![]() |
|
|
#7636 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
eto još jedna sezona je iz nas, očekivao sam da ću na kraju reći da se trebamo nadati boljoj idućoj sezoni, ali i ova je extra završilo, tak da se nadam da ćemo sledeće samo poboljšati svoj rezultat u sriji a,a ponoviti onaj iz LP FORZA MILAN --------------- jebga neće nam valjda zoltan doć....
|
|
|
|
#7637 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
hmmm Zlatan je odlican kad je u dobroj formi, i kad bi nam dosao takav siguran sam da bi nam puno pomogao, la necu ga zbog seljackog ponasanja.
|
|
|
|
|
|
#7638 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
kaladze potpiso novi ugovor do 2011, znaci nema njemu nigdje
.
|
|
|
|
#7639 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
Ibra nije loš, nek dođe, ak ne bude valjao, u januaru-RAZGULI !!! usput, to za Kaladzea- hoćel on još moć igrati 2 godine, a tekdo 2011-SUMNJAM i odakle vi znate da je ancelotti mislio baš na Ibru(možda je to bio Drogba ili Eto'o) nikad se ne zna FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
|
#7640 |
|
Moderator
![]() |
ma moze on jos igrat kolko ti Bog hoce pod ancelotijevim stapom
. a ibra ako dodje to je odlican igrac po meni, jbg jak dovoljno brz za svoju visinu i tezinu tehnicar ,on i pirlo drama . .
|
|
|
|
#7641 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ibra je dobar nogometas, al loša osoba, i nebi ga htio u Milanu. Ima jos puno dobrih igraca.... A uostalom to su sve novinska nagađanja....
A i sad ce bit puno lakse dofurat neka pojacanja nego prosle godine, ove godine ti igraci dolaze u europskog prvaka, dok je prosle godine bilo upitno uopce igranje u LP. Sad me bas zanima hoce li Juve uspjeti kakve senzacionalne transfere ostvarit, s obzirom da ce igrat samo prvenstvo, ako uspiju, onda izgleda da su samo Milanovi manageri nesposobni... ![]()
|
|
|
#7642 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Dragi Milanisti da vam se malo javim pošto vidim da nabrijanih i nacionalistički nabrijanih tipova zbog kojih sam napustio ovaj forum više nema!Pretpostavljam da vas zanima izvještaj iz Atene gdje sam bio pa evo ga onda!!Nakon svih perpetija oko karata(Hvala Toniju-VK na trudu) i kad smo već praktički odustali u četvrtak na petak večer kolege iz Novigrada javljaju da nam je Mr. Vrbnjak(Fizioterapeut Milana) obezbjedio dvije karte!U prvom trenutku nevjerica,a poslije toga šok i trenutno otriježnjenje razmišljajući o tome kako sad u zadnji čas stići do Atene?Praktično nisam baš spavao od četvrtka do utorka tražeći pogodno sredstvo,bilo to avion,brod,vlak ili kao zadnja opcija rent-a car?U trenutku traženja moj dragi Flavione(Idejni vođa MC RIJEKA) javlja da je za njega kasno i da ne može izostati s posla te se na njegovo mjesto ubacuje Četka koji je da to odmah riješimo potpuno zaslužio to mjesto ovogodišnjim putovanjima u Glasgow,Manchester i u Milano 3-4 puta te pogotovo prošlogodišnjim riskiranjem deportacije iz EU kad je u Barcelonu išao svjesno bez dokumenata!U ponedjeljak ujutro konačno definiramo da idemo u utorak u 4 ujutro autom iz Rijeke za Anconu gdje se ukrcavamo na brod za Patras(21 h) pa iz Patrasa za Atenu busom(3 h)!Nakon što smo se smjestili fino na brod na kojem je bilo 80% Milanista sa istim ciljem ko i mi hvatamo se pivi i veselja!Dolazimo u Patras u srijedu oko 10,30 ukrcavamo se na bus i stižemo u Atenu oko 14,30!U Ateni kao da smo u centru Liverpoola,Milaniste možemo prebrojat na prste na ruci,a engleza ko da je njihov grad!Tada me počeo pomalo hvatati strah da će ih biti puno više od nas na stadionu!Nakon što smo prošetali i pojeli nešto u restorančiću gdje smo bili jedini crveno-crni upućujemo se metroom na stadion.U metroo pakao 95% engleza 3 % Grka i nas par Milanista,Liverpoolova pjesma ne prestaje cijelim putem(12 stanica metroa),ali bez i najmanjih problema prema nama,osim zadirkivanja u pjesmama na račun Istanbula!Dolazimo pred stadion i normalno iskrcavamo se na strani LIverpoolovih navijača gdje nas drot upućuje na drugu stranu stadiona tj.kompleksa koji ima košarkašku dvoranu,2 nog.igrališta,bazen i odbojkašku dvoranu te izgleda stvarno impozantno!Trebalo nam je 45 min da dođemo na drugu stranu pa si zamislite koliko je to veliko!Ulazimo na stadion gdje nas 2 puta pregledavaju,a Četka i ja sa svim stvarima jer nismo uspjeli rezervirat smještaj!Nakon stavljanja transparenta na prigodno mjesto upoznajemo Rajka,Osječanina koji živi u Ateni 15-tak godina i kojem je također Vrbnjak sredio karte!Prije tekme dolaze nas pozdraviti Berlusconi i Ronaldo i tu kreće ludilo od navijanja koje ja recimo nisam očekivao i pokazalo se da su moja strahovanja oko broja naših i njihovih navijača bila uzaludna jer nas je bilo 50-50!Tada kreće povijest jer se to ne može opisati drugačije i doživljava se jednom u životu i prosto ne možeš vjerovat da si medju 70000 sretnika koji doživljavaju taj spektakl uživo!Navijanje i jednih i dugih na zavidnoj razini mada sam očekivao puno više od Engleza,a naši su bili iznad svojih najboljih izdanja složivši pritom i korektnu koreografiju sa natpisom ONLY YOU!Tekma po mom sudu prilično loša,ali Pippo nas sve baca u trans mada kad je LIverpool zabio u sve se uvukao strah od ponavljanja Istanbula.Na sreću nije se ponovilo i vrijeme je za slavlje!Teško je sve to opisati kad Kaka;Gattuso,Šimić i ostali skaču 10-tak metara ispred vas sa pokalom i ponašaju se ko navijači u tim trenucima,ali znam da to nikad nećemo zaboraviti!Nakon fešte na stadionu,naš Rajko nas odveo napit i najest gdje smo mu poklonili majice našeg MC Rijeka jer nam nije dozvolio da išta platimo!On i njegov frend nas napušatju,a Četka i ja se vozimo do OLympiacosovog stadiona(Budale polupijane u 4-5 ujutro!!!) gdje ništa normalno ne vidjesmo!Vraćamo se u centar grada gdje još uvijek traje fešta,popismo još par pivi i krenuli na bus za Patras!U Patrasu se ful umorni ukrcasmo na brod gdje prava fešta počinje tek u petak oko 8 ujutro kad smo se približili Italiji,ne staje pjesma campionima i Interistima da si gurnu scudetto u guzicu te svestrano slikanje sa svim i svakim medju kojima je bilo i par Liverpoolovih navijača kojima se prigodno otpjevalo You never walk alone i skandiranje LIVERPOOL,LIVERPOOL!Pristajemo u Anconu gdje je još sporadično murija sumnjivce pregledala te se ukrcavamo u našu bijelu pilu te upućujemo najdražem gradu!To bi bio ''kratak'' opis spektakla!
FORZA MILAN P.S,-Vidimo se U Monte Carlu ![]() |
|
|
|
|
|
#7643 |
|
Registered User
![]() |
Milan solo con te!!!!
|
|
|
|
|
|
#7644 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Ricky DOBRODOŠAO!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#7645 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7646 |
|
Moderator
![]() |
ja nevjerujem da idemo u kvalifikacije, jbas sam neki dan procito negdje na channelu nemogu sad nac , a i komentator je reko neki dan da idemo direktno u grupu .
|
|
|
|
#7647 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ne,ne! Slušajte me pozorno...
Gledao sam SKY jucer. Milan, Inter i Roma idu IZRAVNO u Ligu Prvaka, Lazio igra kvalifikacije. Milan NE IGRA kvalifikacije! Rasprava završena, ovo je službeno. ![]() To je odlucno jer cemo moci odmoriti igrace i poceti normalne pripreme,a ne kao prosle godine. Mercato: Tuncay je navodno vec postao igrac Milana, a uskoro ce to biti i Emerson. Galliani je rekao da cemo dovesti jos jednog napadača.
|
|
|
|
#7648 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Sale, svaka cast na reportu, totalno se zapalim kad vidim kak je bilo... Nadam se da cu i ja tako uskoro ic...
Uz ove igrace sta je mrki napisao, trebao bi jos jedan stoper i napadac i to je to... Al najgore mi je sad ovaj prijelazni rok i sezona kiselih krastavaca, to ce se toliko igraca nabrojat koji ce doc, a na kraju.... Kad ih vidim u milanovom dresu, il bar da se rukuju s Gallianiem vjerovat cu da su Milanovi igraci...
|
|
|
#7649 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Dali imas fotke sa tribina, narocito one sa Peharom i igracima, ako ih imas, daj ih postavi? Hvala unapred
|
|
|
|
#7650 |
|
Moderator
![]() |
ako je tuncay preso odlicnoooo extra po meni igrac lijevo krilo extraa
|
|