![]() |
|
|
#7456 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7457 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Sheva ja bio i ostace legenda San Sira....
Ali napustiti klub i navijace kad je najteze a svi ga maksimalno volili sve radi dolara ipak to pokazuje kakav je covjek... Umjesto njega treba dovest ove mlade napadace za buducnost Huntellar Torres itd. tj. treba mislit na buducnost a ne vracati se u proslost jer sheva je proslost. I kad bi se vratio nikad ga nebi volio kao sto sam nekad dok je bio uzor svakom navijacu Milana,sad je tu fenomen Kaka. Ps.Danas Carlo kao izjavio umjesto Ronaldinha vise bi volio Etta Alexa(Barzagli) Ribery i mozda Buffon.Carlu se najvise svijda etto misli da bi se idealno uklopio u nas sistem igre..
|
|
|
#7458 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Ali koja ljubav, prema cemu???!!! Ljubav prema dengima (sto kazu nasi dragi Rusi i ostali), ma kakva zena samo su pare u pitanju, bolji mu je Roman nego Silvio, valjda veci l.?.v, uh izvinite hteo sam reci biznismen, ali nema veze ako ga nece niko mi cemo ga uzeti, za slucaj da igramo sa Barcelonom, da im moze dat jos po koji gol, he, he, he.! Iako Cak mu je i Silvio ostavio "otvorena vrata" za povratak, kao sto je izjavio juce i danas raznim novinama. Ma nece ga niko vise (osim Dinammo Kijeva), a ponajmanje Paolo i Billi, koji se pitaju koga dovesti. Nadajmo se da ce nam za dobijenu Ligu Sampiona kupiti nekog novog Brazilca kao sto je Kerlon, Pato, Dani Alves, Diego ili Ronaldinho.
|
|
|
|
#7459 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Costacurta postaje trener u Milanu
LEGENDA Rossonera Alessandro Costacurta prihvatio je ponudu trenera Milana Carla Ancelottija da se pridruži njegovom trenerskom osoblju na kraju sezone kad ode u igračku mirovinu. "Na Ancelottijev prijedlog, Costacurta će postati drugi pomoćni trener, uz Maura Tassottija", rekao je potpredsjednik Milana Adriano Galliani, te također otkrio kako će se upravi Milana iduće godine pridružiti i bivši veznjak Milana i brazilske reprezentacije, Leonardo, stoji na službenim stranicama UEFA-e. 41-godišnji veteran Costacurta debitirao je za Milan još daleke 1986. godine, te u 20 igračkih godina sakupio isto toliko većih trofeja. Costacurta je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri sakupio i 59 nastupa za Italiju, a 23. će svibnja imati priliku okončati karijeru osvajanjem Lige prvaka ukoliko Milan u Ateni pobijedi Liverpool. A ŠTO JE OVO LIJEPO PROČITAT... |
|
|
|
|
|
#7460 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Da, to su lijepe vijesti. Billy i Leonardo od sljedeće sezone u stručnom stožeru....
Što se tiče mercata Carlo je izjavio kako ne želi Ronaldinha nego umjesto njega tri igrača: Alex ( PSV ), Ribery 8 Marseille ), Eto'o. Mislim da je ovo PUNO pametniji izbor i da bi Milan dovođenjem ove trojice bio jači nego kupnjom Ronaldinha...
|
|
|
|
#7461 |
|
Registered User
![]() |
Ali, tu je najrealniji eto'o, jer mislm da ce alex gotovo sigurno u chelsea, posto je njihov igrac, a ribery ce u englesku ili spanjolsku..iako je pametno to carletto rekao, bolje kupit ovakva tri igraca za ronaldinhove pare..
|
|
|
|
|
|
#7462 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Ma dacu pola ekipe za Kaku, pocev od Brocchia, Favalia, Kalaca, i jos ponekih igraca manje vaznosti u Milanu pa cak i Ancellotija. Nama treba zamena za Maldinija, npr Abidal, Pato bi mogao dobro doci jer je svestran i sigurno ce se uklopiti u "Brazilske seme", to nama treba. Pomenuti igraci su takodje dobra investicija na duge staze, njih dvojica ce za par godina vredeti sigurno oko 80-100 miliona, a Kerlona da i ne pominjem, jer nismo jedini koji su shvatili da je igracina Man U, Chelsea, Liverpool, Barca, Real... svi ga jure, a Galliani nece da plati popisanih 10-12 miliona, koji ce za par godina biti sigurno 40-50, isto kao sto su se zajebali sa Fredom iz Liona pre par sezona.
|
|
|
|
#7463 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
hehe ako smijem malu digresiju, ljudi ja diplomirAo
![]() ![]() ![]() ako treba kome kakav finansijski savjet, na raspolaganju sam Eto nadam se da cemo dobit 23ceg u Atini, pa da produzim slavlje citav mjesec ![]() Forza Milan ![]() |
|
|
|
|
|
#7464 |
|
Registered User
![]() |
cestitam na diplomi, si studirao ekonomiju?
|
|
|
|
|
|
#7465 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Cestitam huss!!
|
|
|
|
#7466 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Pridružujem se čestitkama...
Ja i dalje ostajem pri svom stavu u vezi Shevchenka. I 99% sam sigurna da bi većina vas, ako se on vrati iduće sezone, za 2-3 mjeseca zaboravila i da je ikad bio otišao... P.S. Enis nemam sad vremena, poslat ću ti ono "objašnjenje" za koji dan... |
|
|
|
|
|
#7467 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
hvala na cestitkama
da ekonomiju jesmo to kolege?? ![]() |
|
|
|
|
|
#7468 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#7469 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
@huss jarane svaka čast!!!!!!! Eh imam ja pitanje za tebe, znaš li koliko košta matka, neda mi se da je prenosim ![]()
|
|
|
|
#7470 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|