AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-07-2007, 03:43   #8191

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Boga mi obruka nas Zrinjski. Ali jebi ga i to je zivot. Da je igrao Velež-Partizan bilo bi 6:1 ali za Velež, haha šala mala, moram malo mezit ovog milanistu-mostar,
pravo mi je simpa decko. Nebitni su neredi REZULTAT SE GLEDA i po ko zna koji put Zrinjski Bruka Bosnu i Hercegovinu. Bolje bi bilo da su dali Modriči ili kome već kada oni vec ne mogu. Ali nema veze ima iduca godina haha haha.
Nista osobno samo volim mezit
A neredi se desavaju svuda ne samo na Vrućem Balkanu prema tome to trebaju rijesavati drugi sa drasticnim kaznama pa bi dobro razmislio svaki navijac prije nego sto krene u nerede.
ps: Recimo sinoć, ako delegat utvrdi da su Grobari zapoceli nerede i dovodili tekmu do samog prekida automacki Partizan diskvalifikovat, pa jos im dat kaznu 3 god bez euro nastupa i jos 200 000 Švicarskih franaka kazne. Pa da vidimo koje ovdje lud i ne samo za Partizan nego i za Dinamo, Sarajevo, Real m, AC Milan, Bajern jednostavno ZA SVE ISTO. Haj lijep pozdrav i bez ljutnje decki, samo opusteno. A ti Galiani bolje bi ti bilo da dovedes nekog inace ces i ti dobiti po guzi.
Old 20-07-2007, 05:23   #8192

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Za ove nerede iskren da budem me boli racku,to je normala da danas u fudbalu na ovakvim tekmama budu sranja, ali žalosno je što se po zna koji put u zadnje vrijeme vidjelo da se po razmišljanju i uvjerenjima nismo daleko makli od 1992.... Quote Mirza
Ti si ovako dobar momak kako mi se čini...jugosloven ...simpa,ali stari,ta Jugoslavija nas je dovela do ovoga...da ne možemo ni na Milanovom forumu pričat normalno o ovome...možemo dva,tri posta i onda opaaaaaaaaa. Razumijem to a i ovo sad u Mostaru jer rat je završio prije 10 godina...ne 40,ne 50 nego 10 godina i ovo je sasvim normalna reakcija. Ovoga će uvijek biti...jer Balkan je bure baruta bilo i ostat će. Imaš kao primjer i Podgoricu večeras. Nikad se nećemo dići iz ovoga dok se lijepo,kako Bog zapovijeda ne podijelimo i ogradimo kao mi na forumu
Malo je off-topic ali eto...mislim da ne vrijeđan nikoga.
Nije nas Jugoslavija dovela do ovoga svega, neg nacionalizam, i želja svakog od naroda, da prigrabi sebi što veću moć i što više zemlje ne samo svoje nego i komšijine, pa makar time trebao i 'očistiti' tu zemlu od komšija...

Ono što sam htio da kažem i u prethodnom postu, žalosno je to što su stadioni i sportski tereni postali mjesta gdje se i dalje veličaju tamo neki brđani i gdje se slave ratni zločini i zločinci. Uvijek je bilo rivalstva između navijačkih grupa i uvijek je bio veliki ćejf otići na tuđi stadion i tamo praviti sranja, ali brate udaraj me na tribini zato što sam manijak, red army, delija, bbb, a ne zato što sam musliman, katolik, pravoslavac, jevrej, ne zato što je moje ime Mehmed, a tvoje Mirko, jebaji mi mater zato što sam torcidaš ,fukara ,a ne balijsku, ustašku,......veličaj svoje igrače, svoje rezultate, a ne ljude zbog kojih i živimo danas u ovakvom sranju....
Old 20-07-2007, 07:48   #8193

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA
Nije nas Jugoslavija dovela do ovoga svega, neg nacionalizam, i želja svakog od naroda, da prigrabi sebi što veću moć i što više zemlje ne samo svoje nego i komšijine, pa makar time trebao i 'očistiti' tu zemlu od komšija...

Ono što sam htio da kažem i u prethodnom postu, žalosno je to što su stadioni i sportski tereni postali mjesta gdje se i dalje veličaju tamo neki brđani i gdje se slave ratni zločini i zločinci. Uvijek je bilo rivalstva između navijačkih grupa i uvijek je bio veliki ćejf otići na tuđi stadion i tamo praviti sranja, ali brate udaraj me na tribini zato što sam manijak, red army, delija, bbb, a ne zato što sam musliman, katolik, pravoslavac, jevrej, ne zato što je moje ime Mehmed, a tvoje Mirko, jebaji mi mater zato što sam torcidaš ,fukara ,a ne balijsku, ustašku,......veličaj svoje igrače, svoje rezultate, a ne ljude zbog kojih i živimo danas u ovakvom sranju....
upravo tako, materemi jbg to je sve sad politika postalo . sranje mrtvo .

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2007, 08:45   #8194

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:

potpisujem
geoff is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2007, 09:12   #8195

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Ali meni je uvijek golemo čut to "Nemoj mi jebavat majku što sam balija,srbin neg mi jebaji majku što sam grobar,torcidaš itd. Valjda je poenta u tome da se nikome ne jebe majka...To opet vodi neredu. To da se veličaju ratni zločinci je sasvim "normalno" u svijetu odavno. Romini veličaju lijevu opciju...Che itd. (isto je zločinac bio). Lazio veliča fašizam dakle nije to samo naš problem. Uvijek su bili navijači lijevo ili desno orijentirani. Pa Fossa je naginjala lijevo...vođa bio ljevičar do jaja. Nije to samo kod nas tako. Zašto je Juga koliko toliko funkcionirala?????..... zato što je unutar federacije svako imo svoju državu i to pitanje uopće nije bilo postavljano za razliku danas. Jer ovjde su većinom Hrvati iz Hrvatske,mislim na forumu...boli njih kurac,ima državu i može pisat o ovome ili onome. Srbi iz Srbije također...nama Hrvatima u BiH je drugačije...nas nema i svak nas jebe u zdrav mozak. Nemamo Televiziju,na daju nam je,nemamo entitet,ne daju nam ga...trpaju nas da živimo zajedno mi to nećemo...I to da je nekog ovdje Zrinjski osramotio nije...to je moj klub a ne vaš...mene je osramotio a na vas.
navijačkih će nereda uvijek bit ali dugoooooo će još bit ovakvih napuhanih nacionalizmon jer...kad Torca ode u Podgoricu oni ne govore ovo je Hrvatska ali kad Grobari dolaze govore ovo je Srbija.....eeee vala nećeš dok sam živ!!
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2007, 09:20   #8196

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

hahah nemogu da vjerujem .

PS : OVO JE BIO ZADNJI POST U KOJEM SE SPOMINJE NACIONALIZAM I OSTALE STVARI .

MI SMO VAMA SO NA RANU

Old 20-07-2007, 10:26   #8197

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
i ja isto ne mogu da vjerujem......... jako nisko i naivno razmislanje... decko u zabludi si velikoj
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2007, 10:28   #8198

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Dobro u vas je visoko razmišljanje...
Old 20-07-2007, 11:45   #8199

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Kako ENIS moj VELIKi frend kaže DOSTA!!!Nema više nikakvih rasprava ove naravi,samo krenu provokacije i svađe,dakle bolje SPRIJEČITI nego LIJEČITI,tko je rekao svoje-rekao je,nema više,okrenimo se crbeno crnim dečkima....
Old 20-07-2007, 11:46   #8200

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner
Boga mi obruka nas Zrinjski. Ali jebi ga i to je zivot. Da je igrao Velež-Partizan bilo bi 6:1 ali za Velež, haha šala mala, moram malo mezit ovog milanistu-mostar,
pravo mi je simpa decko. Nebitni su neredi REZULTAT SE GLEDA i po ko zna koji put Zrinjski Bruka Bosnu i Hercegovinu. Bolje bi bilo da su dali Modriči ili kome već kada oni vec ne mogu. Ali nema veze ima iduca godina haha haha.
Nista osobno samo volim mezit
A neredi se desavaju svuda ne samo na Vrućem Balkanu prema tome to trebaju rijesavati drugi sa drasticnim kaznama pa bi dobro razmislio svaki navijac prije nego sto krene u nerede.
ps: Recimo sinoć, ako delegat utvrdi da su Grobari zapoceli nerede i dovodili tekmu do samog prekida automacki Partizan diskvalifikovat, pa jos im dat kaznu 3 god bez euro nastupa i jos 200 000 Švicarskih franaka kazne. Pa da vidimo koje ovdje lud i ne samo za Partizan nego i za Dinamo, Sarajevo, Real m, AC Milan, Bajern jednostavno ZA SVE ISTO. Haj lijep pozdrav i bez ljutnje decki, samo opusteno. A ti Galiani bolje bi ti bilo da dovedes nekog inace ces i ti dobiti po guzi.
Nwmoj mi dinamo nigdje spominjati,nije dinamo kao klub pravio nerede nego mi,BAD BLUE BOYS šala-mala...
Old 20-07-2007, 11:47   #8201

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Milan ipak nije odustao od Eto'o-a!?

Nekih 12 sati prije nego je Adriano Galliani i zvanično 'digao ruke' od Samuela Eto'o-a,'Gazzeta Dello Sport' objavila je članak u kojem stoji da predsjednik Milana nije odustao od borbe za njegov potpis.

Adriano Galliani jučer je rekao da definitivno odustaju od Ronaldinha i Eto'o-a i da oni sasvim sigurno ostaju u Barceloni,te je i demantovao tvrdnje da je bio na sastanku sa čelnicima Barcelone,međutim mediji u Italiji insistiraju da je Galliani bio na tom sastanku i da je dobio naredbu od predsjednika Milana da nastavi sa pregovorima.

Navodno Milan je spreman potrošiti 50 miliona eura za 26-godišnjeg napadača koji je nedavno izjavio da mu je čast što je klub poput Milana zainteresovan za njega,ali da je sretan u Barceloni i da nema namjeru napustiti taj klub.

Međutim,novinari Gazzete smatraju da sukobi sa Ronaldinhom te dolazak Henry-a iz Arsenala ostavljaju Kamerunca slobodnim za prelazak u Milan.

Gazzeta tvrdi da je Eto'o još uvijek prva meta Milana te da povratak Shevchenka sve više pada u zaborav.
Berlusconi je navodno izjavio da ponuda od 50 miliona eura još uvijek stoji te da će uraditi sve da ga dovede na San Siro prije kraja prelaznog roka.
Old 20-07-2007, 11:48   #8202

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:

Frende svaka čast potpisujem 10000000000000%%%%% stvarno je to ta jebena poenta svega...
Old 20-07-2007, 12:15   #8203

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

REZULTATI istraživanja talijanske agencije za zaštitu potrošača Adiconsum sugeriraju da je u protekloj sezoni Serie A ishod 157 utakmica odlučen zbog sudačkih pogrešaka.

Istraživanje je provedeno u jeku suđenja oko skandala Calciopoli kako bi se utvrdilo u kojoj mjeri suci mogu utjecati na utakmice i koliko se njihove odluke mogu shvaćati nepristranima.

Rezultati pokazuju kako su suci utjecali na čak 41% prošlogodišnjih utakmica u Italiji, a Chievo ne bi ispao iz prve lige da nije bilo krivih procjena sudaca. Ovi će podaci vjerojatno dodatno zaoštriti raspravu o uvođenju tehnoloških noviteta u nogometnu igru.

"Činjenice ne lažu. Ako nam tehnologija dopušta da spriječimo sudačke pogreške, stajati na putu njenom uvođenju znači štititi one koji u nogometu imaju svoje interese", tvrdi predsjednik Adiconsuma Paolo Landi.
Old 20-07-2007, 14:08   #8204

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanista mosta
REZULTATI istraživanja talijanske agencije za zaštitu potrošača Adiconsum sugeriraju da je u protekloj sezoni Serie A ishod 157 utakmica odlučen zbog sudačkih pogrešaka.

Istraživanje je provedeno u jeku suđenja oko skandala Calciopoli kako bi se utvrdilo u kojoj mjeri suci mogu utjecati na utakmice i koliko se njihove odluke mogu shvaćati nepristranima.

Rezultati pokazuju kako su suci utjecali na čak 41% prošlogodišnjih utakmica u Italiji, a Chievo ne bi ispao iz prve lige da nije bilo krivih procjena sudaca. Ovi će podaci vjerojatno dodatno zaoštriti raspravu o uvođenju tehnoloških noviteta u nogometnu igru.

"Činjenice ne lažu. Ako nam tehnologija dopušta da spriječimo sudačke pogreške, stajati na putu njenom uvođenju znači štititi one koji u nogometu imaju svoje interese", tvrdi predsjednik Adiconsuma Paolo Landi.

a jbg cojk je upravu 100 % nema tu sta , al to za mene vise nece biti fudbal .

MI SMO VAMA SO NA RANU

Old 20-07-2007, 18:39   #8205

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Slusaj Milanista mostar, malo si ga presrao sa svojim postom o nacionalizmu i o tome sta "vi" hrvati hoćete u Bosni i Hercegovini. Ja bi tebi sad mogao pisati 2 dana o nekim stvarima ali ti si i suvise glup decko da bi to skontao jer ovaj zakljucak sam donio iz tvog posta. Zalosno zaista zalosno ali istinito. Moj savjet ti je da neides tako jako sto se kaze u kost, obuzdaj emocije a ako ti se već nesvidja Bosna i Hercegovina brate mili imas Hrvatsku i predji dole kod njih, i imat ces i kanale i sve ostalo.
Nemam nista protiv bilo koje vjere niti drzave ali ovakvi tipovi me ispizde da je nepovjerovat, ali opet sam uspio napisati umjereni post ( a jako sam ljut).
Bez ljutnje ostali clanovi foruma ali morao sam mu odgovorit.

Tags
balkan

Posting Rules