![]() |
|
|
#7816 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
ma Zlatanu bi bolje bilo do odigra jos koju sezonu u "manjem" klubu. Cak i da dodje u Milan upropastio bi karijeru, jer bi vise bio na tribinama nego sto bi se "skido" za utakmicu.
|
|
|
|
|
|
#7817 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Zlatan Muslimovic je potpisao za Atalantu ugovor na tri godine,po meni dobar izbor....
|
|
|
#7818 |
|
Registered User
![]() |
Cudno... Niko nije prokomentarisao da Ronaldinho i Eto ostaju... Koga li ce onda dovesti...
|
|
|
|
|
|
#7819 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7820 |
|
Registered User
![]() |
Imate svega ovdje, ja sam Interov navijač, pozdrav svim bivšim zemljacima!
P.S: Vidim da se neke stvari nikad ne mjenjaju, jel covjek iz Mostara crvena boja mu je u krvi, ako ne u svom gradu onda bar ona Milanova. ![]() |
|
|
|
|
|
#7821 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
svejedno,Dobrodošao na forum sedmostrukih,i aktuelnih evropskih prvaka, tj MILANMANIU !!! ![]()
|
|
|
|
|
#7822 |
|
Registered User
![]() |
pozdrav kolege!
nisam neko vrijeme pisao postove, ali sam pratio sva dogadjanja oko milana i ovog foruma zelio bih se malo osvrnuti na neke stvari.. mislim da je suazo dobar transfer, jer je tip igraca koji je brz i zna s loptom, bas ono sto je nama trebalo ali moram priznati da me ova cijela situacija s kakom nervira..ja ga izuzetno cijenim kao igraca, jos sam mrkiju jesenas govorio da je najbolji na svijetu i da je pravi simbol milana, ali ovaj njegov odnos prema madridu je nekorektan prema milanu i nama navijacima. on ima u milanu netto 5 milijuna eura placu, osvojio je ligu prvaka i prvenstvo, bit ce proglasen za najboljeg igraca ove sezone, za trenera je nezamjenjiv, idol je navijaca..ima sad bogat ugovor, potjece iz bogate obitelji, ozenio se s jos bogatijom djevojkom..i sada nako toga svega, on je u stalnoj vezi s realom, najodvratnijim klubom na svijetu, i on nema muda ili ne zeli reci jasno da ga ostave na miru, da je milan njegova buducnost..i to nije u redu od njega, ako zeli neka ide u taj real, ako ne zeli neka vec to sve demantira i odjebe madrizane milan ce moci i bez njega, a ja cu navijat za milan bez obzira na igracki kadar.. |
|
|
|
|
|
#7823 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7824 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#7825 |
|
Registered User
![]() |
Bok ljudi, evo ja sam ode novi, nadam se ugodnom druženju
![]() inače vidim da ode već ima članova sa acmilan-cro, a vas sve ostale pozivam da posjetite naš SAJT i FORUM Dođite i raspravljajte s nama o najboljem klubu na svijetu zajedno sa svima Milanezima sa područja bivše države ![]()
|
|
|
#7826 |
|
Registered User
![]() |
E ovako...pregovori između Arsenala i Barce,u vezi Henrya su nastavljeni. Ponuda je negdje oko 16 milijuna funti,ako se ne varam i sad ,naravno novinari nagađaju da to odjednom otvara vrata Milanu da dovede Etooa ili Ronia jer bi jedan moro da ide. U prilog ovome ide i činjenica da transfer Suaza nije ni blizu od konačnog jer se njegov agent dogovorio s Milanom a on,dakle igrač ima dogovor s Interom...itd.,itd. Nagađanja ali eto valja ih spomenut. I dalje se nadamo Roniu... To bi tek onda bili Galacticosi!!!
|
|
|
|
|
|
#7827 |
|
Registered User
![]() |
daj ba suaza, jebo ove ostale sa velikim imenima(Ronaldibho,Henry...), eto ,Chelsea je tim sa velikim imenima,pa šta, jaki su ko pička,et..
mi smo evropski prvaci, i dobar nam je ovaj tim,a imali smo dobre i napadače,samo zamjena Suazo-Oliveira nije loša i možda još jedan lijevi bek... "...ne treba mijenjati tim koji je evropski prvak...",A.Galiani..................... toliko od mene.... FORZA MILAN
|
|
|
|
#7828 |
|
Registered User
![]() |
E ovako...čudo večer... Henry je potpiso za Barcu - 25 mil.eura što odmah otvara vrata Ronia ili Etooa prema Milanu. Što se tiče Suaza,on je Interov,objavljeno je. Dakle ništa od Suaza,on je Interista...Mi idemo prema Barceloni!!!!!!!!!!!!!!! Tooooooooooooooooooo!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#7829 |
|
Registered User
![]() |
Ne vjerujem da je išta od toga gotovo, nit je Henry u Barci, nit Suazo u Interu, nit Chivu u Barceloni.
Jednostavnio ti silni portali nemaju više o čemu pisati pa naklapaju po svemu pomalo, jucer je Chivu bio Interov, danas je Barcin, kao i Suazo ,malo u Inter malo u Milan. Što je sljedece ja neznam. Sigurno je jedno, ovi transferi su mi sjeli na vrh k... vise |
|
|
|
|
|
#7830 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ovi transferi su užasno gadljivi, kao da gledas mafiju kako zarađuje novce a ti se jos uzt to i živciraš... Ovo za Kaku je istina, jedan od većiih obožavatelja Kake - Goeff, je u pravu! Ako želi ostati neka to kaže na TV-u, ako želi otići, prodamo ga za 80 mil i ajd bok Kaka'.
Suazo je interov igrač jer je idiot Galliani predivio da u ugovoru stoji klauzola od negdje 8.5 mil po kojoj onaj koji prvi premaši tu cifru dobija igrača. To je bio inter i Suazo će igrati za merdu nagodinu. Ja se još uvijek nadam da cemo uspijeti sa Eto'om jer je to fantastičan igrač! Ali uopce nisam siguran da su Galliani i Braida sposobni za takvo sta... Henry je skoro besplatno otisao u Barcu, pa 16 mil funti je NISTA!! I prodajte tog Oliveiru i gotovo! Ili, moj plan... Fino uzmes 50 mil od Berlusconievih 15 milijardi i kupis Pato-a, Abidala i Camoranesia i OK.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|