AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2007, 17:00   #8041

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Za Mediaset Tv Galliani je izjavio da je Ronaldinho prevelik zalogaj za Milan da smo pokusali dovest Pata i Bianchija ali da su cak i oni nam preskupi..Tako dalje kaze da su sve pokusali ali nisu uspjeli i nasi transferi dolaskom malog slovenca i povratkom Ba su zavrseni[i][u].....

Eh sad ako su ovo zaista tacne informacije ovo je samar i veliki udarac za Milanove navijace koji su vec u Junu kupili 30 000 karata za sljedecu sezonu....
Ako je ovo poslovanje evrospkog prvaka,sramota nakon toliko obecavanja da ce dovest world class napadaca velike najave spominjali se samo najbolji igraci da ne dovedu nikog ne znam stvarno galliani je najslabija karika ekipe definitivno....
Opet kazem ovo su sve nagadjanja i spekulacije ali sutra bi trebali vise znat vjerovatno ...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006

Last edited by _MaJi_tz; 08-07-2007 at 17:07.
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 17:12   #8042

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
o je*ote, šta je ovo ???

Galianni ne seri !!!! hoćemo pojačanja !!!

PATO i Zambrotta, il Rossi

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 17:15   #8043

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
ma škrti govnari uzimaju lovu za sebe, sramota. Mi poslujemo kao Sampdoria a ne kao prvaci Europe koji su zaradili 50 mil prosle godine kada su osvojili LP.
Old 08-07-2007, 17:29   #8044

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
ako je to istina sto je galliani rekao, onda je to strasno..uza sve berlusconijeve novce, 50 mil od transfera shevchenka i pare od ovogodisnje lige prvaka, mi smo doveli ibrahima ba, koji nije valjao niti kad je devedesetih godina bio u milanu, a ne danas..ponasamo se kao socijalna ustanova, pa primamo kojekakve igrace iz serie c1 da zarade jos malo para prije penzije...

ja sam ipak uvjeren da ce milan kupiti nekog velikog, premda mi je zapravo svejedno, jedva cekam sljedecu sezonu bez obzira na igracki kadar..

ali, nije mi drago kada vidim da je juve kupuje tiaga, andradea koji su super solidni igraci, kada manchseter, barca i bayern trose silne pare na pojacanja, a mi kupimo 16-godisnjeg slovenca i ibrahima ba
geoff is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 17:37   #8045

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki
ma škrti govnari uzimaju lovu za sebe, sramota. Mi poslujemo kao Sampdoria a ne kao prvaci Europe koji su zaradili 50 mil prosle godine kada su osvojili LP.
Fakat se nadam da nije istina jer Oliviera treba sutra da predje na posudbu u Zaragozu vjerovatno imaju nekog napadaca koji bi trebao doc.
Pripreme ekipe pocinju veoma brzo tako da to tad treba i ocekivat pojacanje ako ga uopste bude....
Ali fakat prosle god kad je otisao Seva Galliani izjavljuje da ce dovest napadaca koji ce ga dostojno zamjenit i te pizdarije dovodi olivieru koji se nije uopste pokazao.....
Sada jos vise mediski napumpavaju pricu kako Milan ce dovest napadaca kako ce se pojacat od Gallijanija preko Berlusconije do Carla svi su rekli da se navijaci nista ne brinu doce neko....zato i misim da je ovo gore laz jer bas bi trebali imat muda da lazu navijace i ljude kroz medije a da na kraju ne urade nista a plus imaju sad vec 30 000 prodatih ulaznica sto nikada do sad u ova doba god nisu imali.
Prestrasno mi zvuci da nece dovest nikog

Old 09-07-2007, 05:49   #8046

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
E MAji_tz i Goeff, ono sa Gallianiem je bila šala jednog dečka sa teme "mercato". huh...dobro je. Sada ćemo navodno preoteti Rossia Parmi i za njega cemo platiti 11 mil Unitedu. Nebi to bio loš potez, ali samo ako uz njega uzmemo i još jednog napadača.

Ovih dana će se odlučivati i hoće li Camoranesi i Nedved ostati u Juvetu, i hoće li Chivu u Inter. Ako Chivu ode u Inter, postoji realna mogućnost da Milan dovede Samuela. Što se mene tiče to bi bio ok potez jer on je solidan igrač, i mogao bi dobro zamjeniti Billya.
Old 09-07-2007, 08:50   #8047

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Ej mrki procito sam jutros na mercato da je bila sala.....Frajer nije normalan nikako a barem se vidi ko ne voli Gallianija jedva cekam da nesto usere hehehehe

Old 09-07-2007, 08:59   #8048

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Majkemi najbolje bi se bilo preko ljeta izolovati što se tiče vijesti oko transfera i onda se uključiti pred sami početak sezone i tad vidjeti ko je došao a ko otišao, vak se svaki dan gube živci u iščekivanju i nadi, a najviše u lažnim vijestima...

Copa America razvaljuje, Messi samo da se ozbiljnije ne povrijedi i za par godina će definitivno postati najbolji igrač na svijetu, Riquelmeu kapa do poda...
Old 09-07-2007, 09:27   #8049

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
jel veceras polufinale copa americe ?

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2007, 09:49   #8050

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ENIS
jel veceras polufinale copa americe ?
Ne, danas su slobodni.
Sutra igraju Urugvaj-Brazil a prekosutra Argentina-Meksiko
Old 09-07-2007, 09:51   #8051

Milkyman_MCM

Registered User

Fave Players: Rui Kosta,Kaka,Serzinjo,Nesta,Gatuzo,Wea
Milkyman_MCM is on a distinguished road
e joss kad bi Riquelme dosao... poshto i njega trazimo. mada se bojim da na kraj
ne dovoedemo nishta
Milkyman_MCM is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2007, 12:23   #8052

costacurta

Registered User

costacurta's Avatar

costacurta is on a distinguished road
Ne treba brinut jer sigurno če nam Berlusca i Galiani dovest pojačanja.Primarni cilj nama je bio Ronaldinho+Pato, a Silvio se još uvjek najviše pali na povratak Sheve,pa se stoga sad pojavilo ime Rossija jer Sheva i Pato se tretiraju ko stranci.Sutra se naša uprava sastaje i tad če pasti odluke o pojačanjima.Može se oćekivat bar jedan od Sheve ili Ronaldinha i jedan od Pata ili Rossi.Po meni svi su dobar izbor,
costacurta is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2007, 12:38   #8053

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tony29.
Ne, danas su slobodni.
Sutra igraju Urugvaj-Brazil a prekosutra Argentina-Meksiko
aha , hvala ti .

MI SMO VAMA SO NA RANU

Old 09-07-2007, 12:41   #8054

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

A number of Serie A greats have agreed to play in a charity game organised by former Milan defender Marcel Desailly.

The Frenchman, who ended his career in 2005, played for Chelsea from 1998 to 2004 and chose his former club’s Stamford Bridge ground to stage the August 7 match between his World XI and a Chelsea Select Team.

Italy consultant and former Parma ace Gianfranco Zola [pictured] will play alongside Roberto Di Matteo, Didier Deschamps, Brian Laudrup and Mario Stanic amongst others in the Chelsea selection.

The World XI will feature ex-Milan stars Alessandro Costacurta, Mauro Tassotti, Demetrio Albertini, Franco Baresi, Leonardo, Zvonimir Boban, Christophe Dugarry, Stefano Eranio and Stefano Nava.

Their selection will also include Roberto Baggio, Laurent Blanc, Paul Gascoigne, Christian Karembeu, Youri Djorkaeff and Dennis Bergkamp.

The funds raised will be handed over to the Laureus Foundation, supported by Desailly himself, as well as CLIC Sargent – the UK’s leading children’s cancer charity - and Right To Play, who fight poverty and conflict through sport around the world.

ovo su reci pravi igraci , sto bi mirza reko spustam kapu . jedva cekam 7 august .

MI SMO VAMA SO NA RANU

Old 09-07-2007, 15:42   #8055

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
mislim da je puno to para za rossija, ako je ta cifra od 11 mil. tocna..mislim decko je prespektiva, gledao sam ga u parmi prosle sezone protiv nas i bio je dobar, ali ce za te pare ferguson dobiti teveza, a nama ce galliani prodavat da smo konacno rijesili probleme u napadu, probleme koji su prosle sezone bili toliko evidentni

bilo je nekoliko igraca koje je milan trebao vec dovesti a zavrsili su u drugim klubovima..
naprimjer kaboul, koji je sada potpisao za tottenham, a decko s dvajst godina igra savrseno stopera, zatim se prodaju chivu,milito,barzagli, a gallianija nigdje

riquelme bi bio izvrsna kupovina, ali mislim da je nemoguce, a i ne treba nam toliko vezni igrac jer sam siguran da je cetvorka pirlo-rino-seedorf-kaka + ambro najboja na svijetu..
geoff is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules