![]() |
|
|
#7441 |
|
Registered User
![]() |
ja i mrki bi isli
![]() |
|
|
|
|
|
#7442 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7443 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
najnormalnija je stvar u nogometu da igrači mijenjaju klubove...al ovo što je Shevchenko napravio bila je velika glupost...on je stvarno izdao navijače i uništio si je igrački ugled skroz, dolaskom u Chelsea, koji mi je inače jedan od dražih klubova...al on očito nije shvatio da će se morat ponovo dokazivat i da njima neće bit što je bio nama... i ja ga ne bi vratila... ne mrzim ga, al nek mu bude sad, nek i dalje pleše kak mu ženica svira...
Milan - Fiorentina 2 - 0 Gila, Oliveira... (sretan mu rođendan, btw. )Konačan predikt
|
|
|
|
#7444 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Mislim da nam Sheva ne bi nimalo pomogao, cak sta vise unio bi nemir u svlačionicu jer on se uvijek ponasao prepotentno i dobro zna da bi ga Berlusconi uvijek zastitio, a u nasoj svlacionici niko nije zasticen niko osim Jednog i Jedinog Paolo Maldinija...
Prema tome, Sheva ? Ne, Hvala !
|
|
|
#7445 |
|
Registered User
![]() |
AC Milan : Fiorentina
3:1 Kaka,Oliveira,Serginho,Mutu... Konačan Predict
|
|
|
#7446 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7447 |
|
Registered User
![]() |
Mislim da ga niti glavni u svlacionici ne bi dobro primili, juce je u SN bio intervju s maldinijem i bilo je pitanje oko povratka sheve, pa je Paolo bio u najmanju ruku nezainteresiran oko toga, a takodjer pise da su galliani i berlusconi pitali paola i billya oko dolaska ronalda, sto misle o tome..
|
|
|
|
|
|
#7448 |
|
Registered User
![]() |
Evo prvo pol 0:0 , Kaki regularan gol ponisten a onda kasnije Kaka penal fulao.
Steta, vidi se da su nasi u najmanju ruku umorni i nekako nezainteresovani za tekmu jeb ga nekako ih i razumijem, nakon one tekme u srijedu i nije ti vise do igre ![]() Nadam se da ce bar zabit jedan da pobijedimo i ovjerimo tu poziciju za Cl u slucaju da NEDAJ BOZE ponovo izgubimo od Liverpula...
|
|
|
#7449 |
|
Registered User
![]() |
Šteta, još nismo 100% osigurali minimalno 4 poziciju, treba nam jos samo jedna pobjeda
po mogucnosti odmah u narednom kolu protiv Catanje da bi glavni igraci mogli odmarat predzadnje kolo protiv Udinezea i lagano se spremat za Finale protiv Liverpula.
|
|
|
#7450 |
|
Registered User
Fave Players: [ 14 ]T. Henry,[ 22 ] Kaka',[ 21 ] Andrea Pirlo...
![]() |
ma sta se brinete za to 4.mjesto.To je osigurano,a sta nas briga osvojicemo LP ako Bog da heh...jebga Kaka promasi onaj penal.ma nema veze.Kakva Catania...ma Dino to nije problem. Samo se sad ceka finale... !!! A sto se tice onih dresova za finale,ma nije to tolko bitno meni su obje kombinacije dobre,samo da dobijemo...
|
|
|
#7451 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Šteta za današnju tekmu, čist gol Kaki poništiše, + penal.
Et na kladionici mi se ne da ni kad igram protiv svojih, danas igrao X na Milanu, maši Arminiu...........
|
|
|
#7452 |
|
Registered User
![]() |
Sve mi je jasno osim...kako niko nije primjetio genijalnu igru Seedorfa u zadnje 4 utakmice?
|
|
|
|
|
|
#7453 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ja sam izgleda jedina koja želi da se Sheva vrati! Naravno ako je istina da je otišao zbog žene... Pa baš vi ne bi uradili isto zbog ljubavi????
|
|
|
|
|
|
#7454 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7455 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Quote:
Uopće nije bitno zašto je otišao, nego sama činjenica da je sam htio otići, a da ga nitko nije tjerao. A u Milanu je imao sve, bio je legenda kluba (i još je), bio zamjenik kapetana, imao sigurno dobru plaću, imao uređen život, svi ga obožavali, al je on to sve odbio zbog žene, da mu djeca uče engleski,...(ČITAJ: Abramovićevih dolara). I zato ga ne želim, pa nek sada žena i dalje šopingira po Londonu i nek mu djeca uče engleski! (bas me zanima kaj ce reč ako ode iz Londona sljedece sezone, oće mu onda bit to sve bitno) ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|