![]() |
|
|
#7606 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ma ja sam oduševljen, najbolje je Ancelotti (a koliko me samo naživciro svojom taktikom ove sezone, al isplatilo se
)rekao, da su jednu od najtežih sezona u povijesti kluba završili sa takvim uspjehom... Svaka čast!![]()
|
|
|
#7607 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
vjerovao sam ancelotiju od početka( pročitajte postove ,ko ne vjeruje) i znao sam da čovjek zna vodit našu ekipu, i da nije uvijek do trenera,nego do forme i želje igrača, al i dalje je, po struci, bolji Lippi......
mahmuram u školi, ev i sad kod kuće..... ... ... ... još sam da je dobit Sevillu...i imamo Superkup.. al i ovo je previše... Hvala Milan što si me učinio sretnim....... FORZA MILAN
|
|
|
|
#7608 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
još ne vjerujem da je Pippo ono zabio...
![]() nije me se dojmilo finale... al kad se sjetim onog protiv Manchestera... ili Bayerna... srce je na mjestu... ![]() FORZA VECCHIO CUORE ROSSONERO!!!
|
|
|
|
#7609 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Emerson close to Milan Thursday 24 May, 2007
-------------------------------------------------------------------------------- Real Madrid midfielder Emerson is being linked with a move to Milan after reportedly reaching an agreement with the European champions. The Brazilian left Juventus last summer after the club’s demotion to Serie B, but hasn’t enjoyed his new life in La Liga and is allegedly ready to head back to the peninsula. According to Spanish newspaper Sport, Milan have already finalised a deal with El Puma, who would join the San Siro outfit in the summer. The player had already been paired with Milan in the past few months after Rossoneri Coach Carlo Ancelotti made it clear that he would be more than happy to have the 32-year-old at his disposal. The former Roma star has been heckled by fans at the Santiago Bernabeu and reportedly informed Los Blancos of his desire to leave two months ago, after speaking to chief Ramon Calderon. Emerson’s market value has seemingly dropped since his move to the Merengues, but the Rossoneri are allegedly ready to invest Ł7m plus striker Ricardo Oliveira, who currently earns Ł4.2m a season. Milan will earn approximately Ł48m thanks to their win in the Champions League Final against Liverpool and have decided to invest the money in the transfer market. The club’s wish list is also reported to include Andriy Shevchenko of Chelsea as well as Barcelona duo Samuel Eto’o and Gianluca Zambrotta, although all three have denied they will be changing clubs this summer. Campioni krenuli u mercato!!
|
|
|
#7610 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Il Puma nije los, ali kada se setim za koga je igrao, i koliko je star (sto nije novost u Milanu), nije mi do njega. Zar na toj poziciji za manje para nije bolje kupiti Alexa iz PSV-a???
Svejedno, posto smo pokupili nesto novca sa jos jednom Evropskom titulom, mozemo kupovati vise dobrih igraca. Sto se tice sledece i poslednje utakmice za ovu sezonu (u Ligi), nadam se da cemo zavrsiti u stilu, sa jos jednom pobedom u nizu. Moj Konacan Predikt je: Reggina-Milan 0-2 Inzaghi, Kaka' p.s. jos nisam video moguce postave, tako da cu mozda izmeniti moj predikt sto se tice igraca ali ne i konacnog rezultata. Dali neko zna je li Ronaldo spreman za igru ili ne?
|
|
|
#7611 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Milan je jedini tim koji je u prethodnih 5 god. bio 3 puta u finalu... To dovoljno govori...
Maloprije gledam na TV-u kako su Ambrosini i Nesta uzeli transparent od navijača na kojem je pisalo: "LO SCUDETTO. METTILO NEL C**O". Odnosilo se na Inter. Ne znam jestel to već napisali ali ipak... P.S. Enis niš od onog. Htjela sam ti to još jučer napisat al ostala sam bez baterije na mob. Bila sam dolje južnije od Mostara a u Mo nisam mogla nikako doć... |
|
|
|
|
|
#7612 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Reggina - AC Milan 0-2
Ronaldo2X K.P.
|
|
|
|
#7613 |
|
Registered User
![]() |
@eki111
emerson i alex ne igraju na istoj poziciji, a alexa ce bit jako tesko dovest posto je to igrac chelsea koji je na svojevrsnoj posudbi u psv-u inace, emerson mi se oduvijek gadio, igrao je u pogresnim klubovima (roma,juve,real) i ja ge ne bih htio u milanu Nadam se da cemo na ljeto dosta trosit i doves 2-3 vrhunska igraca |
|
|
|
|
|
#7614 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma nista od alexa on je vec preso u plave za jedan dolar .)
|
|
|
|
#7615 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Sta je sa Ronniem dali je spreman za nedelju???
|
|
|
|
#7616 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ja još uvjek ne vjerujem da smo europski prvaci. Jedna od najgorih sezona, kazna, oduzimanje bodova, upitan uopce nastup u LP, pa kvalifikacije za LP bez priprema, pa pocinje prvenstvo, otisao Seva, a nije dovedeno nikakvo zvucno pojacanje, pas losa igra zbog neprpremljenosti momcadi; kazna brzo anulirana, al se onda nastavilo sa par 0-0 rezultata, dosdao Ronaldo (al ga nema u LP), sreca pa bila lagana skupina, prosli bez problema, pa Celtic jedva; i tu pocinje dizanje forme, i rjesavanje Bayerna (a mislili su da imaju super rezultat iz prve tekme), pa onda ona rapsodija protiv Manchestera, i na kraju OSVETA!
Svaka cast!!!!! ![]()
|
|
|
#7617 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Galliani se izvuono Morattiju zbog tih transova.Meni najbolji trans u interovim bojama i pise mi ovo nismo osvojili 42 god.
Galliajni najavio da se vraca Donati to je onaj mali vezni iz atalante ja mislim on je tam na posudbi 1982 god Rekao je da Milan uvijek ima najjacu odbranu i da ce se to i nastaviti znaci samo najbolji ce doc i najavio dolazak sjajnog napadaca. Takodjer nije siguran u ostanak Oliviere i Kaladzea al zato Kaka i Gila ostaju milion post Zambrotta juce izjavio da ostaje u Barci i naredne godine ali danas za sky sport kaze da mu je drago za milan i da bi volio igrati u milanu ima puno prijatelja a kaze posebno mu je drago sto ga rossoneri vole iako je igrao za juve i na kraju je rekoa da zeli da osvoji s barcom spansko prvenstvo a o transferima se nis ne zna
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 25-05-2007 at 11:50. |
|
|
|
|
|
#7618 |
|
Registered User
![]() |
sada kad su se slegli malo dojmovi oko pobjede u finalu, htio bih spomenuti najboljeg stopera na svijetu - NESTU
u nekim je trenucima sam drzao obranu milana, koji je to meni uzitak gledati kako taj covjek igra u obrani, kako radi ciste klizece startove u obrani, kako iznosi loptu, koliko je neprelazan jedan na jedan - njegova igra u obrani je cista umjetnost, naprosto me odusevljava |
|
|
|
|
|
#7619 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
ljudi izgleda ko da kad ja ne komentiram na ovom forumu da milan pobjeđuje.....hehe...ma zajebavam se.....NESTA je isti JA!!! od mene se očekiva da budem među njaboljim stoperima u hrvatskoj....znam da ce neki govorit da serem, al ko ih jebe....samo da mi VINOGRADAR dođe u 1 HNL i tamo ostane par godina....pokazao bi se moj talent....
|
|
|
|
#7620 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
He ma Milan je mehanizam u kojem je svaki dio bitan
Nesta je svakako izvsrtan, ali ne zaboravite i Pirla koji je trenutno najbolji igrac na toj poziciji, onda Gattuso razbijac, pa Kaka mislim sta reci o tom momku. Uglavnom, jest da je vecina nas "pljuvala" po Ancelottiu, al on je zasluzan sto vecina ovih igraca igra ovako dobro na svojim pozicijama.Sjetite se samo sta je Pirlo igro u Interu(kad je uopste dobijao priliku da igra), carlito je covjek koji mu je dodijelio tu ulogu zadnjeg veznog, dakle, vratio ga sa mjesta poluspice i to se pokazalo ka izvrstan potez sve ove godine.... |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|