AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2007, 15:52   #7951

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
ajd da se ne svađamo više, et vidite šta sve napravi jedan Internista, a koliko znam, ovaj Tony29 ne nevija za milan,al čovjek je primjer za druge navijače u odnosu na neki forum!!!, čovjek uopšte ne radi ono što radi Interimović ......RESPECT

FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2007, 16:52   #7952

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1
ej, ne seri mali bogati---hoćeš reć da se ja prodajem za pare jel'????
Sheva je dosta uradio za nas, pa prema tome malo respekta

nemoj da se ljutiš na one koji nisu istog mišljenja kao ti, to ti je malo bezze
ajd reci nešto iskreno : Da igraš za zrinjski, i imaš platu od 3000 KM godišnje, i Juventus ti ponudi platu od 5 mil.€,da pređeš u Juve na 2 godine(recimo), i haj reci da ne bi otišao,ajd majke ti reci da bi ostao u zrinjskom...

i nemojte me poredit sa bilo kime(od igrača ili tak nešto). Ok????
Ej jebga sad, jesi i našao poređenje Zrinjski i Juventus
Mislim da kod Sheve nije baš velku ulogu igrala lova...
Old 03-07-2007, 16:53   #7953

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Sheva nije igrao za Zrinski za 300 KM pa presao u Juve ili Chelsea, nego je igrao za veliki Milan i imao plaću 6.5 mil po sezoni, bio kapetan, uzor navijača i car.i Sa Milanom je osvojio sve, i Milan mu je donio Zlatnu loptu. Sheva nije imao egzistencijalnih problema ili tako nesto pa da je morao otici. Navijači su ga preklinjali na stadionu, mi smo pisali peticije ( "Sheva resta con noi" je imala oko 20 000 potpisa ), igrači, Carlo i Galliani su ga molili do zadnjeg trena, ali on se odlucio za rusku lovu i Chelsky. To je vec stara prica i ne volim se vraćati na to jer Sheva je bio i moj junak da tako kažem. Svaki puta kada ga gledam u dresu Chelsea to je kao da gledas neku curu kako te vara na TV-u. Sve ima svoje granic i Sheva vise nije dobrodosao u Milanello, mogu Berlusconi i Galliani lagati koliko zele, ali mi svi dobro znamo sto Billy, Maldini, Seedorf, Gattuso misle o njemu. Bez obzira na Rinove prisiljene izjave na acmilan.com... Ciao Sheva i uživaj u kiši zajedno sa ženom!
Old 03-07-2007, 17:16   #7954

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

al me ne kontate je*iga

Old 03-07-2007, 17:20   #7955

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

kažem da se ne smiju zaboraviti stvari koje je Sheva radio za Milan, a nemamo mi pojma zašto je Sheva otišao, ako je imao dovoljno novaca u Milanu,onda nije otišao zbog novca već zbog nečeg drugog....što ne znamo, a pravimo se da znamo cijelu situaciju,nemamo mi pojma ni o čemu šta se dešava ni u Milanelu, ni u svlačionici Milanovoj,mi imamo samo špekulacije koje se pojave na TV-u ili novinama,internetu i šta ja znam......
Znaju Maldini i još par njih,sumnjam da svi igrači znaju razlog Shevinog odlaska, a ovdje se neki prave da sve znaju,bolje od maldinija i berluskonija, znaju ko su ti

pozdrav

Old 03-07-2007, 20:39   #7956

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
ej, ne seri mali bogati---hoćeš reć da se ja prodajem za pare jel'????
Sheva je dosta uradio za nas, pa prema tome malo respekta

nemoj da se ljutiš na one koji nisu istog mišljenja kao ti, to ti je malo bezze
ajd reci nešto iskreno : Da igraš za zrinjski, i imaš platu od 3000 KM godišnje, i Juventus ti ponudi platu od 5 mil.€,da pređeš u Juve na 2 godine(recimo), i haj reci da ne bi otišao,ajd majke ti reci da bi ostao u zrinjskom...

i nemojte me poredit sa bilo kime(od igrača ili tak nešto). Ok????
Ajde oprostit ću ti za ovo "ne seri mali bogati",ovaj put. Što se tiče ovoga bili prešo iz Zrinjskog u Juve...NE...u Juve nikad ne bi prešo,nikad. A ovo što je Sheva uradio se ne može ovako poredit,to se poredi s primjerom kad iz Zrinjskog pređeš u Sarajevo ili obratno jer je mala razlika ili nikakva između dotičnih klubova isto kao što je mala razlika između Milana i Chelsea u novcima,naravno. Sheva nije otišo zbog para nego zbog manjka karaktera,ponajviše. Reko sam i opet govorim...zašto Totti nije otišo nigdje do sad!!!!!!!!!!?????????

Last edited by milanista mosta; 03-07-2007 at 20:42.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2007, 03:25   #7957

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Tony29.
Bojan , srpsko-hrvatskiot ti je sve bolji i bolji so sekoj nareden post
Toa ne moze da se kaze za mojot Makedonski
Kade zivees u MKD ? Tetovo, ili studiras u Skopje ?
Ja vec nekolku godini kako ziveam u Skopje, ali uste se macam so vasiot jazik.
Hvala Toni,potpuno te razumem,recimo za primer postoje ljude koji ja znam koji zive u Makedoniji i po 20-25 god.a pricaju jos srpsko-hrvatskim.

Inaku jas ziveam vo Tetovo a studiram vo Skopje na Masinski u Karpos.
bojan is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2007, 04:27   #7958

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
@senahid1
mislim da ti ova usporedba oko zrinjskog i juve ne prolazi, jer je to normalna stvar kao sto je sasvim normalan i recimo odlazak eduarda iz dinama u arsenal jer ide u vrhunski klub u kojem ce osigurati svoju egzistenciju

ali, se slazem s milanistom i mrkijem. bez obzira na shevina 174 gola, mi puno toga ne znamo, ali da je on pravi covjek onda ne bi otisao iz kluba za koji je zabio te silne golove i kluba u kojem je zaradio za tri zivota i postao legenda.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2007, 06:08   #7959

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ševko je bio legenda i NEKAKO bi mu i prebolio odlazak u Chelsi ali u prvoj zvanicnoj tekmi da gol i poljubi njihov grb na dresu. TO SE NE OPRASTA I NEZABORAVLJA,
I Ševko NIJE DOBRODOSAO u Milanello.
Hvala mu za golove i trofeje (kao i ostalim igracima, jer ih nije sam osvojio) ali onog trenutka kada nas je napustio a podsjetit cu vas u NAJTEZEM TRENUTKU u istoriji kluba (tako Berlusconi kaze) kada nam je prijetila Seria B I DR ST ON SE SPAKOVAO I ZBRISAO.... Đubre nam netreba u svlačionici.
Old 04-07-2007, 06:17   #7960

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Ajde oprostit ću ti za ovo "ne seri mali bogati",ovaj put. Što se tiče ovoga bili prešo iz Zrinjskog u Juve...NE...u Juve nikad ne bi prešo,nikad. A ovo što je Sheva uradio se ne može ovako poredit,to se poredi s primjerom kad iz Zrinjskog pređeš u Sarajevo ili obratno jer je mala razlika ili nikakva između dotičnih klubova isto kao što je mala razlika između Milana i Chelsea u novcima,naravno. Sheva nije otišo zbog para nego zbog manjka karaktera,ponajviše. Reko sam i opet govorim...zašto Totti nije otišo nigdje do sad!!!!!!!!!!?????????
1) ....i da mi nisi "oprostio", zaboli me ....
2) ....lažeš to za Juve, otišao bi ti za parama,zato što si balkanac....

@geof i milanista_mosta :::::Poredio sam namjerno Zrinjski i Juve, da bi pokazao kako bi otišao za novcem...i pričajte šta hoćete, ja sam to dokazao,ali ako lažete,to moje nema efekta,

Svi smo mi Balkanci i svi rado idemo za novcem, et i taj Eduardo je sve bio u Dinamu Z.,a otišao je u Arsenal, pa prema tome sad je normalno(po vašim mišljenjima) da navijači Dinama pale njegove dresove,da ga pljuju i proglašavaju izdajnikom.... jel tako...ako jest, onda nemamo šta komentarisati o ovoj temi !!!

samo jedno kažem, Sheva je dosta toga uradio, a njegov prekršaj da sve to poništi, mora biti veći nego "odlazak iz kluba", IZ RAZLOGA KOJE MI NEZNAMO, a neki misle da znaju sve i prave se pametni

FORZA MILAN

Old 04-07-2007, 06:20   #7961

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner
Ševko je bio legenda i NEKAKO bi mu i prebolio odlazak u Chelsi ali u prvoj zvanicnoj tekmi da gol i poljubi njihov grb na dresu. TO SE NE OPRASTA I NEZABORAVLJA,
I Ševko NIJE DOBRODOSAO u Milanello.
Hvala mu za golove i trofeje (kao i ostalim igracima, jer ih nije sam osvojio) ali onog trenutka kada nas je napustio a podsjetit cu vas u NAJTEZEM TRENUTKU u istoriji kluba (tako Berlusconi kaze) kada nam je prijetila Seria B I DR ST ON SE SPAKOVAO I ZBRISAO.... Đubre nam netreba u svlačionici.

1)Sheva je poljubio dres, a ne grb !!
2)Sheva je otišao prije Calciopolija
3)Kaka je rekao "If Milan stay,I stay !"

malo prokontajte ovo !!!

Old 04-07-2007, 06:26   #7962

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Svađaću se sa cjelom Milanmanijom , ako treba....nikakav problem, napadate me zato što nisam vašeg mišljenja, al eto ,nema veze....

Sheva jest ispao papak, i to pravi, ali nije zaslužio ovakvo ophođenje navijača("nekih"-ne odnosi se na navijače sa ovog foruma) prema njemu, mnogo je uradio za nas...i zaslužuje malo respekta, koliko toliko......

Možda vam i ja sad djelujem kao "papak", što vam izgleda normalno, al ja imam svoje neke interese u životu, pa prema njim sudim i ovo što se desilo sa Shevom.....

napadajte me opet, nema veze,..
Milan nikad nije zavisio od 1 igrača, govorim to po 100 puta, pa tako ni od Sheve, samo se pitam , koliko će nam naš najbolji igrač ostati u Milanu, ja mislio do 2011, dokle i ima ugovor,jer koliko Galiani "odrešuje kesu", sumnjam da će mu dati veću platu!!!!

toliko od mene , za sad...

Old 04-07-2007, 06:49   #7963

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
svadjajte se ljudi al nemojte to da bude ista licno ,jbg ipak je ovo forum svako nek iznsoi svoje misljenje al bez ikakih psovkih i slicno,ipak mi svi navijamo za jedan klub kojem zelimo sve najbolje, ja necu da ulazim u te diskusije sto je otis ,jedno je ocigledno da je cojk otiso i nema se tu sta pricat i zaboli me radi cega je otiso , njemu hvala za sve al cojk je vjervatno imo svoje razloge. jbg mi nismo navikli da Milan prodaje velike igrace pa nam je to malo cudno otiso sheva i to je dio fudbala napustiti kub za koji si igro 6 sezona 7 .
opet napominjem svadjajte sse samo nemojte nista licno da bude .
peace

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2007, 07:09   #7964

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
@geof i milanista_mosta :::::Poredio sam namjerno Zrinjski i Juve, da bi pokazao kako bi otišao za novcem...i pričajte šta hoćete, ja sam to dokazao,ali ako lažete,to moje nema efekta,

Svi smo mi Balkanci i svi rado idemo za novcem, et i taj Eduardo je sve bio u Dinamu Z.,a otišao je u Arsenal, pa prema tome sad je normalno(po vašim mišljenjima) da navijači Dinama pale njegove dresove,da ga pljuju i proglašavaju izdajnikom.... jel tako...ako jest, onda nemamo šta komentarisati o ovoj temi !!!

samo jedno kažem, Sheva je dosta toga uradio, a njegov prekršaj da sve to poništi, mora biti veći nego "odlazak iz kluba", IZ RAZLOGA KOJE MI NEZNAMO, a neki misle da znaju sve i prave se pametni

FORZA MILAN
ja nikad nemam namjeru vrijedat ikoga na ovom forumu i ne mogu se ljutiti na nekoga tko ima drukcije misljenje od mene..da to razjasnim

e sada, kada si vec ubacio eduarda..da usporedim..eduardo je najbolji igrac hnl-a bio i zaradjivao je najvise 200000 eura po sezoni u dinamu, pritom nije igrao niti kup uefa, a kamoli ligu prvaka..i sasvim je normalno da ode u klub u kojem ce imati priliku osvajati trofeje i igrati ligu prvaka i mislim da je dinamo njega jednostavno morao pustiti iz cistih moralnih razloga zbog svega sto je dinamu donio i omoguciti decku ispunjenje zivotnog sna

a sada nas dragi sheva..imao je u milanu 5 mil. eura netto placu minimalno, osvojio je lp, prvenstvo, superkup, zlatnu loptu..i na vrhuncu svoje karijere odlazi u neki chelsea zbog par milijuna vise ugovora..

mislim da nije isto kada netko ode iz bosne ili hrvatske u ligu petice gdje ce si osigurati egzistenciju i igrati ligu prvaka ili iz milana u chelsea koji je i subjektivno i objektivno losiji klub..po meni je to savim normalna stvar
geoff is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2007, 07:54   #7965

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff
ja nikad nemam namjeru vrijedat ikoga na ovom forumu i ne mogu se ljutiti na nekoga tko ima drukcije misljenje od mene..da to razjasnim

e sada, kada si vec ubacio eduarda..da usporedim..eduardo je najbolji igrac hnl-a bio i zaradjivao je najvise 200000 eura po sezoni u dinamu, pritom nije igrao niti kup uefa, a kamoli ligu prvaka..i sasvim je normalno da ode u klub u kojem ce imati priliku osvajati trofeje i igrati ligu prvaka i mislim da je dinamo njega jednostavno morao pustiti iz cistih moralnih razloga zbog svega sto je dinamu donio i omoguciti decku ispunjenje zivotnog sna

a sada nas dragi sheva..imao je u milanu 5 mil. eura netto placu minimalno, osvojio je lp, prvenstvo, superkup, zlatnu loptu..i na vrhuncu svoje karijere odlazi u neki chelsea zbog par milijuna vise ugovora..

mislim da nije isto kada netko ode iz bosne ili hrvatske u ligu petice gdje ce si osigurati egzistenciju i igrati ligu prvaka ili iz milana u chelsea koji je i subjektivno i objektivno losiji klub..po meni je to savim normalna stvar

Mislim da znamo svi da Seva nije otiso zbog par milijona vise nego zbog to sto je papak il neznam vec zbog kakve njemu razbirlive pricine,al nemojmo se zbog to svadjati.
Relacija izmedju igracima i rukovotstva je u Milanu izvrsna kao u retko kom klubu u Evropu,vlada odlicna atmosfera,to se vidi na raznim promocijama, proslavama i tako dalje,pa zato mislim da mi navijaci ponasamo se tako posesivno prema igracima jer nismo naviknuti kada neko napusti tim.
bojan is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules