AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2007, 08:37   #7996

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Mi ako dobvedemo Pato-a, jednog lijevog beka i jednog veznog ( Edmilson, Emerson...), nitko nam ne može nista opet. Ali to se neće dogoditi....
Old 05-07-2007, 08:39   #7997

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
he young Internacional striker has been subject to monitoring from Real Madrid, Inter, Milan and Chelsea, and each club has made an official approach for the player. However, it is understood that Chelsea's offer is superior.

With a bid allegedly of approximately 20 million euros (Ł13.5m), the Blues may yet have the best chance of landing the Parana-born youngster, who has already established himself as a regular with the Copa Libertadores holders.

However, the exact circumstances of the bid are not known, and nor is the player's minimum release clause. The Daily Telegraph claims that the clause could range from anywhere between Ł11m and Ł15m, with Chelsea's bid being in this region.

Inter have been linked with an even better bid, but that news is far from confirmed. Milan, meanwhile, have clarified that they will not pay big money for an unproven player.

Pato's agent, Gilmar Veloz, is looking to move his client on and is expected to travel to London with the player's father to strike a deal with the Chelsea hierarchy.

The agent stated that gaining a work permit could be problematic, but also emphasised that the options are still very much open for Pato, saying, "We have not decided whether he would go to Chelsea, Milan, Inter or Real Madrid."

This could potentially be the start of a bidding war, but at the moment Chelsea seem to be the favourites to land "The Duck." The player is still under 18 and cannot legally move, but all clubs concerned will seek to tie up his signature before his birthday on 2 September, at which point he can join his new teammates

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 09:20   #7998

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1
Dobre vjesti svakako, da se bar nešto vrti oko nas, ja na SKY TG 24( dobar sportski program) vidim svašta, samo što više od pola ne razumijem,danas nešto piše :
MILAN BLINDA KAKA' ,E RIPARTE DA INZAGHI . (nek neko prevede ako može)..

a što se tiče Patoa- treba dati još malo para za njega, hajde Galiani, daj vamo tu lovu !!!!

Ariano ne bi bio loša opcija , u tandemu sa Ronaldom( i nadam se Patoom)
Sa Talijanskog znaci:

MILAN BLINDIRA KAKU (ne dozvoljava odlazak) I PONOVO KRECE OD INZAGHIA (u smislu da ce on ponovo voditi rec u napadu...).

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 10:06   #7999

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki
Mi ako dobvedemo Pato-a, jednog lijevog beka i jednog veznog ( Edmilson, Emerson...), nitko nam ne može nista opet. Ali to se ne?e dogoditi....
Mi cemo dovest nekoga u to sam siguran.... a nama izgleda vec duze vrijeme niko nista ne moze. Ko zna kako ce Gourcuff igrat ovu sezonu i tu mislim da ne treba neki vezni. Treba nam samo napadac dobar i eto fino bi doso i Zambrota. Malo smo zakazali sto se tice mercata u ove dvije godine no rezultati su tu uvijek i to vrhunski tako da moramo vjerovat klubu. Mislim da ipak nismo kompetetni ni malo jer smo svi napadali Ancelottia kad je forsiro formaciju s jednim napadacem a to nam donese Ligu Prvaka...itd.itd. Samo nek oni rade kao i do sad.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 13:23   #8000

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Mi cemo dovest nekoga u to sam siguran.... a nama izgleda vec duze vrijeme niko nista ne moze. Ko zna kako ce Gourcuff igrat ovu sezonu i tu mislim da ne treba neki vezni. Treba nam samo napadac dobar i eto fino bi doso i Zambrota. Malo smo zakazali sto se tice mercata u ove dvije godine no rezultati su tu uvijek i to vrhunski tako da moramo vjerovat klubu. Mislim da ipak nismo kompetetni ni malo jer smo svi napadali Ancelottia kad je forsiro formaciju s jednim napadacem a to nam donese Ligu Prvaka...itd.itd. Samo nek oni rade kao i do sad.
Pa ako tako gledamo netreba nam ni napadac za naredne sezone,al tim
moramo obnavljati recimo imamo prikladne zamene po bocnim pozicijama a jedina zamena za Pirla je Ambrozini.Moramo uzeti najmalo 3 igraca.
bojan is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 13:40   #8001

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by bojan
Pa ako tako gledamo netreba nam ni napadac za naredne sezone,al tim
moramo obnavljati recimo imamo prikladne zamene po bocnim pozicijama a jedina zamena za Pirla je Ambrozini.Moramo uzeti najmalo 3 igraca.
Ah...tu je tesko bit pametan. Nas najslabiji mercato u nekoliko proteklih godina je prosao tako da smo osvojili 7 titulu. Dok je Chelsea opet kupovo pa nije nista osvojio. Barca isto nije imala briljantnu sezonu blago receno a imala je igrace,boli glava. Mozda kad bi doveli 6 novih odlicnih igraca bi osvojili samo kup. To je dosta relativno... Dovest ce oni nesto...sigurno.
Old 05-07-2007, 14:07   #8002

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eki111
Sa Talijanskog znaci:

MILAN BLINDIRA KAKU (ne dozvoljava odlazak) I PONOVO KRECE OD INZAGHIA (u smislu da ce on ponovo voditi rec u napadu...).

hvala !!!, ak još čujem kakvih vijesti,javiću vam, a ovi su najtačniji, majke mi, sve je bilo kako su rekli(SKY TG 24 ne nagađa,koriste se samo sigurnim i već zvaničnim situacijama, a to rade prvi u Italiji, al et ja ne znam Italijanski)

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 14:09   #8003

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Quote:
Ah...tu je tesko bit pametan. Nas najslabiji mercato u nekoliko proteklih godina je prosao tako da smo osvojili 7 titulu. Dok je Chelsea opet kupovo pa nije nista osvojio. Barca isto nije imala briljantnu sezonu blago receno a imala je igrace,boli glava. Mozda kad bi doveli 6 novih odlicnih igraca bi osvojili samo kup. To je dosta relativno... Dovest ce oni nesto...sigurno.

Saglasan sam, Zambrotta i Pato (da popune nedostatke u odbrani,odnosno napadu)sredina nam je "boli glava"

FORZA MILAN

Old 05-07-2007, 15:13   #8004

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Druže Tito i ti se kunemo,da sa tvoga puta ne skrenemo
Old 05-07-2007, 15:21   #8005

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
ali nama treba bar 3 pojacanja kako bismo bili jednako konkurentni u lp i serie a, a ne da ko ove sezone kasnimo za najjadnijim klubom na svijetu 30 bodova..
onih 8 oduzetih bodova nemaju veze s ucinkom u prvenstvo vec iskljucivo prosjecna starost igraca i izostanak pravih zamjena a kljucne igrace i manjim utakmicama...kaka je prakticki sam gurao cijelu ekipu do 2 mjeseca..
geoff is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 15:25   #8006

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Treba nam špica, veznjak i lijevi bek. To je očito mislim i malom Maldinievom sinu...
Old 05-07-2007, 16:18   #8007

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Quote:
Druže Tito i ti se kunemo,da sa tvoga puta ne skrenemo
aha

Old 05-07-2007, 16:56   #8008

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
evo sad sam procito kako Berlusconi hoce Riquelmea da kupi Bio bi to odlican potez, daj Boze da se i to desi. Meni je Riquelme jedan od 3 igraca u svijetu na toj poziciji. Jest da imamo Kaku, al bi za takvog igraca uvijek bilo mjesta. Stvarno je igrac uvijek bio iznad klubova u kojim je igro i pravo je cudo da ga niko ne uzima. Trenutno je na posudbi u Boci, inace je Villarealov igrac.
huss is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 17:16   #8009

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoff
ali nama treba bar 3 pojacanja kako bismo bili jednako konkurentni u lp i serie a, a ne da ko ove sezone kasnimo za najjadnijim klubom na svijetu 30 bodova..
onih 8 oduzetih bodova nemaju veze s ucinkom u prvenstvo vec iskljucivo prosjecna starost igraca i izostanak pravih zamjena a kljucne igrace i manjim utakmicama...kaka je prakticki sam gurao cijelu ekipu do 2 mjeseca..
Ali izgleda oni imaju drugačije mišljenje...jebi ga. Meni iskreno Serie A ne znači puno za razliku od Lige Prvaka koja mi je najvažnije natjecanje na svijetu...svaka čast Svjetskom Prvenstvu no LP je nešto posebno,bar za mene,tako da ne bih imo ništa protiv ako se ponovi identična sezona ovoj. Valjo bi jedan vezni i obrambeni te naravno,obavezno napadač. No ako dovedemo i samo napadača bit će to u redu...samo daj Bože Ronaldu zdravlja i to je to. Nek Gourcuff opravda očekivanja i to je opet onaj stari klasični Milan jer mi i dalje imamo najboljeg obrambenog na svijetu,najboljeg zadnjeg veznog na svijetu,jednog od najboljih golmana(kad mu je sve u dure s glavom),najboljeg igrača na svijetu te Ronia koji je kad je u formi(svaka čast svima i Henryu i ostalima) najbolji napadač na svijetu. Ako se sve poklopi kako treba,ako Oddo počne pružat igre slične onima u Laziu bit će to ekipa snova opet. Nadajmo se najboljem...i Adrianu
Old 05-07-2007, 17:30   #8010

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Ajmo Talijani...prevodite http://www.skylife.it/html/skylife/s...deofoglia.html

Tags
balkan

Posting Rules