![]() |
|
|
#7741 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
dobrodoso na MM :
|
|
|
|
#7742 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Dobrodošao !!!!!
čuo sam za Etoa....jebiga.... a što se tiče(neko kaže) svi dovode igračine,mi ništa, svi su doveli,mi ništa,al mi osvojismo CL.... vratit Shevu, il Ibru.......
|
|
|
|
#7743 |
|
Moderator
![]() |
a budi osvojismo, nemoze uvjek tako igrat , treba nam pojacanja nemoze 13-14 igraca odigrat citavu sezonu plus kupovi i cl ,
|
|
|
|
#7744 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ne brinite se ljudi, bit ce pojačanja ove sezone. Doći će nam Emerson 99%, i jedan napadač dobar, to je sigurno. Uz to imat ćemo i oporavljenog Serginha i boljeg Gourcuffa, nemojte zaboraviti na to. I da, i Ronalda u CL. Nama ne treba puno igrača, Eto'o, Emerson i jos mozda jedan lijevi bek i onda smo 100% spremni.
|
|
|
|
#7745 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Evo svjeza info
http://www.channel4.com/sport/footba...ia/jun13o.html Ronaldinho napustio trening barcelone i nije u dobrim odnosima s igracima i klubom.Iako ja nebi volio da dodje ipak najbolji je igrac poslije kaka pa nije lose imat dvojicu naboljih.Emerson je tu vjerovatno dobro pojacanje za Carlovu taktiku plus igrac koji nece odbitit da sjedi na klupi. Napadaca su najavili da ce ga dovest i to prvoklasnog vidicemo ja se nadam da ce nam pomoc i da nije neki preko 30 god Ali takodjer treba odbrana ekipa je stara posebno odbrana pa ce biti skloniji povredama. Carlo je izjavio da ne zeli odati ime igraca kojeg bi trebali dovest i kao navodno zbog kojeg bi se svijet okrenuo ako bi dosao.Mislim da taj igrac nije napadac da je ili vezni ili odbrana. Cekam svaki jeb.dan i nadam se transferima od pon ce biti jos vise vijesti i povezivanja igraca s milanom.
|
|
|
#7746 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
uskoro ce se znati cena za etoa,pa ko voli nek izvoli,bojim se da ce biti potrosen veliki novac za jednom igracu osim za Ronaldinja ,eventualno ![]() |
|
|
|
|
|
#7747 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma doće nam opet neko tipa Dhoraso, Vogel, Laursen.........
|
|
|
#7748 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
cuo sam da ce doc i Dzemo Smjecanin hehehehhehe za manje upucene cojk ima 38 god igro je za sarajevo prije 5 godina
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7749 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Došao je Ibrahim Ba!! HAHAHAHAHAHAHA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zXpPD3FpxIg, pogledajte ovo molim vas
|
|
|
|
#7750 |
|
Moderator
![]() |
a gledo sam to , sin od maldini odlican klizeci
imamcemo naslijednika broja 3 za jedno 13 godina .)
|
|
|
|
#7751 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Mali je zakon!!!
Maldini bar moze bit siguran da je to njegov sin... (jedino ak nesta nije imao sta s njegovom zenom). ![]()
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by ENIS; 14-06-2007 at 06:22. |
|
|
|
|
|
#7752 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
hahhahahaaha moze svasta bit ![]() kaka mi ideja naumpade sad ![]()
|
|
|
|
|
#7753 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
HAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHA NAJLUDJI STE!!!
Sto se tice malog nemam rjeci- doctor!!! Berlu rekao da je izdvojio pare za napadaca i da ce vjerovatno doci ili Etto ili Drogba.Iskreno ima i boljih od Drogbe star je on bolje Ette dovest milion puta... Galliani izjavio kao da Milan traga za vrhunskim napadacem i odbranbenim igracem ali da ti igraci igraju i velikim timovima i da ne moze nista obecat i rekao je sto se tice napadaca da su imena vec svima poznata:Etto Henry Drogba Sheva
|
|
|
#7754 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Pozdrav svima od mene nakon nekog vremena, jer nisam uspevao da otvorim MM, valjda nesto popravljali.
I ja se slazem za MSN moja adresa je [email protected] Sto se tice transfera, nadam se da cemo jurit jednog jakog igraca (Dinho, Henry, Etoo, Drogba ili Robinho), a ostalo nam trebaju igraci kao Pato (koga juri citav svet, sto znaci da je potencijal), Kerlon ili Quagliarella, oni su buducnost. Toliko za sada.
|
|
|
#7755 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
joj ljudi, ja sad kako gledam ovo prevenstvo do21 , gledam onog Babela iz Holadije,mlad, daje naznake i nekog iskustva,fenomenalan napadač...sumnjam da je puno skup,a u prošlosti smo imali holanđane u ekipi i bili su među najboljim igačima svih vremena,tak da me ne bi čudilo da naslijedi Van Bastena......samo da ga je dopeljat' u naš dres !!!!!!!!
Imamo obrambenog za jedno 10 godina....kad bude vrijeme od Bonere.... ![]() FORZA MILAN
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|