvatno steta
nakon onako dobre igre u prvom i na pocetku drugog poluvremena,ali ne da nam se. Stvarno smo oslabili sa igrom kada je Gatuso izasao, toga sam se i bojao. Steta, velika steta.
ALI IMA SAN SIRO!!! F O R Z A M I L A N |
|
|
|
|
|
#7324 |
|
Registered User
![]() |
Steta... Zaista steta, ali mislim treba pohvalit igrace Mancestera za stravicno drugo poluvrijeme, samo su spustili loptu po zemlji kratki pasovi, samo tehnika i eto dva gola... U drugom poluvremenu, brojao sam dodire Gilardina. to je bilo 5 dodira, ne mislim driblinga ili osvojenih duela nego samo dodira... Nevjerovatno... Bravo Kaka, trebamo hvala bogu sto imamo njega, jer bez njega...
|
|
|
|
|
|
#7325 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
A sta sad, dobro je na kraju, dva gola u gostima. da ih je netko nudio prije utakmice svi bi prihvatilili. Rjesit ce to decki na san siru. Samo mi nije jasno zasto pippo nije igrao. pa onaj gilardino je tako trul, nije ni jedan duel dobio. nista nije napravio, jedino je izborio jedan faul koji i nije trebao faul biti. Bonera isto nije igrac za velike utakmice (vec se to znalo, al se danas potvrdilo), isto los, neznam moze li on uzet loptu bez klizeceg starta ili svaki put mora nepotrebno uklizavat.
Kaki treba spomenik dici. onaj drugi gol- cudo. nemam rjeci. |
|
|
|
|
|
#7326 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
`Bem ti srecu!
Velika steta al i protiv bavaraca primili smo gol u 91 pa smo prosli... Prvo poluvrjeme bilo smo perfektni odlicni jedina slaba karika dida do ispucavanja za Kaku. Kaka hmmmmm pokazao je da je najbolji na svijetu i to je to svaka cast majstore. Drugo poluvrjeme ne znam prerano smo se povukli jos povrede Maldinija i Gattusa jebg pali smo stvarno.Ipak Man Utd je najjaca ekipa u evropi trenutno igra na vise polja i to veoma uspjesnu citavu sezonu.. Ali nadam se pobjedi na San Siru,jer ko bi vjerovao da nakav Milan koji ce cupa citavu sezonu pobjedom moze obezbjediti finale CL. Jedna stvar koja me raduje je ta da Man Utd je protiv Rome odigrao katastrofa u Italiji Roma ih je mogla pobjediti sa vise razlike al nisu imali srece.Man Utd izgleda prestrasno kod kuce ali u gostima nisu nesto. Ferdinand se ne vraca sigurno za ostale ne znam Valjda ce nas sreca pogledat i da odemo u tu Atinu samo jedan gol Daj gol daj gol hajde Milan dajjj goll...
|
|
|
#7327 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
eh ne znam kako ste vi vidjeli ovu utakmicu, al meni je ovo kao ono finale protiv liverpoola. uradimo sve super u prvom poluvremenu i onda u drugom nas nigdje nema. malo ancelotti sa svojom taktikom (gourcuff mjesto gilardina) malo sreca i primamo jeftine golove.... al et valjda ce ova dva gola u gostima biti presudna
jos jednom Kaka kralj, Berlusconi mu treba dat sve sto pozeli, priznali mi to ili ne, bez njeg smo trenutno nula al et i Bayern nas je bio otpisom nakon 2:2 u milanu, pa ih kasnije nije nigdje bilo. sigurno ce na san siru to biti drugi manchester, jer i u rimu nisu bogzna sta pokazali.... |
|
|
|
|
|
#7328 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
II poluvrijeme dokazuje da se ekipa treba pomladit jer nakon odlicnih 45 minuta drugih 45 nikiko nemoze potrcat osim Kake . Gilla nevjervatno nisam vidio njegovo ovakvo izadnje nikad al et sta se moze , nije sam mogo nista .
|
|
|
|
#7329 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Svi velite za Gilu kako nije ništa odigrao, istina, al teško je kad si sam u napadu išta odigrat, uvjek trojica obrambenih oko tebe, a Gila ipak nije tako prodoran ko Kaka, on je gol igrač koji čeka trenutak, priliku i da gol, a u ovoj tekmi takvih situacija nije bilo. Da je još netko u napadu bio, onda bi i Gila više pokazao... Al sve jedno trebao je bolje odigrat, otvarat se i trčat,... Točno se vidjelo da fali još jedan u napadu, Kaka sve probije bok, il ide u polu kontru i oko njega i Gile pet igrača.. Al bojim se da Carlo neće od ove taktike odustat ni na San Siru.
![]()
|
|
|
#7330 |
|
Registered User
Fave Players: Larsson/McGrath/Keaveney!
![]() |
[b]Let's face it boys - only for Kaka last night you would have been slaughtered and out already.He won't get that freedom or space in the 2nd leg so how else are you seriously gonna score more goals than Utd? - I believe Utd will score at least 2 in Milan and cannot see AC scoring 3 or 4...
|
|
|
|
|
|
#7331 |
|
Registered User
![]() |
Sada mi je jako zao zbog rezultata, ali sam uvjeren u prolaz jer smo zabili dva gola, a u uzvratu ce, nadam se igrati pippo u napadu jer je ovaj gila ocajan..i rooney je igrao sam u napadu pa je zabio dva gola, gila doslovno nije nist napravio..s njim kaka i seedorf ne mogu kombinirati akcije jer ovaj zna sam stopat loptu i dodat prvom do sebe, da je sinoc na tom mjestu bio ronaldo, razbili bi ih sigurno..
evidentno smo pali izlaskom gattusa, a brocchi je bio katastrofalan, mislim da je on i izgubio loptu na pol terena kad je rooney zabio za 3-2 hvalio sam dosta boneru, al je ipk on sirovina od igraca, koji bez klizeceg starta ne moze nist, napravio je onaj glupi faul kad je pirlo vec uzeo loptu pirlo je sinoc igrao dosta rezervirano, mislim da ga je ferguson odlucio jako dobro cuvati eto, uvjeren sam da cemo ih dobit na san siru jer smo mi MILAN |
|
|
|
|
|
#7332 |
|
Registered User
![]() |
i da, sad se sjetih carlettovih sjajnih trenerskih poteza...
on vadi jedinog napadaca i stavlja veznog igraca i tako postaje prvi trener koji demonstrira formaciju 4-6-0 a jos je gore, sto i vela, koji je prenosio tekmu na HRTu i rekao da je kaka bar u rangu c.ronalda( mislim idiote, kaka igra nogomet kakav ovaj ne moze zamisliti ), zna kakve ce takticke poteze povuc carlo, pa zna da ce mjesto gattusa uci brochi i da ce carlo kasnije vadit napadaca za nekoga |
|
|
|
|
|
#7333 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
E jesi cuo da je Vela jučer spomenio Milan club Rijeku i Novigrad????
A ti njegovi komentari da je Kaka' u rangu C. Ronalda su samiješni jer KAKa' NIJE u rangu Ronalda - on je rang IZNAD!!!!!! Kaka' je najbolji igrač na svijetu.... Dida, Brocchi, Bonera, Gila.......užas. Samo se nadam da će nam se za uzvrat oporaviti Maldini, Gattuso i Pippo i onda mozemo dobiti Uniteda. 1-0 nam je dosta, i 2-1. Svi se Englezi ponašaju kao da je gotovo a istina je da tek počinje....
|
|
|
|
#7334 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Jel ti ides na uzvrat? |
|
|
|
|
|
|
#7335 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nije mi se Sale javio jos tako da ne znam. Rekao je da su mu se javili iz Rijeke i Novigrada i zaželio im sretan put itd....
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|