![]() |
|
|
#7666 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7667 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
gdje necu inzistirat na talijanima kad su to najbolji odbranbeni igraci na svijetu, a barzgali je jos malo nesta .)
|
|
|
|
#7668 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Slažem se za Barzaglia- on je budući Nesta, i trebalo bi što više kombinirat(bar u kupovima) Boneru i Barzaglia kako bi za 5 godina bili kao sad Nesta-Maldini
Oddo je odličan ove godine kod nas ,pogotovo zadnje utakmice-fenomenalno-finale je odigrao čovjek-nema šta.. nije ni Alex loš, to niko ne kaže, al nećemo mi biti Inter,,,,,,Milano Siamo Noi,i treba dovest Barzaglia,Zambrottu,Ibru i vratit Shevu(ak može)..... Neće me biti neko vrijeme , odoh u Španiju na EX.....da vidim kakve su Španjolke, pa kad dođemm.....onda se vidimo......... usput-kupio sam Milanov org. dres-Gilardino, extra je , doću sa njime na Nou Camp..... Haj čuvajte se ljudi.... i nemojte se svađat.......dok ja ne dođem ![]() MILANO SIAMO NOI !!! FORZA MILAN !!!
|
|
|
|
#7669 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
MILAN - AC Milan comunicate that players Paolo Maldini and Alberto Gilardino travelled to Antwrep today for surgery under Professor Marc Martens. The captain underwent an operation to his left knee caused by inflammation of the cartilage around the femoro-rotulea while Gilardino had meniscal cysts removed from the outside meniscus of the right knee.
|
|
|
|
#7670 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7671 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Meni se čini da je Alex ipak bolji igrač od Barzaglia, iako je i Barzagli odličan stoper. Ali ovo što radi taj Alex je nešto strašno!! Jeste nekada vidjeli kako puca slobodnjake? Kako igra glavom? PLUS, on ima samo 23 godine i u Milanellu bi se jos popravio. Ako ikako možemo kupiti njega ( ne znam kako ), i spojiti ga s Nestom, to bi bilo nehuimano dobro. Ali uzmite u obzir da je Milan obitelj i da uprava vodi brigu o svojim igračima. Kaladze je uravo potpisao novi ugovor s razlogom, a taj razlog je što će igrati u paru sNestom najvjerojatnije sljedeće sezone dok se Maldini ponovno potpuno ne oporavi.
Što se tiče vezne linije, Ze Roberto je besplatan, kao i Tuncay, a to su dobri igrači za rotaciju i mogli bi nam dosta pomoći. I nemojte zaboraviti kako je zapravo fantastičan Emerson kada je fit. Uz to, očekujem boljega Gourcuffa nagodinu, s više iskustva i fizički spremnijeg. NAPAD: Gila navodno traži garanciju da će biti u prvoj postavi... nek ide u...!! Dajte ga Juvetu i uzmite pravog napadača! Chelsea je u Milanu na pregovorima za Crespa i Shevu...
|
|
|
|
#7672 |
|
Registered User
![]() |
Mi trebamo mlade igrace koje ce potpuniti vezni red i bit dostojne zamjene za pirla, gattusa i kaku, pa i za seedorfa koji je odigrao maestralno kraj sezone. A ne ze roberta i emersona ( posebno sam protiv njegova dolaska zato sto ga ne mogu smislit jos od one utakmice u torinu kada je peglao po nasim veznim igracima, a nije dobio ni zuti, smrad jedan)
O Tuncayu ne mogu nist pametno i konkretno rec jer za njega znam samo iz football managera (a tam je prilicno dobar) Sto se obrane tice, alex i barzagli bi obojica bili izvrstan izbor, s tim sto je barzaglia lakse dobiti, jer ovog chelsea nece dat, ukoliko ne ukljucimo kaku u transfer (koji su to idioti). Oddo je bio los u igri prema naprijed, a u obrani izvrstan, ali kad se sjetim kakav je cafu bio u najboljim danima, to je ideal bocnog igraca Nesta, najbolji na svijetu, moze igrati s bonerom ( koji istina nije na razini kluba kao sto je milan),paolom ili kalom u paru i mislim da tu nece bit nekih problema, iako bi dolazak jednog vrhunskog stopera bio prava stvar. Jedino me u obrani zna marek zabrinuti, i tu bi zambrotta savrseno dosao. Ono sto nam, po meni, najvise treba je napadac koji moze zabiti 25 golova u serie a,jer to pippo i gila nisu ( bar ne ovaj gila koji igra u milanu, onaj iz parme je druga prica), a za ronalda ne znam sto da mislim. Odigrao je izvrsno ovaj period u milanu, ali ne znam koliko ce njegovo koljeno izdrzati kada bude trebao igrati 2-3 puta u sedam dana. |
|
|
|
|
|
#7673 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
I ovaj Kaka poceo petljat nesto ko Sheva
Izgleda da mu njegov primjer nije dovoljan bio, hoce i on da upropasti karijeru, radi novca ili cega vec... Izjavio je nesto kao kako bi volio igrati za Real, da mu je to zivotna zelja, samo ako se klubovi dogovore, jer ne bi htio da pocinje neki rat izmedju dva kluba... hehe ako je to istina, "da sam ja neko" odma bi ga sutno nek igra u Realu, ako mu je to zivotna zelja, ima dosta igraca kojima je zivotna zelja da igraju u Milanu :P Mada posto je to sve napisano u spanskim novinama Marca, vjerovatno je dosta toga "napuhano" al eto vidjecemo sta ce bit ![]() |
|
|
|
|
|
#7674 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
NOVI SAM,MILAN NA SRCU,A KAKA JE NAJBOLJI ČUJEMO SE U BUDUĆE amidža se registrovao ja imam 10 god. čujemo se.iz Jablanice sam između Bosne i Hercegovine
najveći sam fan u gradu (oko 7000 stanovnika) sad ću ići spavati i opet čujemo se MILAN ZAUVJEK KOD SRCA |
|
|
|
|
|
#7675 |
|
Registered User
![]() |
Imam Kakin OriĐiĐi(orginal)dres
Forza Milan DesetogodiŠnjaK ![]() |
|
|
|
|
|
#7676 |
|
Registered User
![]() |
U NAPAD SE TREBA VRATIT SHEVA ,A U ODBRANU DOVEST I BARZAGLIA I ALEXA ....................................................................................................
U VEZU TREBA TUNCAY DA GRIJE KLUPU KAKI,SEDORFU,PIRLU I GATUZU ............. ISTO TO I SA ZE ROBERTOM MOŽDA I USKOČE U IGRU KAD SE OVI ODMARAJU ZA VAŽNIJE UTAKMICE TUNCAY BI MOŽDA ČAK I U BITNIM UTAKMICAMA MOGAO MJENJAT SEDORFA sad stvarno odo spavat MILAN NA SRCU,MILAN U SRCU ![]() |
|
|
|
|
|
#7677 |
|
Registered User
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#7678 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Klanfa ne budi siguran da si najveci navijac AC Milana u Jablanici jer nisi se ni rodio (vidim imas 10 god) kad sam Ja poceo navijat za AC Milan,ok. I ja sam iz Jablanice.
Sto se tice transfera, Alex bi nam dobrodosao,kao i Abidal na lijevoj strani, u vezi Edmilson kao zamjena Pirlu i recimo Drogba u napadu. Uh kako bi to bilo dobro... Ali tesko da cemo ikoga dobrog dovesti jer kao sto vec neko rece, cim smo sad osvojili CL Berlusconi i Galiani ce odustati od jakih transfera, nadam se da grijesim/o. ![]()
FORZA AC MILAN FORZA B H FSilvio Berlusconi kralj Last edited by uvijek_rossoner; 31-05-2007 at 17:23. |
|
|
|
|
|
#7679 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
|
|
|
#7680 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Dino da ti nisi taj amidža, ovom novom
![]() Moje dugogodišnje želje za Milan su bili: Bonera, Barzagli, Cassano i Gilardino, 2 imamo, još 2 ostaju....
|
| Tags |
| balkan |
|
|